Malmö - Riseberga

Strömbergagränd 9

Visa på karta

Välskött och fint hus beläget på lugn återvändsgata

Tillfälle att förvärva ett fint boende med härligt insynsskyddad trädgård i sydväst. Väl planerade ytor vilket ger generöst med plats och fina sällskapsytor. Här har man ett fint kök där man kan ha det stora matbordet. Huset är väl omhändertaget och på köpet så får man ett härligt uterum där man kan njuta en stor del av året. Väl omhändertaget med nytt tak från 2017 samt ny elpanna från 2021. Välkommen till populära Riseberga, här är det svårt att inte trivas ...

I korthet

Utgångspris 3 495 000 kr
Rum 2
Boarea 90 Kvm
Tomtarea 277 Kvm
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1959
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Paul Eriksson

Direkt: 073-152 54 34
Mobil: 073-152 54 34

Ansvarig mäklare: Paul Eriksson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till ett mysigt boende i slutet på en återvändsgata. Här är riktigt trevligt och det bjuds på en skyddad trädgård där man har sol mest hela dagen samt egen uppfart och garage till bilen.

Alla bilder

Uterum

I det mysiga uterummet kan man både njuta av vardagsfikan och de mysiga grillkvällarna om sommaren.

Alla bilder

Kök

Fint kök med gott om plats för förvaring samt fina arbetsytor. Här finns även plats för det stora matbordet. Vitvarorna är från 2018

Alla bilder

Vardagsrum

Härligt rum med fint ljusinsläpp. Här har man öppnat upp mot ett av sovrummen, vid behov så är det enkelt att återställa till original planlösning.

Alla bilder

Sovrum

Sovrummet är rejält med plats för stora sängen och mer därtill. Det finns möjlighet att enkelt få till det andra sovrummet om man återställer till original planlösning vid vardagsrum.

Alla bilder

Badrum

Badrum med badkar samt tvättställ, överskåp samt wc.

Alla bilder

Hall

Hallen är välkomnande och öppnar på ett trevligt sätt upp mot övriga bostaden.

Alla bilder

Område

Riseberga är ett fantastiskt ställe att bo på, här är lugnt och tryggt i kombination med härliga grönområden. Även kommunikationer är bra vilket ger en närhet till det mesta på enkelt sätt. Välkommen till Riseberga!

Alla bilder

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, värde: 1 039 000 kr
Mark, värde: 751 000 kr
Summavärde: 1 790 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1959
Värdeår: 1959

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Alt planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 495 000 kr
Adress Strömbergagränd 9
Kommun Malmö
Område Riseberga
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 2
Boarea 90 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 277 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1959
Grundläggning Platta på mark
Stomme Lättbetong
Fasad Tegel
Tak Tegel (nytt 2017)
Plåtarbete Lackerad plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Elpanna (ny 2021), vattenburen värme
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas samt 3-glas i vardagsrum
TV/Internet Antenn, fiber ej indragen men finns i gatan
Driftskostnad 25 693 kr/år varav:
El: 19 971 kr
Vatten/Avlopp: 3 532 kr
Renhållning: 2 190 kr
Kostnad för försäkring samt fastighetsavgift är ej medräknad i driftskostnaden.
Energiprestanda 281 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 790 000 kr
Summa pantbrev 760 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.