Vellinge - Höllviken

Flygarevägen 7

Visa på karta

Stor tomt på 1266 kvm - Uterum - Bekvämt 1-plansboende

På stor, lummig och skyddad tomt på 1266 kvm finns detta rymliga 1-planshus på 217 kvm med generöst tilltaget vardagsrum, allrum, 4-5 sovrum, två öppna spisar och uterum. Här bor man i barnvänlig idyll med kort promenadavstånd till hav, många trevliga restauranger samt skolor och all vardaglig service. Välkomna på visning!

I korthet

Utgångspris 8 995 000 kr
Rum 7
Boarea 217 Kvm
Biarea 33 Kvm
Tomtarea 1266 Kvm
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1966
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

8 dagar
Visa alla

Välkommen

Välkommen på visning till Flygarevägen 7. 

Alla bilder

Trädgård

Stor och härlig trädgård med härlig lummig grönska, fina lekytor för barnen och trädäck där man gärna kopplar av och njuter av solen. Biluppställningsplats på fram och baksida.

Alla bilder

Uterum

Stort och trevligt uterum där man får plats med både lounge och trevlig matplats. De kallare dagarna tänder man gärna en brasa i öppna spisen och bara myser här och det finns även en bardel som uppskattas av alla glada vänner. Från uterummet har man access till ett avkopplande trädäck.

Alla bilder

Entré

Direkt man kommer in i entrén möts man av den sköna rymden och den luftiga känslan mot vardagsrummet. Entrén skärmas av genom en spaljé och det finns avhängningsmöjligheter.

Alla bilder

Vardagsrum

Generöst tilltaget vardagsrum med ryggåstak som skänker extra rymd. Här njuter man av den insynsskyddade utsikten mot den lummiga trädgården och får med enkelhet plats med både både soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet har man access till det trevliga uterummet, som uppskattas under regniga sommardagar och på kalla vinterdagar kan man mysa i soffan framför den öppna spisen.

Alla bilder

Kök

Kök med inredning i vitt och trädetaljer. Bra med arbetsytor och lagom med skåp. Utrustat med häll, rostfri ugn, fläkt, rostfri diskmaskin, kyl i fullhöjd och frys i fullhöjd. Inbjudande matplats som ligger luftigt mot allrummet. 

Alla bilder

Allrum

Trevligt allrum som är perfekt ifall barnen vill ha ett eget sällskapsrum. Rummet går enkelt att dela av ifall man önskar ytterligare sovrum. Även från allrummet har man access till uterummet.

Alla bilder

Hobbyrum

Mellan allrummet och tvättstugan finns detta perfekta extra rum som lämpar sig som hobbyrum, kontor eller sovrum.

Alla bilder

Tvättstuga

Fin tvättstuga som renoverats ca 2013 med helkaklade väggar och klinker på golvet. Tvättmaskin, torktumlare och utgång mot framsidan och garaget.

Alla bilder

Badrum

Badrum med helkaklade väggar och klinker med behaglig komfortvärme. Utrustat med badkar, dusch, wc, handfat, handdukstork och fönster.

Alla bilder

Gästtoalett

Halvkaklad gästtoalett med mosaik på golvet. Wc och handfat. 

Alla bilder

Sovrum 1

Sovrum 1 med laminatgolv och väggar i vitt. 

Alla bilder

Sovrum 2

Rymligt sovrum med spotlights i taket samt bra ljusinsläpp från två fönster. Det går med enkelhet att få plats med både dubbelsäng samt en arbetshörna.

Alla bilder

Sovrum 3

Sovrum 3 i vinkel med två fönster, laminatgolv och väggar i vitt. 

Alla bilder

Sovrum 4/Kontor

Perfekt extra rum intill vardagsrummet som passar utmärkt som sovrum eller kontor.

Alla bilder

Område

Falsterbonäset i Vellinge kommun är vida känt för sina underbara sandstränder. Höllviken, omgivet av charmernade tallskog, består i huvudsak av idylliska villakvarter och är den största tätorten både yt- och befolkningsmässigt i kommunen. I det pitoreska centrumet Höllviken finner vi restauranger, pubar, ett flertal butiker och en även del lägenheter. 

I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge, och i väster mot tätorten Ljunghusen som tar vid på andra sidan kanalen. Falsterbokanalen är även det i sig ett känt riktmärke, här har vi även en hamn med båtplatser för den båt- samt havsintresserade. Hamnen har under de senare åren utvecklas med trevliga restauranger. I norr viken Höllviken, som är en del av Öresund, och i söder bukten Kämpingebukten, som är en del av Östersjön.

Höllviken är omgivet av stränder! Den kilometerlånga sandstranden som sträcker sig längs Kämpingebukten är en del av ett trettio hektar stort naturreservat. Kämpingestranden på andra sidan är väldigt populärt under varma sommardagar med sin vita sand och sitt klara vatten. 

Förutom Höllvikens mysiga centrum så finns även köpcentrum i form av Toppengallerian. Du har livsmedelsbutiken Toppen som ingår i ICA-kedjan. I köpcentrumet finns biograf vid namn Biohuset, hamburgerrestaurang, apotek, flera klädaffärer, elektronikaffär, parfymeri, blomsterbutik och Systembolag.

Orten har ett mycket bra utbud av både dagis, förskolor samt grundskolor. Det finns tre grundskolor; Sandeplanskolan, Stora Hammars skola och Ängdalaskolan. Ljungenskolan i Ljunghusen tar också emot många elever från främst västra Höllviken.  

Från Höllviken har man perfekt pendlingsavstånd till storstäderna i Öresundsregionen men man bor också lugnt och tryggt i ett område som har varit fritidsparadis i flera generationer, nära havet med fantastiska milslånga sandstränder. Runt omkring finns idylliska byar, Stora Hammar, Lilla Hammar och Fotevik. I Fotevik finns ett stort arkeologiskt friluftsmuseum som är väl värt ett besök. Bland annat ingår i museet en vikingaby som är uppbyggd i samband med projektet ”levande historia”. I samband med att järnvägen färdigställdes mellan Vellinge och Skanör/ Falsterbo började området bebyggas. Under andra världskriget skedde en stor förändring av Falsterbonäset då Falsterbokanalen byggdes tvärs igenom området. Höllviken avdelades då också tydligt från Ljunghusen som kom att ligga väster om kanalen. Numera är järnvägen nerlagd, men kanalen fungerar som ett levande inslag i samhället.

Alla bilder

Planritning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 8 995 000 kr
Adress Flygarevägen 7
Kommun Vellinge
Område Höllviken
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 7
Boarea 217 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 33 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 1266 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1966
Grundläggning Krypgrund
Stomme Trä
Fasad Kalksandsten (Mexisten)
Tak Plåt och tegel
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Direktverkande el, 3 luft-luft värmepumpar och 2 eldstäder
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas
TV/Internet Finns finns i gatan och är möjligt att dra in i huset.
Driftskostnad 36 482 kr/år varav:
El: 22 082 kr
Vatten/Avlopp: 5 200 kr
Renhållning: 3 000 kr
Försäkring: 6 200 kr
Fastighetsavgift på 8 524:- tillkommer.
Beräknat på 1 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 4 382 000 kr
Summa pantbrev 1 509 000 kr
Servitut/GA Redovisning av rättigheter kan vara ofullständig.
Avtalsservitut
Avtalsservitut
Gemensamhetsanläggning VELLINGE HÖLLVIKEN GA:4
Avtalsservitut
Avtalsservitut

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning