Trelleborg - Domme - Nära Anderslöv

Landsvägen 1808

Visa på karta

Storslaget stenhus på idylliskt och lantligt läge - Pool, spabad och takterass - Härlig takhöjd och

Gediget och storslaget stenhus i vinkel - beläget i underbart idylliska lantliga omgivningar - som verkligen har allt man kan önska sig! Här finns ett fantastiskt poolområde med pool och spabad, takterrass vid vidsträckt och ostörd utsikt över det skånska landskapet, fantastiska ytor inomhus med pampigt stora fönsterpartier och imponerade takhöjd. Upp till 5 sovrum, fina badrum, garage och tillbyggnad som även skulle kunna nyttjas för verksamhet. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 8 950 000 kr
Rum 7
Boarea 289 Kvm
Biarea 50 Kvm
Tomtarea 1152 Kvm
Typ 2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2015
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till ett hus som har allt och lite till! Ett praktfullt och familjevänligt boende med generöst tilltagen tomt, fantastiskt poolområde och stora sociala ytor inomhus där man har en underbar takhöjd. Genomgående ljusa nyanser och spotlights i taken ger en härlig helhetskänsla.

Alla bilder

Pool

Ett enastående poolområde med snygg stenläggning runt inbjudande stor pool med skjutbart pooltak, belysning och trappa i ena hörnet. Pooltaket är högt nog att tillåta bad även under regniga eller lite kyligare dagar, vilket gör poolsäsongen så mycket längre. Poolen kommer från PP-Pool och är 7,5 x 4 meter och värms upp med egen värmepump. Här finns även ett spabad invid poolen där man njuter året runt! Poolen omgärdas på ena sidan av transparant staket i plexiglas som visar det lummiga grönområdet med damm bakom huset och inte kompromissar med den öppna känslan. På den andra sidan av poolen går huset i vinkel med stora skjutbara fönsterpartier in mot vardagsrum och matsal. Stora ytor för solbäddar och utemöbler gör detta till ett något av ett vardagsrum utomhus, där man umgås med vänner och familj under hela sommarsäsongen.

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrummet är en upplevelse i sig - öppet ända upp till andra våningens tak och stora glaspartier med skjutbara dörrar ut mot poolen ger en fantastisk rymdkänsla. Under varma sommardagar öppnar man upp och låter rummet smälta samman med poolområdet.

Alla bilder

Kök

Stilrent kök med köksö går i vitt och erbjuder fina arbetsytor samt riklig förvaring. Kyl och frys i side-by-sidedesign med ismaskin, inbyggd ugn och microvågsugn, integrerad diskmaskin, spishäll samt snyggt designad spisfläkt. Genomgående vitt utförande i kökets maskinpark. Fönster ovan arbetsbänken visar fälten utanför, ljusa bänkskivor samt dito väggar och golv, spotlights i taket ger ett fint arbetsljus.

Alla bilder

Matplats

Matplatsen har samma takhöjd, stora fönsterpartier och luftiga känsla som vardagsrummet och ligger öppet in mot köket. Matsalsmöblemang för de stora middagarna ryms enkelt och här trivs man verkligen.

Alla bilder

Master bedroom

På ovanvåningen ligger ett spatiöst master bedroom med härliga ytor och utgång till takterrassen. Stora fönsterpartier, ljusa golv och vita väggar. En extra bonus är en rymlig walk-in-closet som ligger ett trappsteg ned.

Alla bilder

Takterrass

Stor takterrass i två etapper med milsvid utsikt över böljande fält, samma transparenta altanräcke som omgärdar trädgården och trallgolv. De stora ytorna ger gott om plats för både matgrupp och solstolar. 

Alla bilder

Sovrum 1

På bottenvåningen ligger ett stort sovrum med fönsterpartier ut mot poolen. Enligt ritningar ursprungligen tänkt som en egen biosalong men tillsammans med sovrum nr. 2 skulle detta kunna erbjuda möjligheten att driva verksamhet - då med egen ingång utifrån - då det ligger avskilt från resterande boendeyta.

Alla bilder

Sovrum 2

Ett genomgångsrum till sovrum nr. 1 - något mindre än husets övriga stora rum - som även skulle kunna passa bra för hemmakontoret.

Alla bilder

Sovrum 3

Ett tredje sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet och har stora fönsterpartier samt skjutdörr ut mot poolen.

Alla bilder

Sovrum 4

På ovanvåningen finner vi ytterligare ett sovrum med stort fönsterparti mot trädgården och det grönskande området bakom.

Alla bilder

Allrum

Allrummet på ovanvåningen går i vinkel, transparenta glasräcken ned mot vardagsrum och matsal och en behaglig rymdkänsla. Här har man plats för soffgruppen men även för fåtöljer och tv en bit bort.

Alla bilder

Badrum 1

På ovanvåningen ligger ett stort och mycket fräscht badrum med stora fönsterpartier och mosaikklädd duschplats som avskärmas med glasvägg. Ett badkar vid fönster med vidsträckt utsikt. Vägghängd wc, handfat med kommod, stor väggfast spegel och högskåp med spegeldörr. Vackert marmorskimrande klinkergolv med stora plattor, helkaklade vita väggar och infällda spotlights i taket.

Alla bilder

Badrum 2

Bottenvåningens badrum har skön vattenburen golvvärme, stor duschplats - samma fina mosaik här som på ovanvåningen - och duschvägg i glas. Vägghängd wc, handfat med kommod och väggfast högskåp med spegeldörr. Vita helkaklade väggar och ljust grått klinkersgolv.

Alla bilder

Hall

Ståtlig entréhall med klinkersgolv i marmordesign och vita väggar. Sidoljus i stora fönster på var sida om ytterdörren och inbyggd garderob för ytterkläderna till vänster. Längre in leder trappan upp till ovanvåningen.

Alla bilder

Tvättstuga

Tvättstuga med tvättpelare - tvättmaskin och torktumlare. Vask med tillhörande mindre arbetsbänk. Klinkergolv och skinande vita väggar.

Alla bilder

Område

Fälten sträcker sig vida omkring detta boende, idylliskt och ostört läge med vackra omgivningar. Inte långt från Anderslöv med all vardaglig service. Åt andra hållet ligger Alstad och i närheten ligger Tegelberga Golfklubb.

Alla bilder

Trädgård

En lagom stor tomt med härligt poolområde och stora grönytor. Smakfull fasadbelysning och infällda spotlights vid stenläggning runt huset samt vid staketet runt poolområdet lyser upp kvällsmörkret vilket ger trivselkänsla. Staket i partier varvas av uppvuxen häck med spotlightsförsedda stolpar runt tomten. Bakom huset ligger ett lummigt grönområde med en damm där ankor simmar. På framsidan finns garage, ett stort förråd och fin stenläggning med infällda spotlights. Gott om plats för att parkera flera bilar.

Alla bilder

Övrigt

Vattenburen golvvärme på bottenvåningen och radiatorer på ovanvåningen.

Kameraövervakat.

Högtalarsystem utomhus. 

Garage.

Alla bilder

Planlösning bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Planlösning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 8 950 000 kr
Adress Landsvägen 1808
Kommun Trelleborg
Område Domme - Nära Anderslöv
Typ 2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 7
Boarea 289 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 50 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 1152 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2015
Grundläggning Betongplatta
Stomme Lättbetong
Fasad Vitputsad fasad
Tak Papp
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekanisk
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Vatten/Avlopp Enskilt vatten året om.. Enskilt avlopp.
Fönster 3-glas
Driftskostnad 90 260 kr/år varav:
El: 68 500 kr
Vatten/Avlopp: 11 760 kr
Renhållning: 2 400 kr
Försäkring: 7 600 kr
Beräknat på 4 person(er)
Energiprestanda 83 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 4 521 000 kr
Summa pantbrev 3 784 000 kr
Servitut/GA Officialservitut väg

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.