Malmö - Kölnan Fritidsby

Bokgången 51

Visa på karta

Helrenoverad - Skönt läge - Öppen planlösning

Härlig helrenoverad kolonistuga med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med öppet upp till nock. Stort sovrum för 2 sängar samt stort inglasat uterum. Härligt tilltagna grönytor och förberett för odling. Kolonistugan blev helrenoverad 2019.

I korthet

Utgångspris 895 000 kr
Rum 2
Boarea 40 Kvm
Biarea 6 Kvm
Tomtarea 365 Kvm
Typ Kolonistuga
Ägandeform Arrende - Fritidshus
Arrende/År 12 000 kr
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Daniel Hansson

Direkt:
Mobil: 070-989 69 49

Ansvarig mäklare: Daniel Hansson
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

5 dagar
Visa alla

Trädgård

Utifrån gången kan man ana att detta är en av de bättre stugorna i området. En stensatt gång leder från grinden vidare in mot stugan och man kan gå runt stuga för att komma till den mer privata baksidan. Baksidan öppnar upp med en stor kubbvänlig grönyta med gott om plats för lek och spring. Sköna fika stunder utlovas med flertalet val om vart de avnjutas, under tak, i skugga eller varför inte avnjuta solens sista strålar på verandan på framsidan.

Alla bilder

Kök

Stort öppet arbetskök med köksö/barbord där det är smidigt att laga såväl stora som små middagar. Den öppna planlösningen med fritt upp till nock och fönster i tre väderstreck gör köket ljust, behagligt och rymligt. Snygg inredning med ljusa köksluckor, arbetsbänk i svart laminat och vit kaklat stänkskydd. Köket är fullt utrustat med spishäll, spisfläkt, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Väggarna är ljust målade och på golvet finns laminatgolv. 

Alla bilder

Vardagsrum

Ett ljust vackert rum i öppen planlösning mot köket och öppet upp till nock. Rummet har stort fönsterparti och utgång till det inglasade uterummet. Soffmöblemanget får utan bekymmer plats här.

Alla bilder

Sovrum

Sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng alternativt två sängar och med plats över för sovrumsmöbler. Laminatgolv och vita bredspacklade väggar. Sovrummet ligger med försterparti och utgång ut mot verandan i österläge.

Alla bilder

Badrum

Snyggt helkaklat badrum med svart klinkers på golv, vit kakel på vägg samt rustisering i duschen. Här finns bekvämligheter med vattentoalett, vask, förvaringsmöbler samt dusch med vikbara glasdörrar och takdusch.

Alla bilder

Uterum

Stort härligt uterum mot trädgårdens baksida. Uterummets sidor skjuts lätt undan och öppnar upp uterummet mot resten av trädgården.

Alla bilder

Övrigt

Verandan på framsidan av huset är en solsäker fikaplats.

En mindre förrådsstuga finns på baksidan, bra med förvaringsutrymmen.

Alla bilder

Finansiering

 

Vill du veta mer om det finns utrymme i ditt nuvarande boende, kontakta mäklaren för en värdering.

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Det kan förekmomma andra bud än de som vi redovisar på hemsidan. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
Bankerna belånar i dagsläget inte kolonier (hus på ofri grund). Vill man bekosta köpet med lån får man placera lånet i sitt nuvarande bostadsrätt eller villa alternativt via ett privatlån hos din bank, tänk dock på att räntan då ofta är mycket högre.


BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Kölnan tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på 2000 kr, som delas av säljaren och köparen.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 895 000 kr
Adress Bokgången 51
Kommun Malmö
Område Kölnan Fritidsby
Typ Kolonistuga
Ägandeform Arrende - Fritidshus
Arrende/År 12 000 kr
Rum 2
Boarea 40 Kvm (Säljarens information)
Biarea 6 Kvm (Säljarens information)
Tomtarea 365 Kvm (Säljarens information)
Pantsatt Nej
Byggnadssätt
Grundläggning Plintar
Stomme Trä
Fasad Trä
Tak Plåt
Plåtarbete Plåt
Uppvärmning Luft/luft värmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt Vatten (april-oktober), Kommunalt Avlopp
Fönster 2-glas isoler
Driftskostnad 4 700 kr/år varav:
El: 3 000 kr
Försäkring: 1 700 kr
Beräknat på 2 person(er)

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning