Lund - Nöbbelöv

Fågelhundsvägen 13

Visa på karta

Underbar uteplats i soligt söderläge - Genomgående - Lugnt område

Varmt välkomna till denna genomgående marklägenhet med underbar uteplats i soligt söderläge. Bostaden disponerar över 64 välplanerade kvadratmetrar med fina sociala ytor och lättmöblerade rum. Hemtrevligt kök med matplats och utgång till den egna uteplatsen. Fräscht badrum med tvättmöjligheter och badkar. Ljust vardagsrum med fransk balkong och fina sociala ytor samt sovrum med plats för dubbelsäng och större förvaringsmöbel. Nöbbelöv är ett lummigt och lugnt område med trevliga promenadslingor samt närhet till fina naturområden. Nöbbelövs torg endast ett stenkast bort med matbutik och restauranger. Närmsta busshållplats finner vi ca 100m bort och till Gunnesbo tågstation promenerar vi på endast fem minuter. Varmt välkomna på visning!

I korthet

Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavg. 4 630 kr
Rum 2
Boarea 64 Kvm
Våning 1
Hiss Nej
Balkong Ja, uteplats på baksida.
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1976
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Love Fält

Direkt: 040-30 03 05
Mobil: 073-314 53 71

Ansvarig mäklare: Love Fält
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 795 000 kr – Visa budhistorik

Uteplats - baksida

Fantastiskt lummig uteplats i bästa söderläge där man kan njuta av härliga soltimmar från morgon till kväll. Praktiskt med trädäck intill huskroppen som smidigt möbleras med såväl matgrupp som trevligt loungemöblemang och grill. Omgärdad av grön häck samt staket som skapar en privat oas med gräsmatta och odlingsmöjligheter. 

Alla bilder

Kök

Välskött originalkök av märket Marbodal som genomgått mindre uppfräschningar. Här bjuds gott om plats för möblering med matgrupp under stort fönsterparti som blickar ut över den egna uteplatsen. Maskinparken består av kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. Praktisk bänkskiva i rostfritt stål och trä som går fint ihop med de vita köksluckorna. 

Alla bilder

Vardagsrum

Stort vardagsrum som ramas in av gröna häckar utanför stora fönsterpartier. Fransk balkong som bjuder fint ljusinsläpp och goda värdringsmöjligheter. Lätt att möblera med soffmöblemang samt matgrupp eller läshörna. 

Alla bilder

Sovrum

Väl tilltaget sovrum som är harmoniskt placerat med fönster ut mot den egna uteplatsen. Bra med utrymme för möblering med dubbelsäng samt större förvaringsmöbel. Laminatgolv och vita väggar. 

Alla bilder

Badrum

Väl tilltaget badrum med badkar, wc, kommod, tvättmaskin och förvaring i skåp med spegelfront. Plastmatta på golv i behaglig blå nyans samt våtrumstapet på vägg som målats vit. 

Alla bilder

Hall

Rymlig hall med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder samt bra med förvaring i såväl städskåp som stor klädkammare. Fint laminatgolv som matchas med vita väggar, ljust och välkomnande!

Alla bilder

Övrigt

Tillhörande förråd i trapphus utanför lägenhet.

Föreningen har gemensam föreningslokal, gym, bastu, lekplats samt grillplats som får nyttjas av dess medlemmar.

Nära till busshållplats & tågstation.

 

Alla bilder

Område

Nöbbelöv är beläget i Lunds nordvästra del och bebyggdes under 1970-talet. Området utmärks av radhusområden och flerfamiljshus i två våningar, samt friliggande villor. Nästan alla namn på gator i Nöbbelöv går under jägartema så som Jägaregatan, Skallgången och Revirvägen. I centrum finner du bland annat en livsmedelsbutik, vårdcentral, pizzeria och en frisör. I denna del av Lund finns även köpcentrumet Nova beläget, vilket ger boende i Nöbbelöv tillgång till diverse butiker, bland annat ytterligare livsmedels-, kläd- och fritidsbutiker.

