Malmö - Kungshälla - Riseberga

Kungshällagatan 58

Visa på karta

Friliggande hus med friköpt tomt - Källare med bra takhöjd - Garage

Välkommen till ett boende med stora möjligheter på populära och barnvänliga Kungshälla! Huset är ursprungligen från 20-talet, byggdes till -71 och är idag 1,5 plan med delvis inredd källare. I dagsläget tre sovrum, stort och rymligt kök och två badrum på friköpt tomt i bästa sydvästläge med stor uppfart och garage. Nära till Bulltofta rekreationsområde. Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul för dolda fel. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 3 995 000 kr
Rum 4
Boarea 86 Kvm
Biarea 57 Kvm
Tomtarea 538 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1923 Tillbyggt 1971
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Idag!
Visa alla

Välkommen

Välkommen till ett hus på mycket lugnt och bra läge med många möjligheter!

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrum i vinkel med härligt ljus från fönster i tre väderstreck. Parkettgolv och ljusa väggar. Möjlighet kan finnas att dela av för att istället få ett extra sovrum. 

Alla bilder

Kök

Trivsamt kök med stor matplats som enkelt rymmer 6 personer. Inredningen erbjuder gott om skåpsutrymme, går i ljust beige och delar av köksdelen från matplatsen på ett naturligt sätt som ändå tillåter kontakt med den som lagar maten. Fönster ovanför diskbänken med utsikt över trädgården på baksidan. Kyl/frys, spis med häll och spisfläkt.

Grön bröstpanel med ljusa väggar ovanför och laminatgolv. En vitmålad spaljé avskärmar en trappa som leder ned till allrummet och källaren - högt sittande fönster med mjukt färgade glasrutor ger ljusinsläpp. 

Alla bilder

Sovrum 1

Innanför köket ligger det första sovrummet. Här har vi parkettgolv, ljusa väggar och en dörr som öppnar upp mot uppbyggd terrass i trädgården.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

På entréplan ligger det första badrummet med ett fristående badkar. Våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Wc, handfat, badrumsskåp med spegel och ett fönster som ljusinsläpp.

Alla bilder

Hall

Entréhall med plats för avhängning av ytterkläderna och ytterdörr med sidoljus. Ljusa väggar och parkettgolv samt vitmålad trappa med filtklädda trappsteg som leder upp till ovanvåningen. Praktisk garderob under trappan för allehanda förvaring.

En mindre hall på ovanvåningen med garderober för förvaring- här finns också lucka upp till vinden. Plastmatta och ljusa väggar.

Alla bilder

Sovrum 2

På ovanvåningen ligger ytterligare två sovrum varav det första är det större och har rosa väggar. Charmiga snedtak, plastmatta på golvet och fönster mot gaveln.

Alla bilder

Sovrum 3

Ett tredje sovrum med fönster mot husets andra gavel och baksidan. Plastmatta på golvet och ljusa väggar.

Alla bilder

Allrum - Källare

Nedanför trappan från köket ligger ett praktiskt allrum. Utmärkt för soffgruppen och tv men kan även passa bra för skrivbord och hemarbetsplatsen. Ljusa panelklädda- respektive tegelväggar, klinkersgolv med golvvärme (el) och ljusinsläpp från högt sittande fönster med buteljglas och infällda glasblock.

Alla bilder

Badrum - källare

I källaren ligger ett andra badrum med halvkaklade väggar i vitt och duschplats. Wc, handfat och badrumsskåp med spegel. Våtrumsmatta på golvet och målade väggar ovanför kaklet.

Alla bilder

Tvättstuga

Rymlig tvättstuga med klinkergolv och halvkaklade väggar. Tvättmaskin, torktumare och en praktisk arbetsbänk. Här finns även ett badkar. Högt sittande fönster som ljusinsläpp och målade väggar ovanför kaklet.

Alla bilder

Källare

Nedgång till källaren från matrummet men även genom en dörr från husets baksida.

Längre in i källaren finns pannrum med betonggolv. Brun panel på väggarna, betonggolv och gott om förvaringsyta. Även en praktisk yta för den händige, gott om plats för arbetsbänkar och hobbyprojekten. 

Alla bilder

Trädgård

Friköpt trädgårdstomt med bästa soliga söderläge på framsidan - kvällssolen skiner över det uppbyggda trädäcket med utgång från ett av sovrummen. Gräsmatta och planteringar med bland annat Rhododendron och vinranka - en charmig detalj i trädgårdslykta och en blåmålad prydnadspump.

Stor stenlagd uppfart med plats för att parkera flera bildar - denna yta kan, även för den som så önskar, minskas ned för att istället få större trädgårdsyta. 

Garage med garageport i plåt och vidhängande praktiskt förråd.

 

Alla bilder

Övrigt

Larm via Sektor alarm.

-2010 Bytt papptak på tillbyggnaden.

-Fönster bytta i omgångar: 1995, 1998, 2000 och 2009.

Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul för dolda fel. 

Alla bilder

Område

Här bor man i barnvänlig miljö, på lugn läge, nära natursköna Bulltofta Rekreationsområde som har vacker natur, minigolfbana, motionsslingor, sjöar, skog, grillplatser och bra pulkabackar på vintrarna. Det finns även förskolor i och skolor i närheten samt många fina lekplatser. Busshållplatsen med 6:ans linje ligger ca 300 meter bort och välsorterade Ica-Maxi, Coop, Öb, Dollarstore och tre olika gym promenerar man till. För den som gillar golf finns Kvarnby Golfklubb i närheten som även har restaurang. Såväl Yttre som Inre Ringvägen nås snabbt vilket gör det enkelt och snabbt att ta sig till exempelvis Danmark. Kort och gott ett väldigt trevligt och lugnt område med mycket grönområden - En idyll för barnfamiljerna!

 

Alla bilder

Planlösning - Entréplan

Med reservation för avvikelser

Planlösning - Ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Planlösning - Källare

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 995 000 kr
Adress Kungshällagatan 58
Kommun Malmö
Område Kungshälla - Riseberga
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 86 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 57 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 538 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1923 Tillbyggt 1971
Grundläggning Betongplatta
Stomme Trä
Fasad Tegel + träpanel
Tak Betongpannor + papp
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Gas
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas + 2-glas i källarvåning
TV/Internet Ownit för 279:-/månaden
Driftskostnad 35 500 kr/år varav:
El: 5 500 kr
Vatten/Avlopp: 5 200 kr
Försäkring: 6 300 kr
Gas: 18 500 kr
Fastighetsavgift på 8 524:-/år tillkommer samt fiber tillkommer.
Beräknat på 4 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 374 000 kr
Summa pantbrev 2 831 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning