Burlöv - Arlöv

Skolgatan 9

Visa på karta

Exklusiv familjevilla - Inglasat uterum - Braskamin

Belägen på hörntomt finns denna pampiga familjevilla om 200 kvm med exklusiva materialval. Här bjuds bland annat på öppna ytor, marmorgolv, granitbänkskiva, handfat i glas, vackra burspråk, braskamin, inglasat uterum med klinkergolv samt garage. Ballingslöv-kök, härliga sällskapsytor, 2 helkaklade badrum, 4 rymliga sovrum, walk in closet med fönster och dessutom separat groventré/tvättstuga. Ny luft-/vatten värmepump genererar låg energikostnad. Måste upplevas för att komma till sin fulla rätt. Välkomna att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 5 975 000 kr
Rum 5
Boarea 200 Kvm
Tomtarea 527 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2003
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 5 975 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Varmt välkomna att boka tid för visning till denna pampiga 1½-plansvilla med inhägnad, insynsskyddad trädgård. Ledbelysning i hela huset och i trädgården. Inbyggt Bang och Olufsen högtalarsystem. 

Klicka på "ALLA BILDER" för att se samtliga bilder!

Alla bilder

Hall

Hall i öppen planlösning med vardagsrum och kök med genomgående snyggt marmorgolv och vattenburen golvvärme. Garderober med skjutdörrar. 

Alla bilder

Trappa

Stilren trappa, aluminium och ek, till ovanvåningen. 

Alla bilder

Kök

Stort, vackert Ballingslövkök med granitbänkskiva i öppen planlösning med matplats, vardagsrum och hall. Och som sagt, genomgående marmorgolv med vattenburen golvvärme. Utrustning: Induktionshäll (2017), spisfläkt (ur funktion), kylskåp med vatten och is, frysskåp, inbyggnadsugn och -mikro, diskmaskin (2021) och skafferi.

Alla bilder

Matplats

Matplatsen, med marmorgolv och golvärme, är belägen i det vackra burspråket med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

Alla bilder

Öppna ytor

Bilder säger mer än 1.000 ord! 

Alla bilder

Vardagsrum

Stort vardagsrum med marmorgolv och golvvärme i öppen planlösning med hall och kök. Utgång till den inhägnade och insynsskyddade trädgården med flera uteplatser och det stora inglasade uterummet med klinkergolv. 

Alla bilder

Hall - Övre plan

Hallen på ovanvåningen har parkettgolv med golvvärme och här finns en walk in closet med fönster.  

Alla bilder

Sovrummen

På ovanvåningen finns de fyra, rymliga sovrummen. Det är bara sovrummet som ligger vägg i vägg med badrummet som finns med på bild. De övriga sovrummen får ni se på plats. Samtliga sovrum har parkettgolv med golvvärme. Sovrummet med burspråk har ett garderobskåp. De andra tre har sidovindar med skjutdörrar. 

Alla bilder

Badrum - Nedre plan

Stilrent, helkaklat badrum (2018) med golvvärme. Utrustning: Dusch med duschväggar, WC och handfat med kommod. 

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Helkaklat badrum med både takfönster och fönster, Jacuzzi bubbelbadkar, dusch med duschväggar, vägghängd WC och läckert handfat i glas. 

Alla bilder

Groventré

Separat, helkaklad groventré (2018) som även är både tvättstuga och grovkök. Utrustning: Tvättmaskin (2017), panna (2021), spishäll, spisfläkt (2021) och inbyggnadsugn.

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna fastighet!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via:
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Uterum

Stort, inglasat uterum med klinkergolv. En oas att trivas i tillsammans med nära och kära från tidiga våren till sena hösten.

Alla bilder

Uteplats

Det finns både ett trädäck med plats för sittgrupp och en mindre, stenlagd uteplats som är perfekt för cafe-gruppen.

Alla bilder

Trädgård

Inhägnad och insynsskyddad hörntomt med mur runt om. Här finns plats för både studsmatta och barnpool. 

Alla bilder

Garage

Garage med klinkergolv och förråd med lucka till vind. 

Alla bilder

Kvällsbilder

Skymningsbilder på huset.

Alla bilder

Månadskostnad

Om priset är 5.975.000 kr och vi utgår från att köparen har 15 % i egen insats och att räntan är 2 %, så betyder det en kostnad på 5.925 kr/månad efter ränteavdraget på 30 % (och exklusive amortering). Lägg därtill husets driftskostnad (3.060 kr/mån) och den årliga fastighetsavgiften (8.524 kr/år = 710 kr/mån) så får ni fram er nettoboendekostnad per månad: 9.695 kr. 

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Område

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg och dessutom är det en jättefin cykelbana till Malmö och Lund. Det är gång-/cykelavstånd till både busshållplatser och tågstationen i Arlöv. Till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum är det gång-/cykelavstånd och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frisör mm. Gång-/cykelavstånd är det också till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet även ett omtyckt gym.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösningar - BV

Med reservation för avvikelser

Planskiss - ov

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 5 975 000 kr
Adress Skolgatan 9
Kommun Burlöv
Område Arlöv
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 200 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 527 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2003
Grundläggning Platta på mark
Stomme Trä
Fasad Puts (ommålat 2017)
Tak Takpannor
Ventilation Mekanisk till- och frånluft
Uppvärmning Luft/vatten värmepump (2021)
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber via Burlövs öppna stadsnät
Driftskostnad 36 713 kr/år varav:
El: 34 522 kr
Renhållning: 2 191 kr
Obs! Kostnaden för el är baserat på den gamla pannan. Uppskattad årskostnad med den nya pannan är beräknad till ca 20.000 kr
Beräknat på 1 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 498 000 kr
Summa pantbrev 1 500 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 5 975 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
5 975 000 kr Budgivare 1 2021-10-09 13:20