Eslöv

Norregatan 50

Visa på karta

Modernt boende - Friköpt tomt - Hörntomt

Klassiskt stenhus från 1937 beläget på stor friköpt hörntomt om 957 m². Huset är 139 m² fördelat på 2 plan med 4 rok varav 3 stora sovrum på ovanvåningen samt stort öppet vardagsrum med härlig kamin och modernt kök på nedanvåning. Huset har löpande renoverats och fått nytt tak (-14), tilläggsisolerad fasad (-14), ny dränering och isolering (-12), vattenstommar (-11), nydragen el (-11).

I korthet

Utgångspris 3 795 000 kr
Rum 4
Boarea 139 Kvm
Biarea 72 Kvm
Tomtarea 957 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1937
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Daniel Hansson

Direkt:
Mobil: 070-989 69 49

Ansvarig mäklare: Daniel Hansson
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

5 dagar
Visa alla

Fastighet

Stor och friköpt tomt på 957 m² med fina lekytor och en stor upphöjd uteplats i anslutning till husets köksingång. Trädgården bjuder även på springvatten och en utomhusgrill. En rejäl carport med plats för 2 bilar under tak finns samt trädgårdsförråd på baksidan. Uppfarten bjuder på ytterligare parkeringsmöjligheter.

Alla bilder

Kök

Modernt kök från Ikea med högblanka röda köksluckor och svart laminatbänk med nedsänkt vask. Köket är utrustat med spishäll, varmluftsugn, spisfläkt, diskmaskin samt side-by-side kyl/frys. Vita väggar och nytt golv (-20).

Alla bilder

Vardagsrum

Ljusa och fina rum som ligger i direkt anslutning till varandra med ett genomgående golv som sträcker sig igenom rummen. Dagsljus insläpp från 3 väderstreck gör det till ett ljust och härligt rum. Centralt placerat finns kaminen som borgar för mysfaktorn. 

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Snyggt helkaklat badrum med svart klinkers och vitt kakel på vägg. Utrustat med härligt massage dusch (-19), toalett, vask med kommod och spegelskåp samt vattenburen handdukstork.

Alla bilder

Sovrum 1

Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Från sovrummet nås även ovanvåningens balkong. Ljusa väggar och laminatgolv.

Alla bilder

Sovrum 2

Stort sovrum som med enkelhet rymmer både dubbelsäng och övriga sovrumsmöblemang. Blåa väggar och laminatgolv.

Alla bilder

Sovrum 3

Stort sovrum som nås via sovrum 2. God plats för dubbelsäng och övriga sovrumsmöbler. Väggar i rosa kulör samt med laminatgolv.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Stilrent badrum med mosaikklinker på golv och vit kakel på vägg. Behaglig eluppvärmd golvvärme för frusna fötter. Utrustat med takfönster, toalett, duschkabin samt handfat och spegel.

Alla bilder

Trapphall

En gedigen stentrappa sammanbinder de två våningsplanen.

Alla bilder

Källare

Fräsch källare med 2 större sällskapsrum samt tvättstuga, 2 mindre förvaringsrum samt toalett.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Entréplan

Med reservation för avvikelser

Ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Källare

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 795 000 kr
Adress Norregatan 50
Kommun Eslöv
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 139 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 72 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 957 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1937
Grundläggning Källare
Stomme Sten
Fasad Puts (tilläggsisolerad 2014)
Tak Takpannor (2014)
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Luft/vatten värmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas isolerglas
Driftskostnad 42 168 kr/år varav:
El: 27 000 kr
Vatten/Avlopp: 7 920 kr
Sotning: 500 kr
Renhållning: 6 748 kr
Beräknat på 5 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 469 000 kr
Summa pantbrev 1 580 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning