Malmö - Norra Sorgenfri

Industrigatan 17K

Visa på karta

Industriell känsla - Kvadratsmart - Spektakulär takhöjd om ca. 3,5m

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta enrummare i ett av Malmös snabbast växande områden. Här möts man av en spektakulär takhöjd om ca. 3,5m som tillsammans med öppen planlösning och inslag av rå betong skapar en unik industriell känsla. Bostaden bjuder på rymligt badrum med egna tvättmöjligheter, välutrustat kök samt möjlighet till möblering med uteplats utanför bostadens egna entré. Addera dessutom specialtillverkat loft i stål samt stora fönsterpartier - en bostad som måste upplevas på plats! Välkommen att ta kontakt vid intresse!

I korthet

Utgångspris 1 199 000 kr
Månadsavg. 2 014 kr
Rum 1
Boarea 33 Kvm
Våning 1
Hiss Ja
Balkong Tillgång till uteplats
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2018
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Love Fält

Direkt: 040-30 03 05
Mobil: 073-314 53 71

Ansvarig mäklare: Love Fält
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Område

Norra Sorgenfri är ett spännande område som de senaste åren har varit i blickfånget. De gamla industrikvarteren med flera kulturhistoriskt värdefulla byggnader omvandlas av Malmö stad med samarbetspartners till ett nydanande bostadsområde med varierad bebyggelse där man satsar på hållbarhet, kultur och gemenskap. På en hemsida som tillhör en av de nya bostadsrättsföreningarna i området beskriver man området som följande: "Från Malmös äldst bevarade industriområde, till en levande småskalig och varierad kvartersstad, mitt i Malmö."
Tack vare sitt centrala läge i Malmö har man närhet till det mesta. Under 10 minuters cykelväg till Malmös stadskärna med sitt utbud av kultur, restauranger och shopping. Nära även till populära Folkets Park och Möllevången - Möllan - med sitt brusande folkliv, torghandel och uteserveringar. 

Alla bilder

Förening

Föreningen har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Fastigheten byggdes 2018 och består av 1 flerbostadshus med 54 st lägenheter och en hyreslokal. Föreningen är en äkta förening som registrerades 2016. Tomten är friköpt. Amentum Syd sköter den ekonomiska förvaltningen. En pantsättningsavgift på 400 kr/pant och en överlåtelseavgift på 1000 kr debiteras köparen.

AVGIFT: Enligt föreningen finns det i dagsläget inga planerade höjningar av månadsavgiften, man har inte heller tidigare behövt göra några justeringar utan avgiften har legat fast sedan föreningen bildades. (Kontrollerat med representant för styrelsen 15/10-21).

I månadsavgiften ingår värme och vatten. En fast avgift på 225:-/mån tillkommer för fiber och för bilpool. Elkostnad debiteras enligt en schablonavgift som justeras 2 ggr/år mot verklig förbrukning. Den nuvarande ägaren har i dagsläget en kostnad på 300:-/mån för el.

RENOVERINGAR/UNDERHÅLL:
Man har bland annat installerat eluttag vid föreningens grillplats på innergården samt automatisk dörröppning i portarna vid öppning med nyckeltagg.

PLANERADE RENOVERINGAR/UNDERHÅLL: Enligt föreningen finns i dagsläget inga planerade renoveringar/underhåll.

BREDBAND OCH KABEL TV: Bredband levereras via Öretel och ingår i månadsavgiften med en fast kostnad på 225:- som även inkluderar medlemskap i bilpool. Kabel-tv levereras ej av föreningen utan det är upp till var medlem att teckna ett eget abonnemang.

PARKERING/GARAGE: Det finns inga egna parkeringsplatser eller garageplatser som hör till föreningen. Dock finns möjlighet att hyra plats i garaget via Aimopark.

GEMENSAMMA UTRYMMEN: Gemensam grillplats finns på gården och man har ett cykelrum för parkering av cyklar, begränsat antal platser.

Föreningen har en trevlig och informativ hemsida som är väl värd ett besök: www.brfindustrialcorner.com

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 199 000 kr
Månadsavg. 2 014 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten
Adress Industrigatan 17K
Kommun Malmö
Område Norra Sorgenfri
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 1
Boarea 33 Kvm (Föreningens information)
Våning 1
Hiss Ja
Balkong Tillgång till uteplats
Byggår 2018
Förening Brf Industrial Corner
Pantsatt Ja
Byggnadssätt
Ventilation FTX
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
TV/Internet Öretel
Driftskostnad 4 704 kr/år varav:
El: 3 600 kr
Försäkring: 1 104 kr
Driftkostnad är för el & försäkring. Detta anpassas individuellt efter val av leverantör och förbrukning.
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 84 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.