Lund - Stångby

Signalvägen 48

Visa på karta

Välplanerad 2-plansvilla från 2010 - Två helkaklade badrum - Trädgård i söder

Välplanerad och lättskött 2-plans tegelvilla från 2010 med fin trädgårdstomt i bästa soliga söderläge. Här finns stora sociala ytor och rymligt kök på bottenvåningen, allrum och tre bra sovrum på ovanvåningen - möjlighet finns att få totalt 5 sovrum - samt två fräscha och helkaklade badrum. Beläget vid gröna åkrar med fri utsikt på framsidan. Trivsamt samhälle några få kilometer norr om Lund med många barnfamiljer, nära till vardaglig service, förskolor och skolor samt goda pendlingsmöjligheter via buss och Pågatåg. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 5 995 000 kr
Rum 5
Boarea 140 Kvm
Tomtarea 320 Kvm
Typ 2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2010
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till Signalvägen 48 - 140 väldisponerade och genomtänkta kvadratmeter med stora sociala ytor och privat belägen sovavdelning på ovanvåningen, avskild från sällskapsytorna.

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum i vinkel med stora fönsterpartier och dörr till trädgården. Utformningen av rummet gör ytan lättplanerad -matsalsmöblemanget placeras med fördel i ett stort burspråk som har fönsterpartier från golv till tak och fullkomligt badar i ljus. Ett rum att umgås i, perfekt för trevliga middagar i glada vänners lag men även för lugna familjekvällar. Ljusa väggar och fint parkettgolv. 

Den som önskar ytterligare sovrum eller arbetsrum, kan välja att dela av med en vägg. Kvarvarande vardagsrum är fortfarande i god storlek.

Alla bilder

Kök

Generöst tilltaget Marbodalkök med snygg inredning i ek - gott om skåpsutrymme och bra arbetsytor. Spis med häll, spisfläkt, kyl och frys i fullstorlek, diskmaskin och inbyggd microvågsugn - samtliga köksmaskiner i rostfritt utförande. Matplats lagom för 4-6 personer och utsikt genom köksfönstret mot husets framsida och de öppna grönytorna framför. Här finns även dörr till en liten uteplats. Parkettgolv, ljusa väggar och öppning i väggen som ger kontakt med hallen.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Stort helkaklat badrum i ljusa toner med klinkergolv och ett fönster med frostad ruta som släpper in dagsljuset utan att ge insyn. Här finns dusch med vikbara väggar i glas som kan fällas undan när duschen inte används för mer golvyta. Wc, handfat med kommod och badrumsspegel med belysning. Här finns även tvättmaskin under praktisk arbetsbänk, torkskåp samt överskåp för allehanda förvaring. 

Alla bilder

Hall

Ytterdörr med avlångt fönster öppnar upp mot entréhall med praktiskt klinkergolv. Plats för ytterkläderna och ljusa väggar. Här finns dörr in till kök och badrum och rakt fram ligger vardagsrum med stora öppna ytor och access till trädgården.

Alla bilder

Sovrum 1

Idag ligger alla tre sovrummen lugnt belägna på ovanvåningen - det första har fönster mot baksidan. Parkettgolv och mjukt sandfärgade väggar som följer oss åt genom hela ovanvåningen.

Alla bilder

Sovrum 2

Ett andra sovrum har bra storlek och garderober med skjutdörrar infällda i väggen. Samma fina parkettgolv och ljusa väggar som i det första sovrummet.

Alla bilder

Sovrum 3

Vårt tredje sovrum har fönster mot husets framsida. Parkett och ljusa väggar.

Alla bilder

Allrum

På ovanvåningen finns ett ljus och fint allrum med fönster både mot trädgården på husets baksida och framsidan. Perfekt yta för tv-hörnan eller kanske skrivbord och hemmakontoret. Möjlighet kan även finnas att sätta upp en vägg och få ytterligare ett sovrum. Samma parkettgolv och ljusa väggar i behaglig sandton som på resten av ovanvåningen - vilket skapar en skönt enhetlig känsla.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Badrummet på andra våningen är stort och helkaklat i samma nyanser som det på bottenvåningen. Även här finns fönster som dagsljusinsläpp. Badkar - ett varmt skumbad när vintervindarna viner utanför är uppskattat av alla åldrar - wc, handfat med kommod och badrumsspegel med belysning.

Alla bilder

Trädgård

Trädgården ligger insynsskyddat på husets baksida i bästa soliga söderläge. Fin stenlagd uteplats vid huset - här väntar många härliga grillkvällar! Mjuk grön gräsmatta för barnlek och spring och ett praktiskt förråd som rymmer allt som behövs för ett bekvämt husliv. Alltsammans omgärdas av insynsskyddande och uppvuxna häckar.

Alla bilder

Framsida

Husets framsida har skyddande planteringar, uteplats och huvudentré med både praktiskt och estetiskt tilltalande vindfång. Asfalterad uppfart med plats att parkera en till två bilar och fint bygge som döljer soptunnorna.

Alla bilder

Område

Stångby ligger några få kilometer norr om Lund, omgivet av milsvida slätter och grönska. Bykärnan byggdes under början av 1900-talet och har utvidgats efter hand med främst villabebyggelse. De senaste åren har det växt upp nya områden på både byns västra och östra sida.

Beläget utmed stambanan har Stångby goda kommunikationer till Lunds centrum och kringliggande orter. Med Pågatåget tar det några få minuter till stationen i Lund  och cirka 19 minuter till Malmö C. Mellan Lund och Stångby finns det bra cykelvägar. Stångby har sin egen sporthall, Tornahallen med Torns if, som är en av Lunds största idrottsföreningar. Här finns även fotbollsplaner, tennisbanor och bibliotek
Framöver planeras för fler bostäder samt vardagsnära service och handel. 

I Stångby finns förskolorna Tåget och Stormhatten. För årskurserna F-3 har ni Kulparkskolan och Prästängsskolan i Stångby med årskurserna 4-6 har cirka 160 elever. I kommunen i övrigt har ni dessutom flera grundskolor och gymnasier att välja mellan.

På Norra Fäladen i Lund, en kortare bil- eller cykelfärd från Stångby, ligger Fäladstorget. Fäladstorget har utbud av välsorteras ICA-butik, apotek, vårdcentral, tandläkare och restauranger. Norra Fäladen har även en större Willys till veckohandling.

Runt om Stångby finns flera vackra naturområden och med cykel kan ni ta er till populära S:t Hans backar.

Läs gärna mer om Lunds kommuns planer för Stångby här: https://lund.se/stadsutveckling-och-trafik/stadsutvecklingsprojekt/stangby

 

Alla bilder

Planlösning bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Planlösning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 5 995 000 kr
Adress Signalvägen 48
Kommun Lund
Område Stångby
Typ 2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 140 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 320 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2010
Grundläggning Betongplatta
Stomme Trä
Fasad Tegel och fasadskivor
Tak Papp
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekanisk frånluft
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber via Telia
Driftskostnad 37 401 kr/år varav:
El: 22 000 kr
Vatten/Avlopp: 5 984 kr
Samfällighet: 250 kr
Renhållning: 2 367 kr
Försäkring: 6 800 kr
Fastighetsavgift på 8 874:-/år tillkommer.
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 68 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 791 000 kr
Summa pantbrev 3 140 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning LUND LOKALTÅGET GA:1

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.