Nöbbelöv gränsar i väster till Gunnesbo station, vilket underlättar för dig som pendlar. Området nås även via stadsbuss 3 som tar dig till Lund central på ett ögonblick.

I Nöbbelöv finner du flera val på skolor så som Oskarskolan, Stenröseskolan, Hubertusgården och Förskolan Lergöken. Att Nöbbelöv gränsar till Gunnesbo ger ännu fler valmöjligheter.

På kort promenadavstånd ligger Nöbbelövs mosse som är ett populärt rekreationsområde med ett rikt fågel- och växtliv. Runt om i Nöbbelöv finns det även flera grönområden inklusive en hundrastgård samt Gunnesbo idrottsplats belägen ett stenkast bort. Passar allt från den som är friluftsintresserad till barnfamiljer och hundägare. Från Nöbbelöv har ni även nära till Gunnesbo 4H-gård.

Alla bilder

Förening

Föreningen har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Brf Jakthornet, som består av 104 lägenheter bildades 1976 i samband med nybyggnationen. Föreningen innehar marken med äganderätt.HSB sköter den ekonomiska förvaltningen som tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr samt en pantsättningsavgift om 476 kr/pant.

AVGIFT:
Senaste avgiftshöjningen var 2021 då den höjdes med 2,5%. Föreningen planerar för mindre avgiftshöjningar årligen för att ligga i fas med de renoveringar som behövs göras (kontrollerat med ordf. 21-06-07).I avgiften ingår bostadsrättstillägg, el-abonnemangsavgift, värme, vatten, bredband och Kabel-TV. Föreningen har ett gemensamt elavtal där bostadsrättshavaren debiteras utefter faktisk förbrukning.

RENOVERINGAR & UNDERHÅLL:
2004- Fönsterbyte
2011- Markarbete
2012- Byte av plattor i värmeväxlare
2014- Installation av underjordisk sopstation
2017- Renovering av värmeväxlare
2018- Underhåll av mjukfogar
2018- Ommålning av lekplatsens redskap
2018- Byte av ventiler till förråd
2018- Reparation av fläktsystem kvartersgård
2018- Utbyte av en tvättmaskin
2018- Uppföljning av status och säkerhetskontroll
2019- Reparation panel miljöhus
2020- Byte av undercentral och datorisering.
2020/2021 - Taket är bytt.

PLANERAT UNDERHÅLL:
2026 stambyte

TV & INTERNET:
Kabel-TV (grundutbud) finns via ComHem och bredband via Telenor som ingår i månadsavgiften.

PARKERING:
Föreningen har 46 garageplatser som kan hyras mot en kostnad om 242kr/mån, tillgängligheten på garageplatser skiftar (kontrollerat med ordf. 21-06-07). Föreningen har även fria parkeringsplatser för boende och besökare.

GEMENSAMT:
Föreningen har tre tvättstugor, en föreningslokal som kan hyras av dess medlemmar, gym, bastu, lekplats samt grillplats.

Se gärna föreningens egen hemsida: https://www.hsb.se/skane/brf/jakthornet/

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Det kan förekmomma andra bud än de som vi redovisar på hemsidan. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Fakta

Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavg. 4 630 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet, Bostadsrättstillägg, El-abonnemangsavgift
Adress Fågelhundsvägen 13
Kommun Lund
Område Nöbbelöv
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 64 Kvm (Föreningens information)
Våning 1
Hiss Nej
Balkong Ja, uteplats på baksida.
Byggår 1976
Förening HSB Brf Jakthornet
Pantsatt Ja
Förråd Ja, utanför lägenhet i trapphus.
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
TV/Internet Com Hem/Telenor
Driftskostnad 1 944 kr/år varav:
El: 840 kr
Försäkring: 1 104 kr
Driftkostnad är för el och försäkring. Detta anpassas individuellt efter val av leverantör och förbrukning.
Beräknat på 1 person(er)

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 795 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
1 795 000 kr Budgivare 2 2021-06-13 11:34