Lund - Annehem

Markörvägen 25

Visa på karta

Exklusivt boende - sociala ytor - trädgård i västerläge

I ett lugnt villakvarter med närhet till naturen finner ni denna välplanerade villa som renoverats 2019-2021 och har uppdaterats till ett exklusivt boende med påkostade materialval. Huset är fördelat på ett plan med källare som är 117 kvm vardera och ett stort uterum om 45 kvm. Här finns underbara ytor till umgänge och hobby. Kök, vardagsrum och matplats har öppen planlösning och generösa ytor. Huset har upp till sex sovrum som kan möbleras efter behov. Trädgården är belägen i härligt västerläge och har skapats till en lättskött miljö där ni kan njuta av solen och koppla av. Ni har S:t Hans Backar precis i närheten och är ett populärt grönområde för både vuxna och barn. Vintertid finner ni Lunds bästa pulkabackar här. Skolor, förskolor och matbutik finns inom promenadavstånd. Ni har nära till flera internationella arbetsplatser. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 8 350 000 kr
Rum 7
Boarea 117 Kvm
Biarea 162 Kvm
Tomtarea 882 Kvm
Typ 1-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1970
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Lind

Direkt:
Mobil: 070-626 73 13

Ansvarig mäklare: Magnus Lind
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
Visa alla

Välkommen

I en lugn och familjevänlig gata finner ni huset på Markörvägen 25. Tomten skärmas av med en stenmur och en stensatt uppfart leder er fram till huset. Ni har plats att parkera 4 bilar på uppfarten och en bil i garaget. 

Huset har genomgått omfattande renovering mellan 2019 och 2021 och uppdaterats till ett mycket lyxigt och modernt boende. 

Alla bilder

Trädgård

Trädgården är belägen i härligt västerläge där ni kan njuta av många härliga soltimmar. Utemiljön har gjorts om och blivit till en lättskött yta där ni kan koppla av och njuta av tillvaron. Ni har mycket gräsyta som bjuder in till lek och aktiviteter. Trädgården skärmas med plank mot grannarna. Intill huskroppen finns det en stensatt uteplats med ett skärmtak som gör att ni kan vara ute både vid sol och regn.

Alla bilder

Hall

Direkt när man kommer innanför dörren får man en försmak av den lyxiga känsla som väntar i huset. Hallen har stora, ljusa, marmorerade plattor i kombination med ljust tapetserade väggar och spotlights i taket. Här finns en garderob och gott om yta till möbler. Från hallen leds ni vidare till toalett, två sovrum, badrum kök samt trappan till källaren.

Alla bilder

Toalett

I anslutning till hallen finner ni toaletten. Golv och väggarn är klädda med marmorerade kakelplattor som går snyggt tillsammans med inredningen. Toaletten är utrustad med WC, spegel och kommod med handfat.

Alla bilder

Kök

När man kommer runt hörnet från hallen och går in i köket möts man av häpnadsväckande yta. Kök, matplats och vardagsrum har öppen planlösning och är som gjort för familj och vänner att samlas och umgås. Köksinredningen kommer från IKEA och har vita luckor som får fin kontrast av den mörka bänkskivan. Utrustningen består av integrerad kyl och frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmiko, spishäll, fläkt och integrerad diskmaskin. I detta kök råder det ingen brist på förvaring eller arbetsytor. Väggarna är ljusa och matchas av den marmorerade klinkern. Från köket/matplatsen har ni utgång till uterummet.

Alla bilder

Vardagsrum

I anslutning till köket har ni utrymme att möblera med soffgrupp och TV-möbel. På väggen sitter det en luft/luft värmepump som används för kyleffekten under varma sommardagar.

Alla bilder

Walk in closet

I anslutning till vardagsrummet finner ni ett av tre sovrum på entréplan. Det är idag inrett som en walk in closet med har gott om yta att möbleras som ett sovrum eller hemmakontor. Det finns garderober vid två av väggarna och genom fönstret har ni utsikt över trädgården. Golvet är klätt med ljus plattor och väggarna är ljusa.

Alla bilder

Uterum

Uterummet har underbar yta att kunna möblera efter tycke och smak. Ni har plats till allt från större loungemöbler till större matgrupp. Tänk er att fira allt från midsommar till student här med långbordet framdukat. Väggarna är vita, golvet klätt med grå plattor och taket är försett med spotlights. Uterummet är isolerat.

Alla bilder

Badrum - entréplan

I anslutning till hallen och i närheten av sovrummen finner ni det helkaklade badrummet. Kombinationen av det marmorerade kaklet tillsammans med inredningen och de guldiga detaljerna ger badrummet en exklusiv känsla. Badrummet är utrustat med WC, kommod med handfat, spegel, förvaringsskåp, dusch och mekanisk fläkt.

Alla bilder

Sovrum 1

Rymligt sovrum med plats till dubbelsäng och förvaringsmöbel. Vid ena väggen finns det två garderober. Väggarna är klädda med en ljus, skimrande tapet och golvet är klätt med beiga plattor.

Alla bilder

Sovrum 2

Även detta sovrum har härlig yta att möblera med större säng och har två garderober. Sovrummets golv är klätt med beiga plattor och väggarna är tapetserade i ljus kulör. 

Alla bilder

Källare

Från hallen kommer ni ner till källaren där det även väntar underbara ytor med hög standard. Ni kommer ner till ett allrum där ni har utrymme till soffgrupp. Under trappan finns det garderobsförvaring. Rummets väggar är vita och golvet är klätt med laminat.

Alla bilder

Sovrum 3 & 4

Till höger om allrummet finner ni två stora rum som idag används som sovrum. Eller varför inte ge plats åt hobbyn eller gästerna? Väggarna är vita som matchas av ljust laminatgolv.

Alla bilder

Tvättstuga

Tvättstugan är en dröm för familjen med dubbel uppsättning av tvättmaskiner och torktumlare (maskiner från 2018 till 2020). Här finns en praktisk arbetsbänk att vika tvätten på och hyllor till förvaring. Väggarna är vita och golvet är målad betong. I tvättstugan finner ni fjärvärmeanläggingen och golvvärmesystemet.

Alla bilder

Kök - källare

Vid renoveringen flyttade man ner köket från entrévåningen till källaren. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, fläkt samt spis med ugn. Här finns även en centraldammsugare. Väggarna är vita och golvet är målat i en gul kulör.

Alla bilder

Toalett - källare

Källarens toalett är helkaklat med stora, svarta och marmorerade kakelplattor som ger den exklusiva känslan. Här finns kommod med handfat, spegel och WC.

Alla bilder

Badrum - källare

Badrummet är helkaklat i vita och svarta kulörer. Här finns kommod med dubbla handfat, två speglar, guldig handdukstork (vattenburen) och stor dusch. Intill badrummet finns det ett rum som man exempelvis kan bygga om till bastu. 

Alla bilder

Sovrum 5

Sovrummet är placerat längst nere i källaren och har yta till säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Väggarna är vita och golvet är klätt med parkett. Härifrån har ni utgång med trappa upp till garaget.

Alla bilder

Övrigt

Huset har genomgått omfattande renovering under 2019 till 2021. Man har bland annat gjort vid följande:

  • Ny dränering
  • Större delen av fönstren har bytts ut till 3-glas fönster. Det finns insektsnät till alla fönster.
  • Nya badrum och toaletter
  • Nytt kök på entréplan med nya vitvaror
  • Dragit om el i hela huset och installerat spotlights i flera av rummen
  • Nya golv på hela entréplan och i flera av rummen i källaren
  • Tapetserat eller målat om alla väggar och tak
  • Målat om radiatorer och dragit nya rör till dem
  • Byggt uterum
  • Gjort om trädgården och gjort den luftigare och lättskött. Man har lagt in ny gräsmatta, byggt plank med belysning, lagt sten på uteplatsen och byggt skärmtak. 
Alla bilder

Område

Annehem är ett bostadsområde i den norra delen av Lund. Området ligger norr om S:t Hans Backar och väst om Norra Fäladens centrum. Annehem är ett av stadens nyare områden och är ett renodlat villaområde. Många väljer att flytta hit då det är nära till naturen och området präglas av spännande, varierande arkitektur.

S:t Hans Backar är Lunds största park och har ett dramatiskt landskap av kullar och dalgångar. Den högsta punkten på 86 meter över havet ger en storlagen utsikt över staden och slätten mot Öresund.

S:t Hans Backar lockar unga som gamla och erbjuder många aktiviteter. Stora ytor, utmanande nivåskillnader och fina naturvärden lockar såväl familjer och motionärer som hundägare, multisportare och skolklasser. Här finner ni Lunds mest populära pulkabacke på vintern.

På Annehem har ni nära till både skolor och förskolor. I närområdet finner ni bland annat Backaskolan (F-3), Fäladsskolan (4-6), Fäladsgårdens grundskola (7-9), Backens förskola, Lönneberga förskola, Annegårdens förskola och Förskolan Hans och Greta.

Till området går stadsbuss 2 och ni har trevliga cykelvägar in mot centrum.

På Fäladstorget finner ni bland annat ICA-butik, bibliotek och vårdcentral. Det är även nära till Lidl, Willys och en mindre Coop butik.

Från Annehem har ni nära till flera större och internationella arbetsplatser så som Ideon, Max IV, ESS, Ericsson och Universitetssjukhuset.

 

Alla bilder

Försäljningsinformation - Fastighet

ALLMÄN INFORMATION
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Handelsbanken Ideon för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning.Handelsbanken Ideon hjälper dig/er gärna, ring dem på 046-15 95 90.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till
fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Alla bilder

Entréplan

Med reservation för avvikelser

Källare

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 8 350 000 kr
Adress Markörvägen 25
Kommun Lund
Område Annehem
Typ 1-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 7
Boarea 117 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 162 Kvm (Ritning)
Tomtarea 882 Kvm (Fastighetsregistret)
Huset är enligt fastighetsregistret registrerat som 117 kvm bi- och boarea. Nuvarande ägare har byggt till ett uterum om 45 kvm som inte har blivit uppdaterat i fastighetsregistret.
Byggår 1970
Grundläggning Källare
Stomme Trä
Fasad Kalksandsten och träpanel
Tak Betongpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Fjärrvärme
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 55 758 kr/år varav:
Värme: 23 400 kr
El: 20 000 kr
Vatten/Avlopp: 9 400 kr
Renhållning: 2 958 kr
Driftkostnaden är kostnad för fjärrvärme, el, vatten och renhållning. Driftkostnaden anpassas individuellt efter val av leverantör och efter förbrukning. Årsförbrukning el: 15000 kWh. Årsförbrukning fjärrvärme: 26 Mwh. Fastighetsavgift 2021: 8 524 kr/år. Fiber och försäkring är ej medräknat i driftkostnaderna.
Beräknat på 5 person(er)
Energiprestanda 141 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 389 000 kr
Summa pantbrev 3 600 000 kr
Servitut/GA Redovisning av rättigheter kan vara ofullständig.
Avtalsservitut ledning
Gemensamhetsanläggning LUND VALLKÄRRATORN GA:25
Avtalsservitut

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning