Malmö - Västra Kattarp / Persborg

Jägersrovägen 8C

Visa på karta

Unik vindsvåning - Västerbalkong med milsvid utsikt - Exklusiva materialval

Med ingång från Botildenborgsvägen och dess villakvarter tar vi oss upp till denna unika, välplanerade och mycket lyxigt renoverade vindsvåning med milsvid utsikt över Malmö. Utsikten fås i två väderstreck inifrån lägenheten och från den härliga balkongen i optimalt västerläge där solens sista strålar kan avnjutas framåt kvällskvisten. Lägenheten kan jämföras med nyproduktion och det har inte sparats på vare sig materialval eller noggrannheten på arbetet. Välkomna!

I korthet

Utgångspris 1 395 000 kr
Månadsavg. 2 643 kr
Rum 3
Boarea 56 Kvm
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Hiss Nej
Balkong Västerbalkong med milsvid utsikt Malmö
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1955
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Christoffer Carlström

Direkt: 040-30 03 05
Mobil: 070-876 01 80

Ansvarig mäklare: Christoffer Carlström
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 395 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Mycket noggrant renoverad vindslägenhet med påkostade och exklusiva materialval. I samband med renoveringen ändrades planlösningen och varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Ursprungligen har lägenheten varit en 1:a vilket idag kan vara svårt att föreställa sig. Lägenheten erbjuder två bra sovrum med snedtak, varav det största har dubbla fönster i bästa västerläge, högklassigt och fullutrustat kök i delvis öppen planlösning med vardagsrummet, västerbalkong med milsvid utsikt över Malmö och det närliggande villakvarteren, rejäl entréhall med klädkammare och sist men inte minst ett riktigt stilrent och påkostad badrum som kan göra vem som helst avundsjuk. Ett framtida drömboende som bör upplevas på plats, välkommen på visning!

Alla bilder

Västerbalkong

Balkongen ligger i optimalt västerläge så att solens allra sista strålar kan fås innan solnedgången infaller. Läget allra högst upp i fastigheten gör dessutom att solen letar sig in på balkongen redan innan lunch. Från balkongen har man en fantastisk utsikt över det närliggande villakvarteret och Malmös takåsar med Turning Torso som ett naturligt blickfång. Läckert klinkergolv i grå nyans ger den rätta känslan.

Alla bilder

Kök

Det helrenoverade köket är i klassisk L-form vilket erbjuder en optimerad arbetsyta och bra arbetsflöde, kastrullskåp i hörnet och även utrymme för en fristående köksö eller som i denna lägenheten en bardisk för frukost och middag. Köksinredningen, som har infällda handtag, går i vitt och harmoniserar med de vita bänkskivorna samtidigt som det kontrasterar mot det mörkare väggkaklat och den rostfria maskinparken. På golvet ligger samma fräscha grå klinkerplattor som i entréhall, badrum och balkong, enhetligt är snyggt. Köket är naturligtvis fullutrsutat med kyl/frys, ugn och mikro i praktisk arbetshöjd, inbyggd diskmaskin samt spishäll med tillhörande fläkt ovan.

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrummet är generöst till ytan och får massor av ljus tack vare fönster i två väderstreck, som dessutom bjuder på en trevlig utsikt. Den öppna planlösningen mot köket ger en inbjudande och tilltalande känsla.

Alla bilder

Sovrum 1

Det stora sovrummet har en bred fönsternisch med dubbla takfönster vilka skänker ett härligt ljus samtidigt som goda vädringsmöjligheter erbjuds. Snyggt parkettgolv matchas av ljusa innerväggar och på ena väggen har man tagit fram av en bit av den ursprungliga tegelväggen som är inramat och belyses likt ett konstverk på museum, vackert.

Alla bilder

Sovrum 2

Detta sovrum är lite mindre till ytan men rymmer ändå både säng, skrivbord och/eller förvaring utan några som helst problem. Som i resterande lägenheten ligger nylagt parkettgolv och vägarna är vita och släta. 

Alla bilder

Badrum

Detta stora och påkostade badrum är något i särklass med tanke på materialval och utförande, lyxigt så det förslår. Grå kakel och klinker pryder väggar och golv, taket är nedsänkt med infällda och dimbara spotlights för behaglig belysning. Badrumsinredning går i ek och vitt vilket ger en snygg kontrast mot väggar och tak. Badrummet är fullutrustat med duschhörna bakom glasvägg, vattenburen handdukstork, tvättmaskin, wc, handfat med kommod, väggspegel med belysning samt naturligtvis härlig golvvärme för skön komfort. 

