Malmö - Bulltofta - Husie

Ahrenbergsgatan 12

Visa på karta

Byggd 2019 - Uteplats i västerläge - Hörnlägenhet med härlig takhöjd

Väldigt fin och modern hörnlägenhet från 2019 med optimal planlösning där varje kvadratmeter har utnyttjats samt en underbar uteplats i västerläge. Snyggt och stilrent kök som ligger i öppen anslutning till vardagsrummet och matplatsen med access till den trevliga uteplatsen. Tre bra sovrum, snyggt och rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin, helkaklad fräsch gästtoalett samt hall med gott om förvaringsmöjligheter. Hela bostaden har bra takhöjd samt enhetligt snyggt ekparkettgolv. Denna bostad har allt som behövs! Här bor man i ett lugnt område med Bulltofta rekreationsområde, coop, burger king m.m som sina grannar. Förskolor och skolor finns även i närheten och man tar sig enkelt in till Malmö centrum med både buss och bil. För pendlaren finns inre Ringvägen nära.

I korthet

Utgångspris 2 995 000 kr
Månadsavg. 5 489 kr
Rum 4
Boarea 86 Kvm
Våning 1
Hiss Ja
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2019
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow
Bitr. mäklare

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Vardagsrum & matplats

Luftigt och trivsamt vardagsrum som ligger med planlösning mot köket - perfekt då du kan laga mat samtidigt som du socialiserar dig med middagsgästerna eller barnen. Generöst med ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna från två väderstreck och bra takhöjd som bidrar till extra rymd. Väggarna är vita och på golvet vilar vacker ekparkett som är enhetlig genom hela bostaden. Härifrån har man även access till den inbjudande uteplatsen.

Alla bilder

Kök

Snyggt och stilrent kök med ljus inredning från Vedum och matt kakel i ljusa toner som stänkskydd. Spotlights både i taket och under ovanskåpen som skapar behagligt ljus. Utrustat med induktionshäll, fläkt, ugn, microvågsugn, kyl, frys samt integrerad diskmaskin - allt från Cylinda 2019 då bostaden byggdes.

Alla bilder

Uteplats

Härlig stenlagd uteplats i västerläge som ramas in av växter samt staket, med en öppning ut mot lekplatsen. Här kopplar man gärna av medan barnen leker av sig på lekplatsen. Bredvid uteplatsen finns en gräsplätt tillhörande föreningen som ligger i anslutning till bostaden och passar perfekt för att exempelvis spela kubb på.

Alla bilder

Sovrum 1

Insynsskyddat sovrum och garderob som löser förvaringen samt härlig takhöjd. Väggarna är vita och på golvet vilar samma vackra ekparkett som i resterande del av bostaden. 

Alla bilder

Sovrum 2

Sovrum två har precis som sovrum ett vita väggar, ekparkett på golvet, härlig takhöjd, garderob och ligger insynsskyddat.

Alla bilder

Sovrum 3

Detta sovrum är bostadens största sovrum och här ryms enkelt en dubbelsäng och en arbetshörna om så önskas. Även detta sovrum har utsikt mot träden och ingen insyn. Vita väggar, ekparkett på golvet och inbyggda garderober.

Alla bilder

Gästtoalett

Fräsch gästtoalett med helkaklade väggar i vitt som kontrasterar snyggt mot den svarta klinkern på golvet. Utrustat med wc, handfat med kommod och belyst spegel.

Alla bilder

Badrum

Snyggt och rymligt badrum med helkaklade vita väggar och grått klinker på golvet med behaglig komfortvärme. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med glasdörrar, elektrisk handdukstork, tvättmaskin - Cylinda, torktumlare - Cylinda samt förvaringsskåp - allt från 2019 då bostaden byggdes. Spotlights i taket.

Alla bilder

Hall

Välkomnande entré där man direkts möts av känslan av att allt är nytt och fräscht. Gott om förvaring i garderoberna med skjutdörrar som finns både i entrén samt längre in i hallen. Väggarna är vita, takhöjden skapar en bra rymd och på golvet vilar vacker ekparkett.

Alla bilder

Förening

Brf Skogsstigen 1 har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Brf Skogsstigen 1 bildades 2016 och består av 39 lägenheter som är uppförda 2019. Föreningen är en äkta förening och marken är friköpt. SBC sköter den ekonomiska förvaltningen och tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köparen samt en pantsättningsavgift om 476 kr/pant.

AVGIFT
Det finns ingen planerad avgiftsförändring i nuläget. Föreningen har individuell mätning av varmvatten och el. Hushållen debiteras kvartalsvis, med 3 månaders eftersläpning, utefter faktisk förbrukning.

RENOVERINGAR & UNDERHÅLL
Det finns inga utförda eller planerade större renoveringar då huset är byggt 2019.

TV & INTERNETT
Kabel-tv och bredband via ComHem som ingår i avgiften via ett obligatoriskt tillägg på 161 kr/mån.

PARKERING
Parkeringsplats i närliggande garage som går att hyra för ca 700 kr/mån.

Alla bilder

Område

Här bor man i naturskönt läge med vackra Bulltofta rekreationsområde som sin granne. Här finns härlig skog, dammar, motionsslingor, gym, tennisbanor, minigolfbanor, pulkabackar och helt enkelt fantastisk natur. Kort promenadavstånd till välsorterad Coop butik, kinarestaurang, Burger King och pizzeria. Bra kommunikationmöjligheter med buss. Man cyklar enkelt till stan på bra cykelvägar. Med bil tar man sig snabbt ut på både yttre och inre Ringvägen och Öresundsbron nås på ca 15 minuter. Andra naturmiljöer som Bokskogen ute vid Torup är endast 10 minuter bort. Skolor och förskolor finns även i närheten.

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Det kan förekmomma andra bud än de som vi redovisar på hemsidan. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 2 995 000 kr
Månadsavg. 5 489 kr
Ingår i avgift Värme, Kallvatten, Bredband, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg via Trygghansa
Adress Ahrenbergsgatan 12
Kommun Malmö
Område Bulltofta - Husie
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 4
Boarea 86 Kvm (Föreningens information)
Våning 1
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggår 2019
Förening Brf Skogsstigen 1
Pantsatt Ja
Förråd Källare
Byggnadssätt
Driftskostnad 852 kr/år varav:
Värme: 852 kr
Beräknat på 3 person(er)
Energiprestanda 63 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.