Burlöv - Arlöv

Repslagaregatan 25

Visa på karta

1-plans radhus - Uteplatser - Barnvänligt

Stilrent och modernt 1-plans bostadsrättsradhus i nyskick om 80 m², fördelat över 3 rum och kök, med stora fönsterpartier och härlig rymd. Huset är uppfört 2018 och erbjuder ett bekvämt boende och minimalt med underhåll, mer tid till familjen helt enkelt. Ljust och generöst tilltaget vardagsrum i delvis öppen planlösning med det stilrena köket samt matplatsen. De två sovrummen är belägna i anslutning till entrén och vidare finner ni ett snyggt helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en separat gästtoalett. Inhägnad, lättskött trädgårdstäppa med stenlagd uteplats - perfekt för grillkvällar med familj och vänner. På framsidan av huset finns ytterligare en stenlagd uteplats. Parkering ingår. Mycket bra kommunikationer till Malmö/Lund med såväl buss som tåg. Varmt välkomna att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 2 695 000 kr
Månadsavg. 4 348 kr
Rum 3
Boarea 80 Kvm
Balkong Trädgård och uteplats på husets baksida samt mindre uteplats på framsida av huset. (Marken är upplåten med bostadsrätt)
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Småhus
Byggår 2018
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

5 dagar
Visa alla

Välkommen

Välkommen till Repslagaregatan 25 - Ett välplanerat 1-plans radhus i nyskick från 2018 med fina sociala ytor i öppen planlösning. Här bor man lugnt och barnvänligt med närhet till allt! 

Alla bilder

Hall

Entréhallen välkomnar in genom ytterdörr med cirkelformat fönster. Praktiskt klinkergolv i entrédelen övergår till parkettgolv som sedan tillsammans med de vita väggarna följer oss genom huset. Vattenburen golvvärme. Plats för avhängning av ytterkläderna.

Alla bilder

Kök

Kök med inredning i vitt som går i vinkel, vilket innebär fina arbetsytor och gott om skåpsutrymmen. Ett genomtänkt och bra arbetskök! Här finns kyl och frys i fullstorlek, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt samt inbyggd ugn och mikrovågsugn. Samtliga köksmaskiner är från 2017. Bänkskiva i grått med vitt kakel i trendigt avlång form ovanför. En glasdörr leder ut till trädgården. Parkettgolv med vattenburen golvvärme och vita väggar. 

Alla bilder

Matplats

Matbordet passar perfekt vid fönstret som vetter mot den egna uteplatsen och trädgården. En glasdörr leder ut till trädgården. Parkettgolv med vattenburen golvvärme och vita väggar. 

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum - med generös takhöjd - som ligger öppet med en halvvägg mot kök/matplats, vilket ger stora och trivsamma sociala ytor. Stora fönsterpartier ut mot den egna trädgården där dagsljuset skiner in. Parkettgolv med vattenburen golvvärme och skinande vita väggar. 

Alla bilder

Sovrum 1

Rymligt sovrum med ingång till egen klädkammare/walk in closet med 2 garderober från Ballingslöv. Två stora fönster vetter ut mot husets framsida och den mindre uteplatsen där. Vita väggar och parkettgolv med vattenburen golvvärme även här.

Alla bilder

Sovrum 2

Det andra sovrummet, som idag används som s.k. föräldrasovrum, har parkettgolv med vattenburen golvvärme, vita väggar, garderob från Ballingslöv samt fönster mot framsidan av huset. 

Alla bilder

Badrum

Snyggt och stilrent helkaklat badrum i vitt med klinkergolv i sobert mörkgrått. Utrustning: Dusch med duschväggar, WC, handfat med kommod och badrumsskåp med spegel. Här finns också egen tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk med nedfälld vask och underskåp för förvaring. Vattenburen golvvärme är skönt för bara fötter!

Alla bilder

Gästtoalett

Gästtoaletten går i samma färgskala som badrummet med vita väggar och mörkgrått klinkergolv. Här finns wc, handfat och badrumsspegel. Vattenburen golvvärme även här.

