Burlöv - Åkarp

Göingevägen 7

Visa på karta

1-planshus - Barnvänligt - Garage

Välskött och välplanerat 1-planshus med källare. Totalt 7 rum med hemtrevligt kök och stort vardagsrum med utgång till stenlagd uteplats. Helkaklat badrum med dusch, gäst-wc och separat groventré/tvättstuga. Garage i separat länga. Mycket barnvänligt område. Varmt välkomna att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 3 750 000 kr
Rum 7
Boarea 120 Kvm
Biarea 72 Kvm
Tomtarea 287 Kvm
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1976
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Nu erbjuds du tillfälle att få köpa ett av de populära 1-planshusen med källare på Göingevägen. Huset har mycket bra planlösning med möjlighet till 5 sovrum - se alternativ planskiss. Stort förråd på framsidan och lättskött trädgårdstäppa som är inhängnad och här finns 2 stora, stenlagda uteplatser. Här bor du med din familj på ett mycket populärt och barnvänligt område med bara 400 meter till skola och förskola. Varmt välkommen till lugna, fina Åkarp! 

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall med ljust laminatgolv. 

Alla bilder

Kök

Rymligt, trivsamt Kalmarkök med snygg mosaik ovanför diskbänk/bänkskiva och på golvet ligger ett ljust och slitstarkt laminatgolv. Här bjuds på bra arbetsytor och matplats för 4-6 personer. Utrustning: Spis med induktionshäll, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin (2014).

Alla bilder

Matplats

Den mycket trivsamma matplatsen, för 4-6 personer, är belägen intill de stora fönstren som ger ett fint ljusinsläpp. 

Alla bilder

Vardagsrum

Stort vardagsrum med parkettgolv som rymmer både soff- och matsalsgrupp. Utgång till stenlagd uteplats och den lättskötta, inhägnade trädgårdstäppan på baksidan av huset. Vid behov av ytterligare ett sovrum finns här möjlighet att dela av vardagsrummet - se alternativ planskiss.

Alla bilder

Uteplatser

Det finns 2 uteplatser. Dels den stenlagda uteplatsen i soligt söderläge på framsidan av huset dels den stenlagda uteplatsen på baksidan av huset och här värmer solen strålar hela eftermiddagen/kvällen under sommarhalvåret. 

Alla bilder

Allrum

Rymligt allrum med slipbart trägolv. Trappa med fönster till källarvåning. Vid behov av flera sovrum, går det alldeles utmärkt att bygga ytterligare ett sovrum här - se alternativ planskiss.

Alla bilder

Sovrummen

Det finns med nuvarande planlösning 3 sovrum, men vid behov finns möjligheten att få 5 sovrum. Se alternativ planskiss.

Sovrum 1: Det sk föräldrasovrummet är stort och har laminatgolv och 3 garderober.
Sovrum 2: Det andra sovrummet har slipbart trägolv och 3 garderober.
Sovrum 3: Även sovrum 3 har 3 garderober och på golvet ligger ett slitstarkt laminatgolv. 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna fastighet!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via:
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Badrum

Helkaklat badrum med takfönster som ger ett riktigt fint ljusinlsäpp. Utrustning: Dusch med snygg mosaikvägg, WC och handfat med kommod. 

Alla bilder

Gästtoalett

Helkaklad gästtoalett med golvvärme och fönster. Utrusning: WC, handfat och handdukstork. Vid behov av 2 badrum finns här möjlighet att återställa gästtoaletten så att det blir ett badrum igen. 

Alla bilder

Hobbyrum

I källaren finns det stora hobbyrummet med 2 källarfönster. I källaren finns, förutom bastu och dusch, även arbetsrum, klädkammare, matkällare och förråd. 

Alla bilder

Bastu

Som sagt, i källaren finns bastu och separat dusch. Främst under vinterhalvåret är det så skönt att basta - ni vet de här dagarna när de råkalla vindarna biter sig ända in i märgen. Känner ni igen er? De dagarna är en bastu guld värt!

Alla bilder

Groventré

Groventré/tvättstuga med våtrumsmatta. Perfekt ingång för familjens små "lortgrisar". När barnen/hunden kommer in efter lek och bus ute i regnet/snöslasket är är det väldigt praktiskt med en separat groventré. Inte sant? Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare, tvättho, torkskåp och VVB. 

Alla bilder

Månadskostnad

Om priset är 3.750.000 kr och vi utgår från att köparen har 15 % i egen insats och att räntan är 2 %, så betyder det en kostnad på 3.719 kr/månad efter ränteavdraget på 30 % (och exklusive amortering). Lägg därtill husets driftskostnad (3.226 kr/mån) och den årliga fastighetsavgiften (8.524 kr/år = 710 kr/mån) så får ni fram er nettoboendekostnad per månad: 7.655 kr. 

Alla bilder

Säljarens bilder

Säljarens sommarbilder - se och njut! 

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Område

Välkommen till Göingevägen i Åkarp. Här bor du på ett mycket barnvänligt, bilfritt område med lekplats och flera mindre grönområden. Gångavstånd till både förskola och skola (Svanetorpsskolan).

Åkarp är lugnt och barnvänligt och ligger endast 9 km från både Malmö och Lund. Det finns dagis samt tre skolor. I Åkarp finns bland annat matbutik, pizzeria, blomsteraffär, frisör, fotvård, restaurang/pub. Åkarp ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. Om du föredrar att cykla till från arbete/studier i Malmö/Lund så är det riktigt bra cykelväg hela vägen mellan Malmö/Lund. Det är dessutom bara några km till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet också ett omtyckt gym. Under sommarhalvåret tar du dig snabbt och lätt till Lomma beach för att sola, bada eller kanske äta en god bit mat i någon av alla riktigt bra restauranger i Lomma. Om du/ni föredrar att äta mat och samtidigt njuta av ett glas vin etc kan det vara bra att veta att tar det inte många minuter att cykla till Lomma. "Mäklaren i Burlöv" har själv gjort det många, många gånger och varje gång insett hur bra Åkarp är att bo i - nära till allt! 

Alla bilder

Renoveringar/övrigt

2016: Ny el

Jordfelbrytare finns.

Alla bilder

Planskiss Göingevägen 7 bv

Med reservation för avvikelser

Alt planskiss Göingevägen 7 bv

Med reservation för avvikelser

Planskiss Göingevägen 7 kv

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 750 000 kr
Adress Göingevägen 7
Kommun Burlöv
Område Åkarp
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 7
Boarea 120 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 72 Kvm (Säljarens information)
Tomtarea 287 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarean är enligt LMV 60 kvm, vilket är källaren. Enligt säljaren är biarean 72 kvm och inkluderar även förrådet.
Byggår 1976
Grundläggning Källare respektive platta på mark
Stomme Trä
Fasad Tegel/trä
Tak Papp
Plåtarbete Lackerad plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Direktverkande el
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas
TV/Internet Fiber 1000/1000 (Sydantenn)
Driftskostnad 38 703 kr/år varav:
El: 27 764 kr
Vatten/Avlopp: 5 059 kr
Samfällighet: 2 600 kr
Renhållning: 3 280 kr
I kostnaden för el ingår även uppvärmning.
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 161 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 870 000 kr
Summa pantbrev 383 400 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning BURLÖV KARSTORP GA:1
Gemensamhetsanläggning BURLÖV ÅKARP GA:2

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.