Malmö - Hyllie

Hyllie Vattenparksgata 44

Visa på karta

Mysig gårdsvänd uteplats - Genomgående - Öppen planlösning

På första våningen i populära Brf Pendla finner vi denna välplanerade tvåa med mysig gårdsvänd uteplats. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar fina sociala ytor och öppnar upp för kreativ möblering. Underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Välutrustat kök i smakfullt utförande samt stort badrum med egna tvättmöjligheter. Addera även gott om inbyggd förvaring samt harmoniskt sovrum. Här bor man med promenadavstånd till shopping, restauranger och perfekta kommunikationer. Det ultimata boendet för pendlaren eller den som bara vill ha ett bekvämt och modernt boende i populära Hyllie!

I korthet

Utgångspris 2 195 000 kr
Månadsavg. 3 405 kr
Rum 2
Boarea 56 Kvm
Våning BV
Hiss Ja
Balkong Ja, uteplats.
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2018
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Love Fält

Direkt: 040-30 03 05
Mobil: 073-314 53 71

Ansvarig mäklare: Love Fält
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
  • Söndag 19 september 17:30 - 18:00
Visa alla

Vardagsrum

Luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot kök som ger utrymme för härliga sociala ytor. Här möbleras enkelt med såväl matgrupp som soffmöblemang. Rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier som tillsammans med de öppna ytorna bidrar till en fantastisk känsla av rymd. 

Alla bilder

Kök

Köket lämnar inget att önska och är trendigt utformat med köksinredning i ljusgrå nyans som kombineras vitt kakel ovan bänkskiva i laminat. Vitvaror i rostfritt stål som inkluderar kyl/frys, mikrovågsugn, diskmaskin, ugn, induktionshäll samt fläkt.

Alla bilder

Sovrum

Harmoniskt sovrum med direkt access ut till bostadens mysiga gårdsvända uteplats. Perfekt att kunna stiga rakt ut och avnjuta morgonkaffet utomhus. Sovrummet bjuder utöver gott om plats för dubbelsäng även praktisk förvaring i inbyggd garderob.

Alla bilder

Uteplats - baksida

Mysig gårdsvänd uteplats som nås direkt från bostadens sovrum. Bra med utrymme för möblering med större loungemöblemang och härlig utsikt över föreningens gröna och välskötta innergård. Sitt och njut!

Alla bilder

Badrum

Mycket rymligt badrum med helkaklade väggar i vitt som matchas med grått klinker på golv. Egna tvättmöjligheter i form av kombinerad tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens, perfekt att slippa passa tvättider! Dusch med glasväggar, wc, kommod med bra förvaring samt extra förvaringsskåp.

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall med plats för sittmöbel och gott om förvaring i stor inbyggd garderob bakom skjutdörr. Fint parkettgolv och vita väggar genomgående i bostaden.

Alla bilder

Övrigt

Hiss från markplan.

Stort tillhörande förråd.

Optimala kommunikationer och serviceutbud i närområdet.

Alla bilder

Område

Hyllie är ett växande område som med sina optimala kommunikationsmöjligheter och närhet till både grönområden och vardagens bekvämligheter bara ökar i populäritet!

Här blandas modern stadsbebyggelse med parkmiljö och attraktiva bostadshus. Emporia shoppingcenter på gångavstånd och flertalet trevliga restauranger, caféer och frisörer utanför porten. Emporia hyser två stora livsmedelsbutiker och en tredje livsmedelsbutik är under byggnation i direkt närområde. Rekreationscenter som hylliebadet, flertalet gym och hyllie sportcenter. Enkelt att ta sig till Malmös centrala delar på ett par minuter och till Köpenhamn och Kastrup på en kvart. Smidigt att ta sig ut på motorvägen med bil.

Alla bilder

Förening

Föreningen har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Fastigheten byggdes 2018 och består av 85 bostadsrätter och 3 lokaler. Föreningen Pendla är en äkta förening som registrerades 2016, mark och byggnad innehas med äganderätt.Bonea sköter den ekonomiska förvaltningen och SBC den tekniska. En pantsättningsavgift på 476 kr/pant. Överlåtelseavgift: 1190 kr betalas av säljaren.

AVGIFT:
Inga planerade avgiftshöjningar, inga tidigare avgiftshöjningar (kontrollerat med ordf. 21-08-10). Föreningen anser att ekonomin är mycket god. I avgiften ingår värme, vatten, Kabel-TV och internet.

RENOVERINGAR/UNDERHÅLL:
Inga renoveringar genomförda i dagsläget.

PLANERADE RENOVERINGAR/UNDERHÅLL:
Inga planerade renoveringar i dagsläget utöver vanligt underhåll enligt underhållsplan (kontrollerat med ordf. 21-08-10).

Föreningen kommer sätta igång ett projekt i slutet av augusti med frivillig (medlemmen väljer själv) inglasning av balkong eller uteplats, implementering sker först 2022.

BREDBAND OCH KABEL TV:
Kabel-TV och bredband finns via ComHem och ingår i månadsavgiften.

PARKERING/GARAGE:
Föreningen har ett avtal med Arenagaraget där parkeringsplats kan hyras mot en kostnad om 1000kr/mån. Lediga platser finns kontrollerat 21-02-19 med styrelsen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Föreningen har en fin gemensam innergård med odlingslådor, planteringar och möblemang. Miljöhus, cykelförråd, barnvagnsrum och gemensamhetslokal finns.

Se gärna föreningens hemsida för mer information https://www.brfpendla.se/

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Det kan förekmomma andra bud än de som vi redovisar på hemsidan. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Fakta

Utgångspris 2 195 000 kr
Månadsavg. 3 405 kr
Ingår i avgift Kabel-TV, Internet, Värme, Vatten
Adress Hyllie Vattenparksgata 44
Kommun Malmö
Område Hyllie
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 56 Kvm (Föreningens information)
Våning BV
Hiss Ja
Balkong Ja, uteplats.
Byggår 2018
Förening BRF Pendla
Pantsatt Ja
Förråd Källare
Byggnadssätt
TV/Internet Com Hem
Driftskostnad 3 600 kr/år varav:
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 200 kr
Driftkostnad är för el och försäkring. Detta anpassas individuellt efter val av leverantör och förbrukning.
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 78 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning