Malmö - Oxie

Gräsvallsvägen 2

Visa på karta

Välskött och fint hus med stora härliga ytor

Tillfälle att förvärva ett fint hus med stora härliga ytor. Här bjuds man på både vardagsrum och allrum samt tre sovrum som lätt kan bli fyra om så behövs. Härlig tomt med tomträtt som ligger skyddat och fint. Till bilen har man både garage och en stor uppfart. Lugnt och fint läge där man lätt kan trivas. Huset säljs med friskrivning mot sk dolda fel.

I korthet

Utgångspris 3 595 000 kr
Rum 5
Boarea 145 Kvm
Tomtarea 851 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Tomträtt - Småhus
Byggår 1977
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Paul Eriksson

Direkt: 073-152 54 34
Mobil: 073-152 54 34

Ansvarig mäklare: Paul Eriksson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 4 290 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Välkommen till detta rymliga och trevliga boende. Generöst med ytor både inne och ute och på ett fint lugnt läge.

Alla bilder

Allrum

På ovanplan har man ett ljust och trevligt allrum med generösa ytor. Perfekt samlingsplats för hela familjen.

Alla bilder

Hall

Hallen är välkomnande och bjuder på ett trevligt sätt in i övriga bostaden.

Alla bilder

Kök

Kök från 1990 med fina arbetsytor och gott om skåpsutrymmen. Här är ljust och luftigt och ytorna räcker väl till. Här är plats för ett rejält matbord där hela familjen kan samlas. Kyl/frys från 2014, diskamskin 2012, Spis från 2010 och fläkt från år 2000.

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrummet är ljust och stort, och platsen räcker väl till både det stora tv - möblemanget med tillhörande soffgrupp, och matsalsbordet där man kan hålla stora festen. Man har öppnat upp emot ett av sovrummen för att få ett riktigt rejält vardagsrum. De som är i behov av totalt fyra sovrum kan enkelt stänga igen.

Alla bilder

Uterum

Från sovrum på entréplan har man utgång till det mysiga uterummet. Här kam man njuta av fikan eller middagen om sommarhalvåret om man vill.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Badrum med dusch på övre plan. Riktigt snyggt och modernt med klinkergolv samt kaklade väggar. Renovering gjord 2012 på ett fackmannamässigt vis enligt gällande regler enligt säljaren, kvalitétsdokument finns ej.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Badrum på entréplan är även det snyggt med klinkergolv samt kaklade väggar. Här fattas bara ett badkar. Liksom badrum på ovanplan är detta renoverat enligt gällande regler enligt säljaren, kvalitétsdokument finns ej. Här är renoverat 2011.

Alla bilder

Trädgård

Underbar trädgård med ytor som väl räcker till både solbad och barnens lek o stoj. Trädgården är insynsskyddad och man har en härlig veranda utanför uterummet. Perfekt för de härliga grillkvällarna i goda vänners lag. Här kan man ha hur trevligt som helst ju...

Alla bilder

Sovrum

Idag har vi tre bra sovrum där platsen räcker gott till den stora sängen och mer därtill. Om man stänger igen det som varit sovrum vid vardagsrum så får man ett fjärde sovrum, ett riktigt stort sådant. Här bör även den större familjen få plats.

Alla bilder

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, värde: 1 555 000 kr
Mark, värde: 683 000 kr
Summavärde: 2 238 000 kr
Tomträttsavgäld 15.346 kr om året

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1977
Värdeår: 1977

Alla bilder

Servitut

Avtalsservitut ledning mm, Förmån
12-IM1-89/7886 - 1

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Bottenplan

Med reservation för avvikelser

Ovan plan

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 595 000 kr
Adress Gräsvallsvägen 2
Kommun Malmö
Område Oxie
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Tomträtt - Småhus
Rum 5
Boarea 145 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 851 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1977
Grundläggning Platta på mark
Stomme Tr
Fasad Tegel/trä
Tak Tegelpannor
Plåtarbete Lackerad plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Direktverkande el
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas
TV/Internet Ingen fiber indragen, tv via parabol
Driftskostnad 44 899 kr/år varav:
El: 22 000 kr
Vatten/Avlopp: 6 073 kr
Renhållning: 1 490 kr
Tomträttsavgäld: 15 346 kr
I driftskostnaden är ej fastighetsavgift samt försäkring inräknad, tomträttsavgäld om 15.346 kr om året tillkommer.
Energiprestanda 244 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 238 000 kr
Summa pantbrev 1 003 900 kr
Servitut/GA Avtalsservitut ledning mm

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 4 290 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
4 290 000 kr Budgivare 3 2021-11-29 20:36