Burlöv - Arlöv

Elisetorpsvägen 17 D

Visa på karta

Inglasad balkong - Hiss från markplan - Bredband 1000/1000

Rymlig 2:a i toppskick som är genomgående renoverad 2021. Fräckt, renoverat kök, stilrent kaklat badrum , stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong och rymligt sovrum med nylagd, mjuk heltäckningsmatta. Hall, kök och vardagsrum med parkettgolv. Dessutom bl.a. nya fotlister, säkerhetsdörr och bredband 1000/1000 som ingår i mån.avgiften. Vån 4 av 9 i hus med hiss. Riktigt bra kommunikationer till Malmö/Lund. Välkommen att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 1 195 000 kr
Månadsavg. 3 172 kr
Rum 2
Boarea 61.5 Kvm
Våning 4/9
Hiss Ja
Balkong Inglasad baldkong
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1965
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Rymlig 2:a som är i så fint skick att den upplevs som nyskick! Det här är lägenheten för dig som bara vill flytta in utan att lägga blod, svett och tårar på kostsamma och tidskrävande renoveringar. Belägen på våning 4 av 9 i hus med hiss. Välkommen på visning!

Alla bilder

Kök

Renoverat, stilrent kök med nytt parkettgolv, inkl nya fotlister, och matplats för 4-5 personer. Renoveringen i köket omfattar, förutom parkettgolvet, nytt kakel, nylackerade köksluckor samt spishäll. De gråa köksluckorna gifter sig fint med de guldfärgade handtagen.

 

Alla bilder

Månadskostnad

Om priset är 1.195.000 kr och vi utgår från att köparen har 15 % i egen insats och att räntan är 2 %, så betyder det en kostnad på 1.185 kr/månad efter ränteavdraget på 30 % (och exklusive amortering). Lägg därtill lägenhetens driftskostnad (ca 250 kr/mån) och månadsavgiften (3.172 kr/mån) så får ni fram er nettoboendekostnad per månad: 4.607 kr. 

Alla bilder

Matplats

Matplatsen är belägen vid fönstret i köket. Det stora fönstret ger ett fint ljusinsläpp. 

Alla bilder

Vardagsrum

Stort vardagsrum med parkettgolv och utgång till stor, inglasad balkong i soligt västerläge. Vardagsrummet är tillräckligt stort för att rymma både soff- och matsalsgrupp. 

Alla bilder

Balkong

Stor, inglasad balkong med "trätrall" och utsikt över trädkronorna. Tack vare att balkongen ligger i soligt västerläge blir balkongen som ett extra rum från tidiga våren till sena hösten. 

Alla bilder

Sovrum

Rymligt sovrum med heltäckningsmatta och fräck fondvägg. 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna bostad!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder, till högst värde och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via: 
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Badrum

Helkaklat badrum, som helrenoverades 2004/2005 i samband med föreningens stambyte 2004/2005. I år har badrummet renoverats med nytt golv, microcement, och ny inredning. Utrustning: Duschvägg, vägghängd WC, handfat med kommod, handdukstork samt tvättmaskin.

Alla bilder

Hall

Rymlig, välkomnande hall med nytt parkettgolv, inkl nya fotlister, och stor klädkammare. 

Alla bilder

Renoveringar

Renoveringar i år, 2021:
Nytt parkettgolv, inkl nya fotlister, i hall och kök
Nya fotlister i vardagsrum och sovrum
Nymålade väggar i hall, kök, vardagsrum och sovrum
Nya eluttag och brytare
Ny spishäll
Lackerade köksluckor inkl handtag
Nytt kakel ovanför diskbänken i kök
Nytt golv, microcement, i badrum
Ny duschvägg i badrum
Nytt handfat med kommod


Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Förening

Bostadsrättsföreningen HSB Brf Elisetorp bildades 1966 i samband med byggnationen (1964-1967). Föreningen består av 390 st lägenheter på adresserna Elisetorpsvägen 15 A-E, 17 A-E, 19 A-E. HSB sköter den ekonomiska förvaltningen. En överlåtelseavgift på fn 1.190 kr samt en pantsättningsavgift på fn 476 kr/pant debiteras köparen.

Styrelsen beräknar kommande avgiftsförändringar:

  • 2019/2020 = 0 %
  • 2020/2021 = 0 %
  • 2021/2022 = 0 %
  • 2022/2023 = 0 %
  • 2023/2024 = 0%

 

Genomförda renoveringar:
2020 Införande av individuell mätning av varmvatten.
2019 - Installation av bergvärme som kompletterar fjärrvärmen tillsammans med solenergin. Ny lekutrystning på lekplatserna. Renoverade toaletter i källaren. Slipade golv och ny ytbeläggning i skyddsrumsgångar. Nybyggda permobilgarage.
2017 - 30 st ladduttag för el-fordon
2016/2017 - Samtliga tvättstugor och torkrum helrenoverades. Varmgaraget renoverades med målning, ny belysning och nya övervaktningskameror.
2016/2017 - Montering av solceller på hustaken - totalt ca 3.000 kvm.
2014 - Hissrenovering
2006 - Bytt elskåp, från 240 volt till 400 volt.
2005/2006 - Vatten- och avloppsstamsbyte i kök och badrum, samtliga badrum renoverades i samband med stambytet.
1994 - Tak.
1994 - Fasad, tilläggsisolerades.
1994 - Inglasning av balkonger.
1994 - Fönster.

Gemensamt elabonnemang:
Elen distribueras via föreningen och förbrukningskostnaden, som läses av kvartalsvis, läggs på månadsavgiften.

Varmvatten:
Föreningen tillämpar individuell mätning och debitering (IMD) av varmvatten.

Bostadsrättstillägg:
Föreningen tecknar gemensamt bostadsrättstillägg. Detta ersätter inte ordinarie hemförsäkring vilken fortsatt måste tecknas.

Tvättstuga:
I källare finns tillgång till moderna tvättstugor med tvättmaskiner, torktumlare, torkrum och mangel.

TV-/Bredband:
Kabel-tv ingår i månadsavgiften via ComHem.
Bredband 100/100 finns via Bredband2 och ingår i månadsavgiften.

Parkering:
Det finns 217 garageplatser och 133 p-platser, kösystem tillämpas. Cykelförråd finns också att hyra. 2 st tvättplatser för bil finns att tillgå.

Övrigt:
Det finns i föreningen även tillgång till: Tennisbana, Fotbollsplan, Biljardrum, Bordtennisrum, Solarie, Gym, Motionsrum, Vävstuga, Träffpunkt och 3 stora grillar bakom hus 19, fritt Internet (100/100) i bredbandsuttaget i hallen. Till respektive aktiviteter kan man antingen få nyckel (mot deposition), access via magnetnyckel eller bli hänvisad till rätt person via fastighetskontoret. På de 3 husens tak, har vi monterat solceller på en yta av ca 3.000kvm. All el som produceras, dras av mot den el som vi förbrukar i föreningen.

Föreningens hemsida: http://www.elisetorp.se/

Alla bilder

Område

Det finns i föreningen tillgång till bl.a. 3 stora grillar bakom hus 19. Läs mer om föreningen under rubriken "Förening".

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg och dessutom är det en jättefin cykelbana hela vägen mellan Malmö och Lund. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Arlöv. Till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum är det gångavstånd och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frisör mm. På Elisetorpsvägen finns en Coop-affär och det är promenadavstånd till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet även ett omtyckt gym. 

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 195 000 kr
Månadsavg. 3 172 kr
Ingår i avgift Värme, Kabel-TV, Internet och Bostadsrättstillägg (försäkring)
Adress Elisetorpsvägen 17 D
Kommun Burlöv
Område Arlöv
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 61.5 Kvm (Föreningens information)
Våning 4/9
Hiss Ja
Balkong Inglasad baldkong
Byggår 1965
Förening HSB Brf Elisetorp
Pantsatt Nej
Förråd Ja, vindsförråd
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme, bergvärme samt solenergi.
TV/Internet Kabel-TV via Comhem, ingår i mån.avg Bredband 1000/1000 via Comhem, ingår i mån.avg
Driftskostnad 3 000 kr/år varav:
El: 1 800 kr
Vatten/Avlopp: 1 200 kr
Kostnad för varmvatten är uppskattad.
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 96 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!