Malmö - Toftanäs - Husie

Tullstorpsvägen 35b

Visa på karta

Nyproduktion - Trivselhus - Lugnt läge

Ett unikt tillfälle att bygga sitt drömhus via Trivselhus på lugnt och nästan lantligt läge men ändå med närhet till det mesta! Tre tomter där en köpare kan bygga fina hus från Trivselhus anpassade efter egna önskemål. Omgiven av åkrar men på gångavstånd till Gyllins trädgård och Toftanäs med allt man kan önska av vardaglig service. Flera bra skolor och förskolor i området. Bra kommunikationer och för den bilburne tar man sig snabbt upp på Yttre Ringvägen och därifrån vidare till Köpenhamn eller varthelst man önskar. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 7 689 325 kr
Boarea 171 Kvm
Tomtarea 642 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Bülow&Lind Fastighetsförmedling förmedlar tre fina tomter på fantastiskt läge! Som köpare till en av tomterna förbinder man sig att bygga hus via Trivselhus - flera olika modeller finns att välja mellan, bland annat de som presenteras här. Samtliga fina och gedigna hus med hög standard och bl a kök från Ballingslöv, maskiner från Miele och golv från Kährs. Möjligheter att välja utförande, tillval och olika material. Avtal gällande detta tecknas direkt med Trivselhus.

Som köpare kan man välja fritt bland olika modeller från Trivselhus - under förutsättning att bygglov beviljas via Malmö stad. (Husserien Movehome exkluderas dock dessa försäljningar och ett av dessa hus kan ej väljas här). 

Tomtpriset är 2 950 000:-, till det tillkommer hus enligt preliminär kalkyl från Trivselhus. Kalkylerna är exempel och kan komma ändras efter behov eller önskemål.

Alla bilder

Villa Klövsjö

Villa Klövsjö är ett 1,5-planshus med modernt yttre på 171 kvm med fyra sovrum och härliga sociala ytor, det beskrivs på Trivselhus hemsida som följande: "Funktionellt ladhus med härliga ljusflöden och generös förvaring. Fin kontakt mellan vardagsrum och kök med köksön som samlingspunkt. Allrummet på vindsplan har vackert ljusinsläpp från tre takfönster. Vindsplanets klädkammare gör garderober i barnrummen överflödiga vilket ger extra plats för lek."

https://www.trivselhus.se/husmodeller/villa-klovsjo/

Alla bilder

Villa Simrishamn

Villa Simrishamn är ett fint hus med en boarea på 165 kvm och fyra sovrum - även detta i 1,5-plan.

På Trivselhus hemsida kan man läsa: "Klassisk villa som passar det lantliga läget. Generös möblerbar entré med plats för god förvaring. Öppet kök med vinklad köksö som bildar en fin rumskänsla trots att köket ligger i en öppen sfär tillsammans med matplats och vardagsrum. Föräldrasovrum på vindsplan med egen klädkammare och fransk balkong."

https://www.trivselhus.se/husmodeller/villa-simrishamn/

Alla bilder

Stella 98

Villa Stella är i 1,5-plan där grundutförandet är med oinredd vind - vinden kan en köpare själv välja att inreda i efterhand. Två sovrum finns på entrévåningen med möjlighet till ytterligare två på ovanvåningen.

Beskrivningen på Trivselhus hemsida lyder: "Härligt vinkelhus med öppen nytänkande planlösning där kök och matplats ligger i vinkeldelen. Här ger ryggåstaket stor rymdkänsla med hela 4 meters invändig takhöjd. Välj till kamin som syns fint från både soffgrupp och matplats. Här finns två sovrum på entréplan, samt möjlighet till ytterligare två sovrum om ni väljer att inreda vindsplanet. I grundutförande är vinden oinredd. Med sin enkla vinkelform är det här huset lättplacerat på många tomter."

https://www.trivselhus.se/husmodeller/stella-98-klassisk/

Alla bilder

Villa Ålstorp

Villa Ålstorp är på hela 173 kvm med upp till fyra sovrum. Ett klassiskt 1,5-plans hus med takkupor och följande beskrivning på Trivselhus hemsida: "Klassisk villa med träpanel, spröjsade fönster och flera takkupor. Precis innanför ytterdörren är bjälklaget mellan de båda planen öppet vilket tillsammans med de två takfönstren skapar fint ljus och en härlig rymd. Fin sovdel på vindsplanet med tre rymliga sovrum, stort badrum och ett ljust allrum."

https://www.trivselhus.se/husmodeller/villa-alstorp/

Alla bilder

Tomten

Tre tomter har styckats av och fått fastighetsbeteckningar Husie 172:409 på 596 kvm, Husie 172:410 på 603 kvm samt Husie 172:411 på 642kvm.

Husie 172:411 är reserverad. 

Två av dessa: Husie 172:410 resp Husie 172:411 kommer tillsammans med en grannfastighet att ingå i en vägsamfällighet för grusvägen som utgör infartsväg till tomterna. En mindre årsavgift för vägunderhåll kommer att tas ut av denna.

Alla bilder

Flygbild

Se ungefärlig tomtindelning på flygbilder

Alla bilder

Område

Grönt och lantligt läge utanför detaljplanerat område. Närhet till Toftanäs med all vardaglig service som till exempel Ica Maxi, Blomsterlandet, Hårstudion Mikz, Poolkeminsten, Dollarstore, ÖB, Arken Zoo och nyöppnade godisbutiken Kandyz.

Flera förskolor och skolor i området som t ex Bäckagårdsskolan och Toftanässkolan.

Goda kommunikationer och bra pendlingsmöjligheter för den bilburne - man tar sig snabbt upp på Yttre Ring och därifrån vidare till Köpenhamn eller vart helst man önskar!

Alla bilder

Fakta

Utgångspris 7 689 325 kr
Adress Tullstorpsvägen 35b
Kommun Malmö
Område Toftanäs - Husie
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Boarea 171 Kvm (Säljarens information)
Tomtarea 642 Kvm (Fastighetsregistret)

Boka en kostnadsfri värdering här!