Burlöv - Arlöv

Grönvägen 1 D

Visa på karta

Inglasad balkong - Bredband ingår - Hiss från markplan

Välplanerad 3:a i mycket fint skick på våning 5 av 9 i hus med hiss från markplan. Helrenoverat kök och helkaklat badrum med dusch, 2 rymliga sovrum och stort vardagsrum med plats för både soff- och matsalgrupp och utgång till stor, inglasad balkong med fri utsikt över villaområdet. Välkomna att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 1 495 000 kr
Månadsavg. 3 565 kr
Rum 3
Boarea 72 Kvm
Våning 5/9
Hiss Ja
Balkong Inglasad balkong, läge väster
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1965
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 495 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Varmt välkomna på visning till denna välskötta och välplanerade 3:a med säkerhetsdörr. 

Alla bilder

Kök

Helrenoverat kök (Kvik, 1999) med laminatgolv. Köket är så välskött att det upplevs som högst något år gammalt. Utrustning: Spis med häll, spisfläkt, kyl och frys i fullhöjd samt skafferi. 

Alla bilder

Månadskostnad

Om priset är 1.495.000 kr och vi utgår från att köparen har 15 % i egen insats och att räntan är 2 %, så betyder det en kostnad på 1.483 kr/månad efter ränteavdraget på 30 % (och exklusive amortering). Lägg därtill lägenhetens driftskostnad (ca 178 kr/mån) och månadsavgiften (3.565 kr/mån) så får ni fram er nettoboendekostnad per månad: 5.226 kr

Alla bilder

Vardagsrum

Stort vardagsrum med parkettgolv som rymmer både soff- och matsalsgrupp. Utgång till inglasad balkong med fri utsikt över villaområdet i soligt västerläge.

Alla bilder

Balkong

Inglasad balkong om ca 6,5 kvm med trägolv och fri utsikt över villaområdet. Belägen i soligt västerläge som innebär sol på balkongen hela eftermiddagen och kvällen. 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna bostad!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder, till högst värde och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare/Booli). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via: 
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Sovrummen

Det finns 2 rymliga sovrum i lägenheten, båda med laminatgolv. Det mindre används som sovrum och har 3 garderober med överskåp. Det större sovrummet används som TV-rum. 

Alla bilder

Badrum

Snyggt, helkaklat badrum (2001) med dusch, WC och handfat. Det är fackmän/företag som har anlitats för att helrenovera badrummet. 

Alla bilder

Hall

Hall med laminatgolv och goda avhängningsmöjligheter. 4 garderober med överskåp samt städskåp. 

Alla bilder

Förening

Föreningen består av 467 lägenheter. Husen byggdes mellan 1964-64 och föreningen äger marken. Inom föreningen finns även 97 garageplatser (ca 250 kr/mån) och 370 p-platser (ca 105 kr/mån). Till dessa är det ett separat kösystem som tillämpas.

Tvättstuga finns i källaren.
Förråd tillhörande lägenheten finns.

Internetanslutning 100 M/bit Bredband via Net@once ingår i månadsavgiften.
Kabel-TV via ComHem ingår i avgiften.

Garage- och P-plats finns att hyra, kösystem tillämpas.

Bostadsrättstillägget bekostas gemensamt av föreningen, medan bostadsrättsinnehavaren ansvarar för själva hemförsäkringen.


Föreningen har infört individuell mätning av varmvatten, kallvatten och el. Detta innebär att du som lägenhetsinnehavare endast betalar för din egen förbrukning. Detta debiteras tillsammans med månadsavgiften i efterhand (3 månader) och varierar alltså beroende på förbrukning.

Föreningen ser över sitt underhåll löpande.
Gjorda renoveringar:

2020/2021 Byte av elstammar och el (nu 3-fas) i fastigheten/samtliga lägenheter (inkl nya kontakter/uttag)
2020 Nya hissar i 9-våningshusen
2017 Nya vattenstammar (tappvattenrör)
2015 Relining av avloppsstammar
2010 Nytt tak, gemensam el, bredband och IP-telefoni
2007/2008 Vatten- och avloppsstammarna spolades
2005 trapphus, tvättstugor, garagetak, asfalt och miljöhus byggdes
2003 Nya fönster

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter gällande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftshöjningar.

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Område

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg och dessutom är det en jättefin cykelbana till Malmö och Lund. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Arlöv. Till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum är det gångavstånd och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frisör mm. Gång-/cykelavstånd är det också till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet även ett omtyckt gym. 

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Det kan förekmomma andra bud än de som vi redovisar på hemsidan. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss Grönvägen 1 D

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 495 000 kr
Månadsavg. 3 565 kr
Ingår i avgift Värme, Kabel-TV, Internet, Bostadsrättstillägg
Adress Grönvägen 1 D
Kommun Burlöv
Område Arlöv
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 3
Boarea 72 Kvm (Föreningens information)
Våning 5/9
Hiss Ja
Balkong Inglasad balkong, läge väster
Byggår 1965
Förening Riksbyggen Brf Burlövshus nr 1
Pantsatt Ja
Förråd Vindsförråd samt matkällare
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
TV/Internet Kabel-TV (Comhem) samt Bredband (Net at Once, 100 Mbit) ingår i hyran
Driftskostnad 2 136 kr/år varav:
El: 1 668 kr
Vatten/Avlopp: 468 kr
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 131 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 495 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
1 495 000 kr Budgivare 1 2021-07-22 19:15