Alla bilder

Entréhall

Även entréhallen fick en ordentlig make over med praktisk och fint grått klinkergolv och släta ljusa väggar. Hallen är välplanerad med en bred nisch som passar utmärkt för hallmöbel till kläder och skor plus att ni ett steg längre fram finner en rymlig klädkammare som sväljer massor.

Alla bilder

Övrigt

Obligatoriskt tillägg om 481 kr/mån för uppvärmning. I angivna månadsavgiften om 2 643 ingår Vatten, Kabel-TV, Bredband, Bostadsrättstillägg.

Föreningen har s.k. gemensam el vilket innebär att de boende endast betalar för förbrukning av hushållsel och slipper den fasta elnätskostnaden.

 

Alla bilder

Förening

Riksbyggens Brf Malmöhus nr 7 har lämnat följande uppgifter om föreningen och dess fastigheter. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Föreningens byggnader färdigställdes 1955 och består av 187 lägenheter och 28 lokaler. Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Marken innehas med tomträtt som löper med 10-års perioder, nuvarande avtal gäller t.o.m. 2024-12-31. Bostadsrättstillägg bekostas av föreningen och hemförsäkring tecknas enskilt av den boende. Avgiften höjdes senast 2020-01-01 med 3%.

Renoveringar:
1987: Fönsterbyte.
2000: Renovering av tvättstugor, installation av säkerhetsdörrar.
2005: Takrenovering.
2009: Nytt passersystem med tags installerades.
2011: Renovering av utemiljö med bl.a. lek- och grillplatser.
2013: Kontroll av värmeanläggning.
2016/17: Byte av avlopps- och vattenstammar, renovering av samtliga badrum.
2017: Översikt av elen och installation av trefas fram till elskåpen i samtliga lägenheter. Införande av gemensam el.
2018: Renovering av balkongdörrar och gemensamma utrymmen.
2020: Uppdatering av värmecentral.

Föreningen införde gemensam el i föreningen hösten 2017, vilket innebär att de boende endast betalar för förbrukning av hushållsel och slipper den fasta elnätskostnaden. Planer finns även för att införa individuell varmvattenmätning, men inget beslut är taget i dagsläget.

Kabel-tv & Internet:
Kabel-TV & bredband via Bredbandsbolaget. Basutbudet för kabel-tv och internet med hastighet om 100 Mbit/s ingår i månadsavgiften.

Parkering: Föreningen har 14 st p-platser utomhus och 7 st garageplatser för uthyrning. Kostnaden är 100 kr/mån respektive 260 kr/mån. Kösystem tillämpas.

Övrigt:
Två stycken tvättstugor med två tvättmaskiner samt torktumlare i båda och tillhörande torkrum. Vidare finns cykelförråd men inga andra gemensamma lokaler.

Alla bilder

Område

En kort promenad från porten finns en busshållplats med täta avgångar in till centrum och det är endast 600 meter till Persborgs tågstation. Lika nära är det till och på cykelavstånd finns även grönområden och skolor samt Jägersro köpcentrum med butiker och service. Närheten till motorvägen gör att du snabbt tar dig vidare vilket gör läget perfekt för pendlaren. Det är cykelavstånd till mataffärer,  

Alla bilder

Planritning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 395 000 kr
Månadsavg. 2 643 kr
Ingår i avgift Vatten, Kabel-TV, Bredband, Bostadsrättstillägg
Adress Jägersrovägen 8C
Kommun Malmö
Område Västra Kattarp / Persborg
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 3
Boarea 56 Kvm (Uppmätning enligt SS 21054:2020)
I lägenhetsregistret är boarean angiven till 46 m² fördelat på 1 rum och kök. Angiven boarea är baserad på uppmätning enligt gällande standard SS 21054:2020 och mätrapport finns att tillgå under dokument.
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Hiss Nej
Balkong Västerbalkong med milsvid utsikt Malmö
Byggår 1955
Förening Riksbyggens Brf Malmöhus nr 7
Pantsatt Ja
Förråd Vindsförråd tillhör lägenheten
Byggnadssätt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
TV/Internet Kabel-TV & bredband via Bredbandsbolaget. Basutbudet för kabel-tv och internet med hastighet om 100 Mbit/s ingår i månadsavgiften.
Driftskostnad 7 572 kr/år varav:
Värme: 5 772 kr
Försäkring: 1 800 kr
Obligatoriskt tillägg om 481 kr/mån för uppvärmning.
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 152 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 395 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
1 395 000 kr Budgivare 1 2021-06-11 14:50