Burlöv - Åkarp

Baravägen 8

Visa på karta

Familjevilla - Barnvänligt område - Carport

Stor 1½-plans familjevilla om 200 kvm med hemtrevligt kök, 5 sovrum, stort vardagsrum med utgång till uteplats och rymligt allrum med utgång till Joddlarbalkong, 2 badrum med dusch, gäst-wc och separat tvättstuga. Mycket välskött trädgård, 605 kvm, samt carport och förråd.

I korthet

Utgångspris 5 475 000 kr
Rum 7
Boarea 200 Kvm
Tomtarea 605 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1972
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 5 600 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Varmt välkomna att boka tid för visning till denna stora, friliggande villa. Här bor du med din familj på ett mycket populärt och barnvänligt område med trevliga grannar. Varmt välkommen till lugna, fina Åkarp!

Klicka på "ALLA BILDER" för att se samtliga bilder!

Alla bilder

Hall

Rymlig, välkomnande hall med klinkergolv och golvvärme, garderob och trappa till ovanvåning.

Alla bilder

Kök

Praktiskt kök med klinkergolv och golvvärme. Här bjuds på bra arbetsytor och stor matplats med utgång till uteplats, läge väster! Utrustning: Spishäll (2012), spisfläkt, kyl (2006), frys (2006), diskmaskin (2007), skafferi, städskåp och VVB (2019).

Alla bilder

Matplats

Matplatsen är placerad intill fönstren i köket som ger ett fint ljusinsläpp. Även här är det klinkergolv med golvvärme. Här finns plats för 4-6 personer.

Alla bilder

Månadskostnad

Om priset är 5.475.000 kr och vi utgår från att köparen har 15 % i egen insats och att räntan är 2 %, så betyder det en kostnad på 5.429 kr/månad efter ränteavdraget på 30 % (och exklusive amortering). Lägg därtill husets driftskostnad (2.948 kr/mån) och den årliga fastighetsavgiften (8.524 kr/år = 710 kr/mån) så får ni fram er nettoboendekostnad per månad: 9.087 kr.

Alla bilder

Vardagsrum

Stort, härligt vardagsrum med parkettgolv och här finns gott om plats för både soff- och matsalsgrupp. Utgång till uteplats i soligt västerläge!

Alla bilder

Allrum

Stort allrum med parkettgolv och utgång till balkong med eftermiddags-/kvällssol. Här finns 2 st klädkammare.

Alla bilder

Sovrum 1

Stort sovrum med laminatgolv och 5 garderober. Det här är det största sovrummet och är det s.k. föräldrasovrummet. Sovrum 1-3 finns på bottenvåningen.

Alla bilder

Sovrum 2 & 3

Sovrum 2 och 3 har laminatgolv. I det andra sovrummet finns 3 garderober. 

Alla bilder

Sovrum 4 & 5

På ovanvåningen finns sovrum 4 och 5. Båda med parkettgolv. 

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Snyggt, helkaklat badrum (2003) med golvvärme och fönster. Utrustning: Duschväggar, WC och handfat.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Helrenoverat badrum (1997) med våtrumsmatta. Utrustning: Duschväggar, WC och handfat. 

Alla bilder

Gästtoalett

Separat gästtoalett med klinkergolv (2003). Utrustning: WC och handfat. 

Alla bilder

Tvättstuga

Tvättstuga med tvättmaskin (2013), torkskåp, tvättho samt över- och underskåp. 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna fastighet!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via:
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Trädgård

Härlig, välanlagd trädgårdstomt som ramas in av den täta, uppväxta häcken. Trädgården bjuder på vackra blommor, buskar och träd. 

Alla bilder

Säljarnas bilder

Somriga säljarbilder! 

Alla bilder

Område

Välkommen till populära Svanetorpsområdet i Åkarp! Mycket trivsamt och barnvänligt område med återvändsgator. Bara ett stenkast bort finns den fina lekplatsen. Det finns dessutom flera, stora lekplatser och grönområden att välja på i omgivningarna. Härifrån är det gång-/cykelväg till förskola och lågstadie - helt utan korsande trafik. Välkommen till lugna, fina Åkarp!

Åkarp är lugnt och barnvänligt och ligger endast 9 km från både Malmö och Lund. Det finns tre skolor och flera förskolor. I Åkarp finns bland annat matbutik, pizzeria, blomsteraffär, frisör, fotvård, restaurang/pub. Åkarp ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Det är dessutom bara några km till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet också ett omtyckt gym. Värt att nämna är också att det är mycket fina cykelvägar till Malmö, Lund och Lomma. 

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss Barav 8 - bv

Med reservation för avvikelser

Planskiss Barav 8 - ov

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 5 475 000 kr
Adress Baravägen 8
Kommun Burlöv
Område Åkarp
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 7
Boarea 200 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 605 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1972
Grundläggning Platta på mark
Stomme Trä
Fasad Tegel/trä
Tak Eternit
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Direkt el samt luft-/luft värmepump (2020)
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas, 2 st 3-glas
TV/Internet Fiber via Sydantenn (fn ca 3.000 kr/år)
Driftskostnad 35 365 kr/år varav:
El: 27 000 kr
Vatten/Avlopp: 5 325 kr
Samfällighet: 1 700 kr
Renhållning: 1 340 kr
I kostnaden för hushållsel ingår värme.
Beräknat på 2 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 525 000 kr
Summa pantbrev 231 200 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning BURLÖV KARSTORP GA:1

Boka en kostnadsfri värdering här!

Budgivning pågår

Högsta bud: 5 600 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
5 600 000 kr Budgivare 1 2021-10-18 16:59
5 550 000 kr Budgivare 2 2021-10-18 16:41
5 525 000 kr Budgivare 1 2021-10-18 12:59
5 500 000 kr Budgivare 2 2021-10-17 19:30
5 475 000 kr Budgivare 1 2021-10-17 12:55