Malmö - Husie - Virentofta

Bellisgatan 6

Visa på karta

Uppvärmt uterum - Stor friköpt tomt - Bra boyta med 4 sovrum

Trivsamt 1,5-planshus där ursprungsbyggnaden från 20-talet byggts till i två omgångar och idag finns det stort uppvärmt uterum, 4 bra sovrum, trevligt vardagsrum, två badrum, rymligt och modernt kök samt källare för både förvaring och hobbyprojekt. Rymlig carport med ytterligare förrådsutrymmen samt stor stenlagd uppfart med plats att parkera flera bilar. Insynsskyddad och uppvuxen trädgård med fruktträd, flera uteplatser och fina lekytor på friköpt tomt om hela 948 kvm. Här bor man på lugn gata med kort promenadavstånd till vacker natur. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 4 695 000 kr
Rum 6
Boarea 163 Kvm
Biarea 54 Kvm
Tomtarea 948 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1929. Tillbyggt 1985 och 1991
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 4 525 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Välkommen till Bellisgatan 6 - ett boende med generösa ytor och fina möjligheter!

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och trivsamt vardagsrum som går i vinkel och har härligt stora fönsterpartier med utsikt över den egna trädgården - beläget i den delen av huset som byggdes till 1985. Gott om plats för såväl soffgrupp som matsalsmöblemang. Parkettgolv och ljusa väggar. 

Alla bilder

Uterum

Generöst tilltaget och isolerat uterum med stora glasade skjutpartier som vetter mot altanen utanför. Härligt att dra ifrån under varma sommardagar och släppa in sommarkänslan! Fönster i tre väderstreck ger fantastiskt ljus och den stora ytan gör att här enkelt ryms både matbord och loungemöblemang. Väggar i träpanel och tegel, infällda spotlights i taket och praktiskt laminatgolv. Eftersom altanen ligger i väster lyser kvällssolen - här spenderar man gärna många långa sommarkvällar och uterummet är uppvärmt vilket gör att detta är ett rum som kan användas året om!

Alla bilder

Kök

Rymligt kök med inredning i vitt från Marbodal - planerat i u-form, vilket ger bra arbetsytor och gott om skåpsutrymme. Fullt utrustat med extra bred induktionshäll (Cylinda 2012) och dito spisfläkt i rostfritt utförande (Franke 2012). Diskmaskin (Logik 2020), inbyggd ugn i praktisk arbetshöjd (Husqvarna) samt kyl och frys (Samsung 2019). Bänkskiva i laminat och nytt kakel i trendigt avlång design ovanför samt rostfri vask med vidhängande avställningsyta. Matplatsen är stor och har gott om plats för ett matbord som enkelt rymmer sex personer eller fler. Ett utmärkt familjekök! Laminatgolv och vita väggar.

Alla bilder

Sovrum 1

Beläget på bottenvåningen med fönster lugnt mot framsidan ligger ett första sovrum med väl tilltagen yta. Plats för ytterligare möblering förutom dubbelsängen och dessutom en hel garderobsvägg bakom skjutdörrar som ger gott om förvaringsyta. Laminatgolv och vita tapetserade väggar. 

Alla bilder

Badrum - Nedre plan

Helkaklat badrum från 2005 med ljusa väggar och klinkergolv i ljusgrått. Duschplats under snedtak, wc, handfat, samt badrumsskåp med spegel. Handdukstork med elburen värme ger varma och sköna handdukar efter duschen. (Paxfläkt som regleras via belysningen). 

Alla bilder

Hall

Hallen välkomnar in genom ytterdörr med frostad ruta. Gott om plats för avhängning av ytterkläderna, vita väggar och laminatgolv. Härifrån leder trappan upp till ovanvåningen och bakom en dörr nås källartrappan.

Alla bilder

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga med kombinerad tvättmaskin/torktumlare (Inköpt 2014 och renoverad med nytt element 2022). Här finns även en vask i rostfritt utförande med vidhängande arbetsyta och trådkorgar för förvaring under. Skåpsinredning samt bra golvyta gör detta till ett utmärkt utrymme för ytterligare förvaring - bland annat för dammsugare och övrigt städutrustning. 

Alla bilder

Allrum

Trappan mynnar på ovanvåningen ut i luftig och möblerbar trapphall/allrum där man har ingång till tre av sovrummen och till badrummet. Ljusa väggar, laminatgolv och en inbyggd garderob. Här finns även lucka upp till vinden.

Alla bilder

Sovrum 2

Ett nätt sovrum med fönster i takkupa och snedtak. Ljust laminatgolv och tapetserade väggar.

Alla bilder

Sovrum 3

Ett något större sovrum, fönster i takkupa även här samt snedtak. Laminatgolv i furudesign och vita tapetserade väggar. 

Alla bilder

Sovrum 4

Ett riktigt stort sovrum - beläget ovan utbyggnaden med uterummet. Här finns fönster mot gaveln, gott om plats för dubbelsäng och ingång till en praktisk klädkammare. Alkov som passar utmärkt för skrivbord och hemarbetsplatsen men kan även användas för ytterligare garderober och förvaring. Ljusa tapetserade väggar med blå bård samt brädgolv. 

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Ovanvåningens badrum har våtrumsmatta i ljusa nyanser. Här finns duschplats, wc, handfat och badrumsskåp med spegel. Praktiska inbyggda skåp i väggen ger extra förvaringsyta.

Alla bilder

Källare

Källaren nås både inifrån hallen och utomhus från husets entrésida. Här finns flera rum som ger gott om förvaringsutrymme och som även kan passa för hobbyverksamhet.

Alla bilder

Trädgård

Grönskande häckar och planteringar ger insynsskydd och en skönt privat känsla till stor trädgårdstomt med fina grämattor som inbjuder till lek och spring. Här finns uppvuxna fruktträd som ger frukt under sommar och höst - 1 päronträd, 1 körsbärsträd, 1 plommonträd, inte mindre än 4 äppelträd och som pricken över i ett eget valnötsträd!
Uteplats på fin stenläggning ligger på bekvämt avstånd från entrédörren och en uppbyggd altan i anslutning till uterummet är exempel på trevliga ställen att vistas i trädgården. Här väntar många härliga grillkvällar i sällskap av vänner och familj!

På husets framsida finns stenlagd uppfart med plats att parkera flera bilar och dessutom en carport med plats för ytterligare två bilar. I anslutning till carporten finns två bra förrådsutrymmen för allt som kan behövas för ett bekvämt villaliv.

 

Alla bilder

Sommarbilder

Fina vår- och sommarbilder från nuvarande ägare

Alla bilder

Övrigt

Nuvarande ägare har bland annat utförd följande renoveringar och förbättringar av fastigheten:

Ursprungsfastigheten är byggd 1929 men byggdes till 1985 med vardagsrum och tvättstuga, vilket även möjliggjorde ett större kök och ett rymligt sovrum av det som tidigare utgjort vardagsrum.
1991 byggdes uterum till och i samband med detta, ovanför uterummet, ytterligare ett sovrum på ovanvåningen.

-1985 Tak, tilläggsisolering av vind och tegelfasad.
-1985 Dränering
-1985 Nya elcentraler och nydragen el i urpsrungsdelen och i delen som byggdes till 1985
-1991 Uterum
-1991 Nytt kök
-1991-2016 Nya 3-glasfönster
-1997 Badrum ovanvåning
-2005 Badrum bottenvåning
-2010 Luft-vattenvärmepump
-2016 Alla fönster på ovanvåningen samt stora fönster i vardagsrummet byttes 2016 till 3-glas

Fiberr, grundutbud kabel-tv kanaler levereras via Sydantenn för ca. 380:-/mån. Abonnemanget tas över av köparen.

Nuvarande ägare har larm via Sektor Alarm som kan tas över av en köpare. Kostnad ca. 380:-/mån.

Huset är förbesiktigat.

I taxeringsinformationen är boarean 140 kvm och biarean 48 kvm. Faktisk uppmätning enligt Svensk Standard SS 21054:2020 är gjord där boarean är angiven till 163 kvm och biarean till 54 kvm. Se bifogat protokoll.

 

Alla bilder

Område

Här bor man i barnvänlig miljö, på lugnt läge, nära natursköna Bulltofta Rekreationsområde som har vacker natur, minigolfbana, motionsslingor, sjöar, skog, grillplatser och bra pulkabackar på vintrarna. Det finns även förskolor och skolor i närheten samt många fina lekplatser. Busshållsplatsen med 6:ans linje ligger i närheten och välsorterade Ica-Maxi, Coop, Öb, Dollarstore och tre olika gym promenerar man till. Kort promenadavstånd även till pizzeria, frisörsalong och blomsteraffär. För den som gillar golf finns Kvarnby Golfklubb i närheten som även har restaurang. Såväl Yttre som Inre Ringvägen nås snabbt vilket gör det enkelt och snabbt att ta sig till exempelvis Köpenhamn och Danmark. Kort och gott ett väldigt trevligt och lugnt område med mycket grönområden - En idyll för barnfamiljerna!

Alla bilder

Samfälligheter

Samfällighet MALMÖ HUSIE S:122
samfallighet_3

Samfällighet MALMÖ HUSIE S:118
samfallighet_2

Samfällighet MALMÖ HUSIE S:66
samfallighet_1

Alla bilder

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, värde: 1 936 000 kr
Mark, värde: 991 000 kr
Summavärde: 2 927 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1929
Värdeår: 1961

Alla bilder

Planritning bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Planlösning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 4 695 000 kr
Adress Bellisgatan 6
Kommun Malmö
Område Husie - Virentofta
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 163 Kvm (Uppmätning enligt SS 21054:2020)
Biarea 54 Kvm (Uppmätning enligt SS 21054:2020)
Tomtarea 948 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1929. Tillbyggt 1985 och 1991
Grundläggning Källare och krypgrund
Stomme Trä
Fasad Tegel och fasadpanel
Tak Betongpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Luft-Vattenvärmepump från 2010 - vattenburna radiatorer
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glasfönster, glasblock, 2+1-glasfönster
TV/Internet Fiber via Sydantenn
Driftskostnad 45 829 kr/år varav:
El: 32 773 kr
Vatten/Avlopp: 4 416 kr
Renhållning: 1 940 kr
Försäkring: 6 700 kr
Fastighetsavgift på 8 874:- tillkommer samt fiber.
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 105 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 232 000 kr
Summa pantbrev 1 327 000 kr
Servitut/GA Samfällighet MALMÖ HUSIE S:66
Samfällighet MALMÖ HUSIE S:118
Samfällighet MALMÖ HUSIE S:122

Boka en kostnadsfri värdering här!

Budgivning pågår

Högsta bud: 4 525 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
4 525 000 kr Budgivare 5 2022-07-04 11:12
4 500 000 kr Budgivare 4 2022-06-30 18:16
4 490 000 kr Budgivare 3 2022-06-25 14:05
4 480 000 kr Budgivare 2 2022-06-23 09:10
4 470 000 kr Budgivare 3 2022-06-23 08:43
4 450 000 kr Budgivare 2 2022-06-22 19:01