Burlöv - Arlöv

Byggmästaregatan 2B

Visa på karta

Takterrass - Vindsvåning - Carport

Välplanerat 2½-plans radhus om hela154 kvm fördelat på 6 rum och hemtrevligt kök. Vardagsrum med utgång till stenlagd uteplats på baksidan. 4-5 sovrum, varav ett med utgång till stor terrass i soligt västerläge, och 2 badrum. Allrummet på vindsvåningen är stort och är perfekt som ex. kontor, hemmabio eller gäst-/lekrum. Välkomna att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 3 195 000 kr
Rum 6
Boarea 154 Kvm
Tomtarea 154 Kvm
Typ Radhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1979
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 075 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Varmt välkomna till detta stora, mycket familjevänliga 2½-plans radhus med takterrass i soligt västerläge. Planlösningen är mycket välplanerad med kök, vardagsrum och badrum på bottenvåningen; 4 sovrum och badrum på ovanvåningen. Vindsvåningen har ett stort allrum med både takkupa och takfönster. Här flödar ljuset och utsikten är "högt i det blå". På baksidan av huset finns en stenlagd uteplats och förråd och på framsidan finns carport med plats för 1 bil. 

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall med parkettgolv, garderobsvägg och trappa till ovanvåningen. Hallen på ovanvåningen är möblerbar, har laminatgolv och här finns en garderobsvägg samt trappa till vindsvåningen.

Alla bilder

Kök

Ljust, hemtrevligt kök med slitstarkt laminatgolv och fint ljusinsläpp från de stora fönstren. Matplats för 4-6 personer. Utrustning: Spis med häll, fläkt, kyl, frys, skafferi och diskmaskin. 

Alla bilder

Månadskostnad

Om priset är 3.195.000 kr och vi utgår från att köparen har 15 % i egen insats och att räntan är 2 %, så betyder det en kostnad på 3.168 kr/månad efter ränteavdraget på 30 % (och exklusive amortering). Lägg därtill fastighetens driftskostnad (ca 2.416 kr/mån) och fastighetsavgiften (696 kr/mån) så får ni fram er nettoboendekostnad per månad: 6.280 kr. 

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrum med vackert parkettgolv och skorstensfri kamin som eldas med bioetanol. Utgång till stenlagd uteplats med morgon-/förmiddagssol.  

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna bostad!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via: 
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Sovrum 1 & 2

Både sovrum 1 och 2 har laminatgolv. Det andra sovrummet som är det största, det s.k. föräldrasovrummet, har garderobsvägg med skjutdörrar. 

Alla bilder

Sovrum 3 & 4

Även sovrum 3 och 4 har laminatgolv. Det tredje sovrummet är inrett som en walk in "closet", men behöver du/ni även detta rum som sovrum är det bara att ta ner inredningen från väggen. Det fjärde sovrummet har en garderobsvägg och utgång till den stora takterrassen i soligt västerläge. 

Alla bilder

Takterrass

På takterrassen njuter man av de värmande solstrålande hela eftermiddagen och kvällen. Terrassen är stor och här finns plats för flera sittgrupper. Byggmästaregatan är enkelriktad och är inte särskilt trafikerad. 

Alla bilder

Allrum

På vindsvåningen finns det stora allrummet med båda takkupa och takfönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns också en klädkammare. Allrummet används idag som kombinerat arbetsrum och gästrum. Det här rummet är stort och passar även som hemmabio, lekrum eller, eller, eller... Ja, ni förstår. Vid behov går det alldeles utmärkt att dela av rummet för att få 1 eller till och med 2 ytterligare sovrum. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Jag har haft äran att förmedla ett av de här radhusen för ca 15 år sedan och i den familjen var mannen barnsligt förtjust i modelljärnvägar och de hade ett jättebord i allrummet med den största modelljärnväg jag har sett i hela mitt liv. Vad skulle du och din familj använda det här rummet till?

Alla bilder

Badrum 1

Helkaklat badrum (2005)  - bv: Utrustning: Duschkabin, WC, handdukstork och tvättställ med kommod. Duschkabinen är inte med på bilderna, men kommer att vara på plats till visningen.  

Alla bilder

Badrum 2

Helkaklat badrum (2004) - ov: Utrustning: Badkar, WC, bidé, handdukstork och handfat med kommod. 

Alla bilder

Tvättstuga

Separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tvättho, överskåp, hyllor och VVB. 

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Område

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg och dessutom är det en jättefin cykelbana till Malmö och Lund. Man promenerar snabbt och lätt till busshållplatser och till Burlöv tågstation är det gång-/cykelavstånd. Till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum är det också gångavstånd och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frisör mm. Gång-/cykelavstånd är det också till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet även ett omtyckt gym. En promenad till Burlöv Center/Burlöv station tar ca 15 minuter. 

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss Byggmästaregatan 2 B - bv

Med reservation för avvikelser

Planskiss Byggmästaregatan 2 B - ov

Med reservation för avvikelser

Planskiss Byggmästaregatan 2 B - vv

Med reservation för avvikelser

Alternativ planskiss Byggmästaregatan 2 B - vv

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 195 000 kr
Adress Byggmästaregatan 2B
Kommun Burlöv
Område Arlöv
Typ Radhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 154 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 154 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1979
Grundläggning Platta på mark
Stomme Trä
Fasad Tegel
Tak Takpannor
Ventilation Mekanisk frånluft
Uppvärmning Direktverkande el och luft-/luft värmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber via Comhem
Driftskostnad 29 000 kr/år varav:
El: 22 000 kr
Vatten/Avlopp: 7 000 kr
I kostnaden för el ingår värme och i kostnaden för V/A ingår renhållning (sophämtning)
Beräknat på 4 person(er)
Energiprestanda 48 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 989 000 kr
Summa pantbrev 2 375 000 kr
Servitut/GA Officialservitut gångväg cykeltrafik
Gemensamhetsanläggning BURLÖV ARLÖV GA:4
Samfällighet BURLÖV ARLÖV S:21

Boka en kostnadsfri värdering här!

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 075 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
3 075 000 kr Budgivare 1 2020-10-14 20:25
3 050 000 kr Budgivare 2 2020-10-14 17:50
3 000 000 kr Budgivare 1 2020-10-13 16:26