Malmö - Lönngården

Uddeholmsgatan 34A

Visa på karta

Välplanerad - Gröna omgivningar - Bra pendlingsmöjligheter!

Välkomna till denna välplanerade 2:a på första våningen med gröna omgivningar. Bostaden bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp och balkong med utsikt över lummig innergård. Luftigt vardagsrum med utmärkta sällskapsytor, smakfullt renoverat badrum, mysigt och lättmöblerat sovrum samt fint kök med trivsam matplats. Här bor man med närhet till Malmö city och Persborgsstation endast ett stenkast bort. Gångavstånd till Triangelns citytunnel och knutpunkten Södervärn. Närområdet bjuder på flertalet mysiga parker och på kort avstånd finner vi Möllevångstorget med sitt stora utbud av restauranger och barer. Ett utmärkt boende för pendlaren eller den som vill bo i välplanerad bostad med närhet till det mesta som Malmö har att erbjuda!

I korthet

Utgångspris 845 000 kr
Månadsavg. 3 867 kr
Rum 2
Boarea 54 Kvm
Våning 1
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1953-56
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Love Fält

Direkt: 040-30 03 05
Mobil: 073-314 53 71

Ansvarig mäklare: Love Fält
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 860 000 kr – Visa budhistorik

Vardagsrum

Öppet och luftigt vardagsrum som bjuder på utmärkta sällskapsytor och ett fantastiskt ljusinsläpp. Plats för möblering med både vardagsrumsmöblemang och matplats. Utgång till underbar balkong med utsikt över lummiga omgivningar. Parkettgolv och vita väggar.

Alla bilder

Balkong

Mysig balkong med utsikt över mycket gröna och lummiga omgivningar. Ett utrymme som känns privat där vi gärna njuter av en bra bok i solen. 

Alla bilder

Hall

Rymlig hall med bra förvaring i inbyggda garderober och plats för möblering med byrå. Härifrån nås bostadens alla rum, ljust laminatgolv och vita väggar. 

Alla bilder

Kök

Ljust och hemtrevligt kök med utrymme för trivsam matplats under fönster med utsikt över lummig innergård. Köksinredning i vitt som matchats snyggt med vitt kakel och bänkskiva i trä. Maskinparken består av kyl/frys, fläkt, spis, micro och diskmaskin. Här erbjuds gott om förvaring och arbetsyta.

Alla bilder

Sovrum

Luftigt sovrum med fint ljusinsläpp från fönster vänt mot lugn innergård. Praktisk förvaring i inbyggda garderober och plats för möblering med dubbelsäng samt tillhörande sovrumsmöblemang. Ett rum med hög mysfaktor!

Alla bilder

Badrum

Stilrent och helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet i föreningen. Vägghängd wc, handfat, praktisk förvaring i spegelskåp, dusch och flyttbart badkar. Väggar kaklade i vitt och grått klinkergolv. Här njuter vi gärna av ett varmt bad under de kalla vintermånaderna!

Alla bilder

Övrigt

Närhet till Persborgsstationen och bra kollektivtrafik.

Lägenheten har två tillhörande förråd.

Föreningen har en mycket välskött och grön innergård med egna odlingar på.

 

 

Alla bilder

Område

Lönngården är belägen i Malmös södra delar, varifrån man har promenadavstånd till det mesta. Ett stenkast bort hittar vi Folkets Park som är en samlingsplats i Malmö för kulturella evenemang, konserter och nöjesliv. Här bjuds även på mer familjevänliga aktiviteter som minigolf, karuseller, lekplats och plaskdamm. Bredvid finner vi Möllevångstorget med sin frukt och grönsaks marknad på dagen som på kvällen förvandlas till en mötesplats där mat och dryck kan avnjutas från världens alla hörn.

En stor fördel med området är kommunikationsmöjligheterna, även om det är promenadavstånd till mycket. Det ligger ett stenkast ifrån Södervärn och Triangeln som är stora knutpunkter med bussar och tåg. Här finns också ett välutvecklat cykelbanesystem. Fortsätter man på Lönngatan som kommer man till Jägerso där man hittar den välkända travbana med samma namn som uppfördes 1907. Bredvid travbanan finns ett stort shoppingcenter som har det mesta man kan önska i butiksväg och självklart en stor Coop.

Alla bilder

Föreningsinformation Brf Pyramiden

Föreningen har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Brf Pyramiden består av 123 lägenheter, husen byggdes mellan 1953-1956. Föreningen innehar marken med tomträtt men har beslutat att friköpa tomten. SBC sköter den ekonomiska förvaltningen som tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr samt en pantsättningsavgift om 476 kr/pant.

AVGIFT
Beslutad avgiftshöjning om 8% i april 2021, beslutet om höjning togs då föreningen planerat att friköpa tomten. I avgiften ingår vatten, bredband, TV (Sydantenns analoga basutbud) och bostadsrättstillägg. Föreningen har gemensam el med individuell mätning. Kostnaden läggs på avgiftsavin i efterhand. Ett obligatoriskt tillägg om 579kr/mån tillkommer för värme.

RENOVERINGAR & UNDERHÅLL
1979 Fasadputsning.
1992+2010 Fönsterbyte.
2001 Balkongrenovering.
2008/09: Nytt tak, nya ljudisolerade fönster.
2013-2014: Ny el indragen i lägenheterna. Bytt vatten- och avloppsstammar. I samband med detta renoverades alla badrum.
2016-2020: Installation av solceller och batterilager för minskad energiförbrukning
2020 Luftbehandlingssystem
2020 Gemensamma utrymmen, trädgård och cykelförråd m.m.

PLANERAT- OCH PÅGENDE UNDERHÅLL:
2021 Nytt fibernätverk, tak och fasader - enligt underhållsplan.

TV & INTERNET:
Kabel-TV finns via Sydantenn och basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband finns via Riksnet och ingår i månadsavgiften.

PARKERING:
Garageplats 400kr/mån, parkeringsplats 200kr/mån finns att hyra. Kösystem tillämpas.

GEMENSAMT:
I föreningen finns bastu, gym och festlokal. För gymmet utgår en depositionsavgift på 500 kr för nyckeln och en engångsavgift på 300kr. Depositionen betalas tillbaka när nyckeln återlämnas. Föreningslokalen kostar 300kr/dygn, alternativt 500kr/helg att hyra. Tvättstuga finns belägen i källaren och på innergården finns odlingsplats.

Se gärna föreningens hemsida för mer information https://www.brfpyramiden.se/

 

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 845 000 kr
Månadsavg. 3 867 kr
Ingår i avgift Vatten, Internet, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg.
Adress Uddeholmsgatan 34A
Kommun Malmö
Område Lönngården
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 54 Kvm (Föreningens information)
Våning 1
Balkong Ja
Byggår 1953-56
Förening Brf Pyramiden
Andel i föreningen 0.8354896
Pantsatt Ja
Förråd Källare & Vind
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme
TV/Internet Sydantenn/Riksnet
Driftskostnad 4 704 kr/år varav:
El: 3 600 kr
Försäkring: 1 104 kr
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 134 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 860 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
860 000 kr Budgivare 4 2021-04-28 20:57
855 000 kr Budgivare 3 2021-04-28 16:27
850 000 kr Budgivare 2 2021-04-28 13:16
845 000 kr Budgivare 1 2021-04-26 15:18