Malmö - Husie

Tullstorpsvägen 53

Visa på karta

Fantasktiskt boende där trivselfaktorn är på topp

Tillfälle att förvärva ett helt magiskt boende. Här har man underbara sällskapsytor i kombination med en enastående utemiljö. Den mysiga poolen och det ljuvliga området just runt omkring bjuder verkligen in till avslappning och rekreation. Ett gediget och vackert hus om hela 206 m² samt en magnifik tomt på 1234 m² som bjuder på mycket ögongodis helt enkelt. Här är det lätt att trivas...

I korthet

Utgångspris 5 495 000 kr
Rum 5
Boarea 206 Kvm
Biarea 23 Kvm
Tomtarea 1234 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1900
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Anna Carlstedt Mörk

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till detta fantastiska boende. Unikt på många sätt, såsom alla vackra och generösa ytor inne som ute. Här är även gott om plats för bilen. Rejäl uppfart till flera bilar samt carport och garage.

 

Alla bilder

Uteplats

Ja här är helt ljuvligt ju... Här njuter du av sommarlunchen inbäddad i grönska samtidigt som du har direkt access till den svalkande poolen. Ja välmåendet är nog även på topp då man bjuder in till härliga grillkvällar i goda vänners lag.

Alla bilder

Vardagsrum

Härligt rum med gott om plats. Här kan man ha tv - mys eller kanske bara ett dedikerat rum för familjen att samlas och trivas. Fint är här så det förslår...

Alla bilder

Kök

Stiligt IKEA kök från 2021 som väl passar till detta hus. Här har man gott om förvaring samt fina arbetsytor. Spishäll från 2021, ugn 2021. diskmaskin 2020 och kyl/frys 2011. Matplatsen räcker mer än väl till stora festen så plats är här gott om. Helt perfekt då köket ligger i anslutning till uterum med närhet till den härliga uteplatsen.

Alla bilder

Uterum

Ett underbart utrymme där man gärna spenderar tiden under sommarhalvåret. Rummet i sig själv är väldigt trivsamt men det blir inte sämre av utsikt mot pool samt trädgård och uteplats.

Alla bilder

Hall

Möblerbar hall som likt övriga boendet är väldigt trivsam.

Alla bilder

Badrum - Nedre plan

Generösa ytor med både dusch och badkar. Här har man kaklade väggar samt klinkergolv.

Alla bilder

Tvättstuga

Fin tvättstuga med bra arbetsytor, genomtänkt då man höjt upp både tvättmaskin samt torktumlare. Tvättmaskin från 2013 samt torktumlare från 2007.

Alla bilder

Allrum

Vilka ytor... Ett riktigt härligt rum där hela familjen gärna samlas och umgås. Här är plats till hur mycket som helst, låt fantasin flöda...

Alla bilder

Sovrummen

Här har vi tre sovrum, alla med riktigt gott om plats så ingen behöver bli ledsen. Den underbara utsikten får man på köpet. Master bedroom  bjuder även det på härliga ytor men även egen klädkammare/walk in. Trevligt med alla sovrum på ovanplan så man kan ha stora festen på entréplan utan att störa.

Alla bilder

Klädkammare

Perfekt, sådana utrymme blir man alltid glad för.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Badrum ovanplan renoverades 2011, smakfullt och modernt med dusch samt kaklade väggar och klinkergolv.

Alla bilder

Pool

Ljuvligt med det fina poolområdet... Pool från år 2000 samt ny liner 2010.

Alla bilder

Trädgård

1234 fantastiska m². Förutom poolområde, uteplats så har man hur mycket underbar yta som helst. Här har barnen verkligen plats för sitt lek och stoj.

Alla bilder

Framsida

Här välkomnas man av huvudentré samt en rejäl uppfart och carport, garage.

Alla bilder

Övrigt

Här bor man lugnt, tryggt och skönt, samtidigt som man har närheten till både affärer och de härliga strövområdena. Ett underbart boende där det är svårt att inte trivas..

Alla bilder

Område

Alla bilder

Försäljnings­information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 2 370 000 kr
Mark, totalt värde: 1 030 000 kr ().
Summavärde: 3 400 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1900
Värdeår: 1957

Alla bilder

Planlösning bottenplan

Med reservation för avvikelser

Planlösning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 5 495 000 kr
Adress Tullstorpsvägen 53
Kommun Malmö
Område Husie
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 206 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 23 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 1234 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1900
Grundläggning Gjuten betongplatta
Stomme Ste
Fasad Tegel
Tak Shingel
Plåtarbete Lackerad plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Jordvärme (2007)
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 52 096 kr/år varav:
El: 44 296 kr
Vatten/Avlopp: 5 500 kr
Renhållning: 2 300 kr
I driftskostnad är fastighetsavgift och kostnad för försäkring ej medräknad. totalt 18200kWh el per år går åt enl säljare
Energiprestanda 60 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 400 000 kr
Summa pantbrev 3 735 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.