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna bostad!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via: 
i-m.bengtsson@bulowlind.se

Alla bilder

Uteplatser

Mysig, inhägnad tomt med stor, stenlagd uteplats som nås via altandörren från köket. Uteplatsen är delvis under tak. Här finns gott om plats för lounge- eller matgrupp. 

Husets framsida har även den en uteplats och den här uteplatsen är stenlagd och här finns plats för cafégrupp.

Alla bilder

Föreningsinformation

Brf Strandlyckan 1 har lämnat följande uppgifter om fastigheten och föreningen. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Fastigheterna byggdes 2018 och består av 25 bostadsrätter. Tre bostadsrättsföreningar har under maj 2021 slagits samman till en större, Brf Strandlyckan 1. Föreningen äger fastigheten och består efter fusionen av totalt 25 st. bostadsrätter med 4% i andelstal. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Linekullan Mark AB. En överlåtelseavgift om 2,5% på prisbasbeloppet (1313 kr 2023) samt en pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet (525 kr 2023) debiteras köparen.

AVGIFT: Avgiften höjdes med 2,25% 2023-01-01. Som det ser ut i dagsläget planerar man en höjning av avgiften med ca. 800:- i årsskiftet 2023/2024 och lika mycket året efter - detta enligt en rekommendation från den ekonomiska förvaltaren. I avgiften ingår en parkeringsplats. Ett obligatoriskt tillägg om ca 235 kr tillkommer för vatten. Den verkliga vattenförbrukningen avläses årligen och varje medlem får därefter tillbaka eller betala extra beroende på hur mycket vatten man använt. Även kostnaden för värme tillkommer.

RENOVERINGAR/UNDERHÅLL: Eftersom föreningens hus är ganska nya planeras inget större underhåll inom de närmsta åren. Man hoppas snart bli klara med föreningens underhållsplan och därmed få en bättre översikt framåt i tiden och planerar även att genomföra OVK under året.

BREDBAND OCH KABEL TV: Finns ej gemensamt i föreningen utan varje bostadsrättsägare står för sina egna abonnemang.

PARKERING/GARAGE: En parkeringsplats tillhör bostaden.

GEMENSAMMA UTRYMMEN: Till varje bostad hör en uteplats vilken också är upplåten med bostadsrätt.

Alla bilder

Område

Varmt väkomna till Strandängen! 

Orten Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Arlöv. Dessutom är det gångavstånd till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frissör mm. Gångavstånd är det också till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet även ett omtyckt gym. För den som tycker om strandliv på somrarna är det heller inte långt till Lomma och den vackra stranden där.

4-spår, projekt "Flackarp-Arlöv", pågår och när det är klart blir Burlövs station en pendlarstation. Du kan läsa mer om arbetet på: http://www.trafikverket.se/flackarp-arlov. Projektet "Flackarp-Arlöv" beräknas bli klart, efter många års arbete, under hösten (2023). 

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Det kan förekomma andra bud än de som vi redovisar på hemsidan. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka bostadsrättens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

ÖVRIGT

När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 2 695 000 kr
Månadsavg. 4 348 kr
Ingår i avgift vatten, avlopp och parkering
Adress Repslagaregatan 25
Kommun Burlöv
Område Arlöv
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Småhus
Rum 3
Boarea 80 Kvm (Föreningens information)
Balkong Trädgård och uteplats på husets baksida samt mindre uteplats på framsida av huset. (Marken är upplåten med bostadsrätt)
Byggår 2018
Förening Brf Strandlyckan 1 i Arlöv
Bostadsrättens nettoskuldsättning 971 553 kr
Kommentar nettoskuldsättning Bostadsrättens nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Den baseras på föreningens räntebärande skulder minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlag för beräkningen kommer från den senast tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Andel i föreningen 4
Förråd Fristående förråd i trädgården
Ventilation Mekanisk frånluft med tilluft via springventiler
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme
Fönster 3-glas isoler
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 15 600 kr/år varav:
El: 15 600 kr
I kostnaden för el ingår uppvärmning!
Beräknat på 3 person(er)
Energiprestanda 67 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning