Svedala - Svedala

Tittentévägen 91-0

Visa på karta

Underbart boende med utsikt över öppna landskap

Fantastiskt tillfälle att förvärva ett boende utöver det vanliga. Här bor man i öppna vackra ytor samtidigt som man njuter av lugnet och den milsvida utsikten. Huset är från slutet av 1800 talet men tillbyggt och uppgraderat till dagens standard 2007/2008. Lugnt och tryggt boende där man verkligen kan njuta av de öppna landskapen samtidigt som man har nära de större städerna runt om kring.

I korthet

Utgångspris 3 895 000 kr
Rum 4
Boarea 108 Kvm
Tomtarea 766 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1860
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Paul Eriksson

Direkt: 073-152 54 34
Mobil: 073-152 54 34

Ansvarig mäklare: Paul Eriksson
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
Visa alla

Välkommen

Välkommen till denna fina och gedigna villa. Passar perfekt för dig som söker ett naturnära boende med modern standard. Just utanför Svedala har vi denna pärla...

Alla bilder

Vardagsrum

Stort vardagsrum med en fantastisk känsla av både rymd och atmosfär. Här är gott om plats för både stora soffgruppen och mer därtill. rummet ligger öppet mot matplats och centralt placerad har vi en braskamin som både värmer och skänker trevnad.

Alla bilder

Matplats

Öppet mot vardagsrum har vi den fina matplatsen, här är yta som lätt rymmer stora festen i goda vänners lag.

Alla bilder

Öppna ytor

Öppna ytor så det förslår, på köpet får man ett otroligt ljusflöde och en atmosfär som är utöver det vanliga. Här är så fint.

Alla bilder

Kök

Fint kök från 2008. Här är gott om arbetsyta samt bra med förvaring. Kyl och frys från 2014, diskmaskin från 2007 och spis från 2010.

Alla bilder

Sovrum

Ett riktigt stort sovrum med plats för stora sängen och mer därtill. Detta är ett fantastiskt rum med otroligt ljusinsläpp samt milsvid utsikt över omgivningarna. Här kan man inte annat än trivas. Det andra rummet ligger med egen uppgång från vardagsrum, ett häftigt vindsrum som kanske passar tonåringen. Det tredje rummet är av modell mindre men kanske passar de små, idag har ägarna detta som klädförvaring.

Alla bilder

Klädkammare

Ljus och trevligt och perfekt för förvaring eller kanske ett gulligt litet rum för de små.

Alla bilder

Badrum

Fina badrum med klinker på golv samt kaklade väggar. På entréplan har vi även tvättmaskin och torktumlare (från 2020) i badrum. Perfekt med badrum på båda planen.

Alla bilder

Trädgård

Härlig trädgård med generösa ytor. Här finns även en fin uteplats som är perfekt för solbad eller myset de härliga grillkvällarna om sommaren. Den stora gräsytan bjuder in barnen till massvis lek och stoj. 

Alla bilder

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 382 000 kr
Mark, totalt värde: 642 000 kr ().
Summavärde: 2 024 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1909 (enl taxeriingen)
Värdeår: 1964

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 895 000 kr
Adress Tittentévägen 91-0
Kommun Svedala
Område Svedala
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 108 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 766 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1860
Grundläggning Platta på mark
Stomme Tegel och lersten
Fasad Puts (2008/2009)
Tak Papp
Plåtarbete Plåt (2008)
Uppvärmning Luft vatten samt golvvärme
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 25 200 kr/år varav:
El: 18 000 kr
Vatten/Avlopp: 6 800 kr
Sotning: 400 kr
Kostnaden för fastighetsavgift samt försäk
Energiprestanda 119 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 024 000 kr
Summa pantbrev 2 720 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning