Malmö - Ribersborg

Regementsgatan 33 A

Visa på karta

Högt upp - Helrenoverad - Välskött förening

På 5:e våningen ligger denna smakfulla 2 rok på högt och trivsamt läge. Ett trivsamt boende som blev genomgående renoverad 2016. Bostaden ligger endast ett par minuters promenad från Ribersborgsstranden. Till city kommer man snabbt till fots eller med buss som stannar runt hörnet.

I korthet

Utgångspris 2 695 000 kr
Månadsavg. 2 560 kr
Rum 2
Boarea 52 Kvm
Våning 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Daniel Hansson

Direkt:
Mobil: 070-989 69 49

Ansvarig mäklare: Daniel Hansson
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

5 dagar
Visa alla

Vardagsrum

Vackert rum med klassiska detaljer som centralt placerad takroset, hålkäl i mötet mellan vägg och tak samt burspråk som skänker rummet ett behagligt ljus. Lättmöblerat rum med plats för både sittgrupp och matgrupp. På golvet ligger ett snyggt mörkt parkettgolv och vita väggar som är genomgående för lägenheten. Stora fönsterparti och altandörr till den anslutande balkongen.

Alla bilder

Balkong

Skön balkong med plats för bord & stolar samt en och annan blomma.

Alla bilder

Kök

Modernt och trivsamt kök som helrenoverades 2016 med matplats för 2. Köksinredningen har vita köksluckor, köksbänk i laminat och vitt kaklat stänkskydd. Köksutrustning består av gasspis (IGF) med elektrisk ugn, spisfläkt, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. 

Alla bilder

Sovrum

Sovrum i god storlek med plats för större säng samt ytterligare sovrumsmöbler. Mörkt parkettgolv och ljusa väggar. I rummet finns 1 garderob.

Alla bilder

Hall

Luftig hall med goda avhängningsytor precis innanför dörren och en stor klädkammare i direkt anslutning.

Alla bilder

Badrum

Snyggt helkaklat badrum med gråmelerad klinkers och vit klinkers på vägg. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, spegel, förvaringsmöbel, handdukstork samt duschhörna med takdusch.

Alla bilder

Övrigt

Källarförråd hör till lägenheten, c:a 4 kvm.

Alla bilder

Brf Divina

Föreningen har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Brf Divina består av 89 lägenheter varav 1 är hyreslägenhet, 7 butikslokaler och ett fastighetskontor. Fastigheten uppfördes 1938-39 och brf Divina bildades 2003 och fastigheten förvärvades 2006-09-30 av bostadsrättsföreningen. Fastigheten är friköpt. A Invest&Consulting AB sköter den ekonomiska förvaltningen som tar ut en överlåtelseavgift på 500 kr som betalas av säljaren samt en avgift på 1000 kr för pantförskrivning som betalas av säljaren.

Avgift:
Föreningen har en stabil och bra ekonomi och därför finns det inga kommande avgiftshöjningar planerade. Avgiften har endast höjts en gång sedan 2006, nämligen 2015 med 3%.

Genomförda renoveringar:
2002: Ytterbågar på samtliga fönster.
2003: Målades fasaden samt alla (6) trapphus.
2005: Säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter.
2007: Hissrenovering.
2008: Installation av nytt värmesystem.
2009: Omläggning av tak.
2010: Byte tappvattenledningar.
2012: Byte av elstammar, installation enskild mätning och debitering av el.
2012: Nytt cykelhus på gården, nya cykelställ.
2012-13: Uppfräschning källare och tvättstugor.
2013 Nya entredörrar,Kilian Zollsgatan 30 A och B
2013 Klinkergolv i tvättstugor och torkrum.
2013 Nya porttelefoner.
2015 Nya fönster och balkongdörrar.
2018 Upprustning av innergård med planteringar och möbler.
2019 Installation av laddstationer i garaget.
2019 Rengöring och slipning av trapphusen

Kommande renoveringar:
2021 Förbättringsmålningar i trapphus samt källare
2022 Omlägning altangolv på översta våningarna

TV och Internet
Kabel-TV och bredband via Com Hem. Grundutbudet i kabel-tv ingår i månadsavgiften.

Parkering
Föreningen har ett garage plats för 22 bilar för 600 kr / månaden. Kösystem råder.

Gemensamt
Källare bestående av förråd, 2 tvättstugor, två torkrum samt garage.


Föreningen har en trevlig och informativ hemsida som är väl värd ett besök, adressen är: www.brfdivina.se

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Det kan förekmomma andra bud än de som vi redovisar på hemsidan. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 2 695 000 kr
Månadsavg. 2 560 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, El-abonnemang. Obligatoriskt tillägg om 190 kr tillkommer för bredband (100mbit).
Adress Regementsgatan 33 A
Kommun Malmö
Område Ribersborg
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 52 Kvm (Föreningens information)
Våning 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Förening Brf Divina
Pantsatt Ja
Förråd Källare
Byggnadssätt
Uppvärmning Centralvärme
Fönster 3-glas
TV/Internet Com Hem
Driftskostnad 2 040 kr/år varav:
El: 2 040 kr
Kostnaden för elabonnemanget ingår i månadsavgiften. Elförbrukningen debiteras direkt av föreningen kvartalsvis.
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 141 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning