Lund - Gunnesbo

Rudeboksvägen 816

Visa på karta

Gavelläge - Härlig uteplats - Renoverat kök & badrum

I populära Gunnesbo finner ni denna välplanerade fyra på nästan 100 kvm. Lägenheten är belägen i markplan, har uteplats som även går runt gaveln och har sol från morgon till kväll. Här har ni det perfekta boendet till familjen då ni har två helkaklade badrum som är renoverade av fackman och rymliga ytor. Köket renoverades 2019 och är både estetiskt tilltalande och funktionellt. I mitten av lägenheten finner ni vardagsrummet som får in fint ljusflöde och får spännande karaktär av ett burspråk. Det finns tre rymliga sovrum. Egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare finns. Här bor ni i en omtyckt förening med stabil ekonomi som har gjort löpande underhåll av fastigheterna. Från lägenheten har ni nära till både tåg och stadsbuss och kan enkelt ta er vidare till centrum, Malmö eller mot Helsingborg. I området har ni förskolor, skola och Mobilia med stort utbud av mataffärer. Ett område att trivas i! Varmt välkomna på visning.

I korthet

Utgångspris 3 195 000 kr
Månadsavg. 5 043 kr
Rum 4
Boarea 99.5 Kvm
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Balkong Uteplats
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1988
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Lind

Direkt:
Mobil: 070-626 73 13

Ansvarig mäklare: Magnus Lind
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 620 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Lägenheten på Rudeboksvägen 816 har trevligt läge då området är bilfritt och det är samtidigt nära till både parkeringsplatserna och tågstationen. Lägenheten har stor uteplats som sträcker sig från framsidan, runt hörnet och till baksidan. Entrén är belägen i västerläge där ni kan njuta av solen på den stensatta uteplatsen.

Alla bilder

Uteplats

Uteplatsen skärmas av med en tät, grön häck. Här växer bland annat vinbär (svarta och röda), äpple och hallon. Intill huskroppen på baksidan finns det ett trädäck som delvis är beläget under tak. Det är den perfekta platsen att kunna sitta ute och äta kvällsmat eller fika en varm sommardag. Gavelläget gör att ni har gott om yta till både barnens studsmatta och plats att springa och leka. Ni får villakänsla i lägenhetsform.

Alla bilder

Hall

Lägenhetens entré ligger skyddad under tak och precis i anslutningen finner ni det tillhörande kallförrådet. Ni kommer in i en rymlig hall med bra yta till att hänga av ytterplagg och ställa undan skor. Längre fram finns det även en inbyggd garderob/städskåp. Hallen leder er vidare till sovrum, badrum, tvättstuga, kök och vardagsrum. Väggarna är vita och golvet är klätt med trämönstrat laminat.

Alla bilder

Badrum 1

Direkt till höger i hallen kommer ni till ett av två badrum. Detta badrum renoverades 2015 och har väggar som är kaklade med stora, vita plattor och golv klätt med grå klinker. Badrummet är försett med golvvärme. Här finns badkar, WC, kommod med handfat, spegelskåp samt handdukstork.

Alla bilder

Kök

Rymligt kök med gott om både förvaringsutrymmen och arbetsytor. Köket renoverades 2019 och kommer från IKEA. De vita spegelluckorna går snyggt ihop med den grå bänkskivan av laminat och det vita kaklet ovanför arbetsbänken. Köket är utrustat med integrerad kyl och frys, diskmaskin, fläkt, induktionshäll, ugn och inbyggnadsmikro. Intill fönstret har ni matplats till 4-6 personer. Väggarna är målade vita och golvet är av parkett.

Fläkt - 2020 (utbytt av föreningen)

Induktionshäll, kyl, frys, spis, mikro och ugn - 2019

Diskmaskin - 2018

Alla bilder

Sovrum 1

Det första sovrummet finner ni till vänster om hallen. Det är störst till ytan och ger er plats till dubbelsäng, förvaringsmöbel och skrivbord. Vid ena väggen har ni garderob med skjutdörrar. Väggarna är tapetserade med ett ljust mönster som ger rummet harmoni och golvet är av parkett.

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrummet har härlig yta till att samla familj och vänner. Det finns gott om utrymme till större soffa och TV-möbel. Ni får in fint ljusinsläpp genom det dekorativa burspråket. Härifrån har ni även utgången till uteplatsen. Vardagsrummets väggar är vita och golvet är av parkett.

Alla bilder

Sovrum 2

I lägenhetens vänstra del finner ni sovrummen rofyllt placerade. Detta sovrummet har yta till större säng, förvaringsmöbel och skrivbord. Vid ena väggen finns det garderober. Väggarna är vita och tapetserade med ljusa ränder. Golvet är av parkett.

Alla bilder

Badrum 2

Badrummet renoverades under 2011. Det är modernt och helkaklat med tidlösa färgval. Väggarna är kaklade vita och golvet är av grå klinker. Badrummet är utrustat med handdukstork, WC, kommod med handfat, spegel och dusch som har vikbar glasdörr. Badrummet är försett med golvvärme. Tack vare lägenhetens gavelläge har ni ett litet fönster som släpper in naturligt ljus till rummet.

Alla bilder

Sovrum 3

Även detta sovrum är stort till ytan och det finns gott om plats till säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Ni har garderober vid ena väggen. Sovrummets väggar är målade vita och bryts av med en mönstrad fondtapet. Golvet är ett parkettgolv. Sovrummet får in trevligt ljusflöde genom fönster i två väderstreck.

Alla bilder

Tvättstuga

Från hallen når ni den praktiska tvättstugan. Ni kan smidigt starta en tvätt för att sedan stänga till dörren. Tvättmaskinen är från 2013 och torktumlaren är från 2015. Här finns en arbetsbänk med tvättho, förvaringslådor samt förvaringsskåp. Väggarna är målade ljusa och golvet är klätt med plastmatta.

Alla bilder

Förening

Föreningen

Brf Domarringen uppfördes 1987. Totalt 184 bostäder samt en föreningslokal befinner sig på Rudeboksvägen 568 till 936 på Gunnesbo i Lund.

Fördelningen av lägenheter i föreningen är följande:
64 st - 2 rum och kök
60 st - 3 rum och kök
60 st - 4 rum och kök

Föreningen har bostadsrättstillägg till alla lägenheter.

Föreningens förvaltning sköts av SBC.

Den boende har nyttjanderätt till sina uteplatser.

Ekonomi

En överlåtelseavgift om 2,5% på prisbasbeloppet (1183 kr 2020) debiteras av köparen och en pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet (473 kr 2020) debiteras köparen.

Styrelsen har inga planer för att höja avgifterna 2020.

Garage & parkering
83 st garageplatser samt 112 st parkeringsplatser
Besöksparkeringar finns vid norra infarten till området.

Parkeringsplatserna medföljer lägenheterna och är obligatoriska. Kostnad 50kr/mån (finns medräknat i månadsavgiften i annonsen). Till garageplatserna har man separat kö. Kostnad tillkommer för hyra av garageplats. Garage och parkering hanteras av Riksbyggen.

TV & Internet

Föreningen är ansluten till Com Hem. Internet och digital-tv ingår i avgiften till föreningen. Det ingår bredband 50/10 samt paketet Small för TV.

Föreningslokal

Föreningen har en gemensam lokal som hyrs ut till medlemmarna. Lokalen är anpassad för ca 50 personer och har ett enklare kök med spis, ugn, kyl, frys samt porslin till 50 kuvert. Hyran är mellan 500 kr och 700 kr beroende på vilken tidpunkt lokalen hyrs.

Förråd

Till varje lägenhet ingår ett varm- och ett kallförråd.

Kallförrådet finns utanför lägenheterna under trapporna och varmförråden finns i källaren under två av husen i området.

Tvättstuga

Föreningen har inte någon gemensam tvättstuga. Varje lägenhet är försedd med tvättmaskin.

Mer information

Mer information finner ni i årsredovisningen och på föreningens hemsida: www.domarringenlund.se

Alla bilder

Område

Gunnesbo är en stadsdel i nordvästra Lund där stora delar av bostadsområdet byggdes under slutet av 70-talet. Området präglas av närhet till naturen med Nöbbelövs Mosse och Gunnesbo 4 H lantgård alldeles intill. I mitten av Gunnesbo ligger en gammal vikingakulle, Räfvs hög, varifrån man kan se ända till Turning Torso i Malmö.

Utbildning
Centralt i området finns Gunnesboskolan som består av två delar, Gunnesboskolan F–6 med fritidshem och Gunnesboskolan 7–9.

Det finns även flera förskolor i Gunnesbo. Mer om dem kan man läsa på Lund Kommuns hemsida: https://www.lund.se/utbildning--forskola/

Närservice
På Traktorvägen ligger Mobilia där ni bland annat finner Stora Coop och ICA Kvantum. Ni har nära till köpcentret Nova Lund med stort urval av olika butiker och restauranger. Ni tar er till Nöbbelöv på ett par minuter där ni har Ica Jägaren och även vårdcentral och tandläkare.

Kommunikation

Bilpendling: Från Gunnesbo når du de stora motorvägarna E6:an och E22:an.

Busspendling: Stadsbuss nummer 4 tar dig från Gunnesbo mot centrala Lund. Stadsbuss nummer 3 går från Nöbbelöv och åker i riktning mot Linero.

Tågpendling: Från Gunnesbo station finns mycket goda möjligheter till tågpendling både söderut till Lund-Malmö-Köpenhamn samt norrut till bl a Landskrona och Helsingborg.

Alla bilder

Försäljningsinformation - Bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad.

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Handelsbanken Ideon för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Ring dem på 046-159590.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 195 000 kr
Månadsavg. 5 043 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet, Parkeringsplats
Adress Rudeboksvägen 816
Kommun Lund
Område Gunnesbo
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 4
Boarea 99.5 Kvm (Föreningens information)
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Balkong Uteplats
Byggår 1988
Förening Riksbyggen Brf Domarringen
Pantsatt Ja
Förråd 2 st förråd (1 kallförråd vid lägenheten & 1 varmförråd i gemensam byggnad)
Byggnadssätt
Ventilation Mekanisk
Uppvärmning Fjärrvärme
TV/Internet Com Hem (bredband 50/10 samt paketet Small för TV)
Driftskostnad 9 600 kr/år varav:
El: 5 400 kr
Försäkring: 4 200 kr
Driftkostnad är kostnaden för el och försäkring. Detta anpassas individuellt efter val av leverantör och förbrukning.
Beräknat på 4 person(er)
Energiprestanda 143 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 620 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
3 620 000 kr Budgivare 3 2021-06-15 14:44
3 610 000 kr Budgivare 4 2021-06-15 13:14
3 600 000 kr Budgivare 3 2021-06-15 13:10
3 590 000 kr Budgivare 4 2021-06-15 12:03
3 570 000 kr Budgivare 3 2021-06-15 11:36
3 550 000 kr Budgivare 4 2021-06-15 10:20
3 540 000 kr Budgivare 3 2021-06-15 09:38
3 520 000 kr Budgivare 4 2021-06-15 08:10
3 500 000 kr Budgivare 1 2021-06-14 20:24
3 490 000 kr Budgivare 4 2021-06-14 20:24
3 475 000 kr Budgivare 3 2021-06-14 20:21
3 450 000 kr Budgivare 4 2021-06-14 19:31
3 425 000 kr Budgivare 1 2021-06-14 19:05
3 400 000 kr Budgivare 5 2021-06-14 18:56
3 380 000 kr Budgivare 4 2021-06-14 18:55
3 360 000 kr Budgivare 1 2021-06-14 15:15
3 340 000 kr Budgivare 3 2021-06-14 15:13
3 320 000 kr Budgivare 1 2021-06-14 15:11
3 300 000 kr Budgivare 2 2021-06-14 15:01
3 270 000 kr Budgivare 1 2021-06-14 14:46
3 250 000 kr Budgivare 2 2021-06-14 14:29
3 195 000 kr Budgivare 1 2021-06-14 12:22