Malmö - Oxie

Badbollsvägen 1C

Visa på karta

Fint renoverat bostadsrättshus med härlig trädgård

Tillfälle att förvärva ett mycket fint boende med stora fina ytor. Bostadsrättsradhus med mysig trädgård där hela familjen kan samlas och ha det bra, här bjuds det på hög trivselfaktor. Förutom det lyxigt nyrenoverade köket så har man även gått igenom övriga boendet på ett mycket smakfullt sätt. Bara att flytta in och njuta av det fina huset. Till bilen har man parkeringsplats. Oxie är populärt, lugnt och rofyllt och tryggt med närhet till promenadstråk och grönområden, lekplatser, förskolor och skolor. Bostaden ligger riktigt bra i Oxie. Här har man nära till både skola och barnomsorg. Till Malmö kommer man snabbt via bil eller buss. Välkommen att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 2 450 000 kr
Månadsavg. 6 325 kr
Rum 4
Boarea 105 Kvm
Våning 1/2
Hiss Nej
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Paul Eriksson

Direkt: 073-152 54 34
Mobil: 073-152 54 34

Ansvarig mäklare: Paul Eriksson
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

2 dagar
Visa alla

Välkommen

Välkommen till detta  mycket fina boende! Här är det mesta renoverat så det är bara att flytta in och njuta av både insida samt den härliga trädgården som ligger i bästa solläge. 

Alla bilder

Kök

Stiligt renoverat IKEA kök från 2018 med inredning längst hela hörnet vilket innebär gott om både skåpsutrymme och arbetsyta. Bänkskivan är både snygg och fräsch. Alla maskiner är från 2018.

Ett modernt och riktigt snyggt kök helt enkelt.

Alla bilder

Vardagsrum

Härligt öppen planlösning med stora sociala ytor i vardagsrum med gott med ljus insläpp, en perfekt mötesplats till fredagsmyset. Härifrån har man även utgång till den fina trädgården.

Alla bilder

Matplats

Öppet mot köket finner vi en otroligt fin och fräsch matplats, här är plats för 6 personer.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Riktigt fint badrum med kaklade väggar samt klinker på golvet. Den stiliga inredningen är från 2018.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Även här kaklade väggar samt klinkergolv, ljust och fint då man har två fönster som sköter ljusinsläppet. Likt badrum på entréplan så har man inredning från 2018 som är så fin...

 

Alla bilder

Sovrum

På övre plan har vi de tre sovrummen, med alla har sina egna unika stil, allt är så genomtänkt. Från ett av sovrummen har man även utgång till den mysiga balkongen. Toppen med sovrumsavdelning på övre plan och de sociala ytorna på bottenplan.

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall som på ett trevligt sätt öppnar upp emot den övriga bostaden.

Alla bilder

Tvättstuga

Ttvättstuga med klinkergolv kaklade väggar, tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

 

Alla bilder

Förening

Bra mindre förening som består av fyra bostadsrättsradhus, de boende har parkeringsplats och i varje trädgård finns det även förråd så plats finns till sommarens utemöbler och diverse trädgårdsprylar. Enligt ordföranden så är inget beslut taget om någon avgiftshöjning. Eventuellt så kommer de att fräscha upp/måla  fasaderna framöver och då kan det bli aktuellt med en mindre höjning. Uppgifterna har lämnats till fastighetsmäklaren, köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten. 

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Det kan förekmomma andra bud än de som vi redovisar på hemsidan. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 2 450 000 kr
Månadsavg. 6 325 kr
Ingår i avgift Vatten, Internet, parkeringsplats samt fiber/tv
Adress Badbollsvägen 1C
Kommun Malmö
Område Oxie
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 4
Boarea 105 Kvm (Föreningens information)
Våning 1/2
Hiss Nej
Balkong Ja
Förening BRF Tennisbollen 3
Pantsatt Ja
Förråd Eget förråd på tomten
Byggnadssätt
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 12 000 kr/år varav:
El: 12 000 kr
Beräknat på 4 person(er)

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning