Malmö - Bulltofta Friluftsstad - Husie

Carl Flormansgatan 11

Visa på karta

Stor inglasad balkong - Modernt boende med öppen planlösning - Hiss från markplan

Varmt välkommen till denna stora och luftiga 2:a med rymlig inglasad balkong och hiss från markplan. Bostaden bjuder på flertalet kvalitéer som lättmöblerat sovrum, fint helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, gott om förvaring i garderob och klädkammare samt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Genomgående moderna material- och färgval som speglar byggåret (2012) samt underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här bor man granne med Bulltofta rekreationsområde som har vacker naturskön miljö med skog, dammar, minigolf och motionsslingor. Välkommen på visning.

I korthet

Utgångspris 1 895 000 kr
Månadsavg. 4 604 kr
Rum 2
Boarea 75 Kvm
Våning 3
Hiss Ja
Balkong Stor inglasad balkong
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2012
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Love Fält
Bitr. mäklare

Visning

Nästa visning hålls om:

5 dagar
Visa alla

Inglasad Balkong

Mycket rymlig inglasad balkong som nås från vardagsrummet och skapar ett härligt ljusflöde i bostaden. Här möbleras enkelt med matsalsgrupp eller loungemöblemang och under sommarhalvåret spenderar vi gärna hemmakvällar eller middagar i gott sällskap här. Under vinterhalvåret sätter vi upp lite värmelampor och myser under en filt, nästan som ett extra rum till bostaden!

Alla bilder

Kök

Modernt kök med inredning i vitt som matchas med grå kakel ovanför bänkskiva i laminat. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Maskinparken består av kyl, frys, fläkt, diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn och ugn. Öppen planlösning ger utrymme för möblering med matsalsmöblemang. Perfekt att kunna mingla med gästerna samtidigt som man förbereder kvällens middag! 

Alla bilder

Vardagsrum

Den öppna planlösningen mot kök skapar härliga sällskapsytor, som gjort för att bjuda över kompisarna på mingel och middag! Härifrån når vi den rymliga inglasade balkongen och ljuset sprids behagligt via fönsterpartier mot två väderstreck. Genomgående vita väggar och fint parkettgolv.

Alla bilder

Sovrum

Lättmöblerat och generöst tilltaget sovrum med underbart ljusinsläpp från fönster som i kombination med ljusa ytskikt skapar en luftig känsla. Bra med förvaring i inbyggd skjutdörrsgarderob längs med rummets ena kortsida.

Alla bilder

Badrum

Stort och helkaklat badrum med dusch, handdukstork, vägghängd-wc, handfat, spegel samt tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i vägghängda skåp samt praktisk arbetsyta i tvätthörna. Väggarna är kaklade i vitt som accentueras av grå detaljer i dusch samt matchande klinkergolv. Rummet belyses av spotlights i tak.

Alla bilder

Hall

Redan i hallen slås vi av det fina ljusinsläppet i bostaden som sprider sig från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet. Hallen är luftig och bjuder på goda förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob samt väl tilltagen klädkammare.

Alla bilder

Område

Här bor man i naturskönt läge med vackra Bulltofta rekreationsområde som sin granne. Här finns härlig skog, dammar, motionsslingor, gym, tennisbanor, minigolfbanor, pulkabackar och helt enkelt fantastisk natur. Kort promenadavstånd till välsorterad Coop butik, kinarestaurang, Burger King och pizzeria. Bra kommunikationmöjligheter. Man cyklar enkelt till stan på bra cykelvägar. 6:ans och 35:ans buss promenerar man enkelt till samt regionbussarna. Med bil tar man sig snabbt ut på både yttre och inre Ringvägen och Öresundsbron nås på ca 15 minuter. Andra naturmiljöer som Bokskogen ute vid Torup är endast 10 minuter bort.

Alla bilder

Förening

Föreningen har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Brf Draken, som består av 48 lägenheter bildades 2012.Marken innehas med äganderätt.En överlåtelseavgift om 1 183 kr samt en pantsättningsavgift om 473 kr/pant.

AVGIFT
Föreningen planerar inga avgiftshöjningar under 2020, de planerar däremot en årlig ökning på 2% för kommande år.I avgiften ingår bostadsrättstillägg, Kabel-TV och bredband via Telia. Individuell mätning och debitering sker av värme, vatten och el.

RENOVERINGAR & UNDERHÅLL:
Inga större renoveringar planerade.

TV & INTERNET:
Bredband och Kabel-TV finns via Telia. Kostnad för bredband tillkommer som ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 169kr/mån.

PARKERING
Parkeringsplats finns att hyra för medlemmar. Kostnad 150kr/mån parkeringsplats utan tak och 300kr/mån i carport (finns lediga parkeringsplatser utan tak att hyra, kontrollerat med föreningen 2020-10-08).

GEMENSAMT:
Föreningens kvartershus innehåller festlokal, bastu, relaxrum och en rymlig välutrustad grovtvättstuga. Festlokalen finns servis för upp till 40 personer och hyreskostnaden är 400 kr. Övernattningslägenhet finns att hyra för 300 kr/natt.
På gården finns cykelställ med låsbara grindar. Avgiften för att hyra är 25 kr/månad/lägenhet + 100 kr/nyckel.

Se även föreningens hemsida för mer information: https://www.hsb.se/malmo/brf/draken/

 

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 895 000 kr
Månadsavg. 4 604 kr
Ingår i avgift Kabel-TV, Internet, Bostadsrättstillägg
Adress Carl Flormansgatan 11
Kommun Malmö
Område Bulltofta Friluftsstad - Husie
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 75 Kvm (Föreningens information)
Våning 3
Hiss Ja
Balkong Stor inglasad balkong
Byggår 2012
Förening HSB Brf Draken i Malmö
Pantsatt Ja
Förråd Källare
Byggnadssätt
TV/Internet Telia
Driftskostnad 12 023 kr/år varav:
Värme: 2 410 kr
El: 2 880 kr
Vatten/Avlopp: 3 437 kr
Försäkring: 3 296 kr
Beräknat på 3 person(er)
Energiprestanda 66 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning