Malmö - Kungshälla - Riseberga

Medhällagatan 19

Visa på karta

Underbar friköpt tomt på 1001 kvm - Garage - Barnvänlig idyll

1-planshus med underbar och friköpt tomt på 1001 kvm som bjuder på härlig grönska och fantastiska lekytor för barnen. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier, 3-4 sovrum och gästtoalett. Uterum, garage och rejält förråd. Här bor man i barnvänlig idyll nära fina lekplatser, skolor och natursköna Bulltofta rekreationsområde. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 3 795 000 kr
Rum 4
Boarea 109 Kvm
Biarea 16 Kvm
Tomtarea 1001 Kvm
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1965
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

2 dagar
Visa alla

Välkommen

Välkommen till Medhällagatan 19. Bekvämt boende i 1-plan med underbar trädgård!

Alla bilder

Trädgård

Underbar trädgård med härlig grönska, vackra växter, fruktträd, skyddad stenlagd uteplats, berså, lekstuga och barnen stormtrivs här tack vare de fantastiska lekytorna. 

Alla bilder

Vardagsrum

Mycket trivsamt vardagsrum i vinkel med utmärkt matsalsdel i ena delen. Önskar man ett fjärde sovrum så går matsalsdelen enkelt att ändra till det. Stora fönsterpartier mot väster skänker härligt ljusinsläpp. Väggarna är vita och här finns vacker fiskbensmönstrad ekparkett i original. 

Alla bilder

Kök

Kök med inredning i vitt och bra med skåp samt lagom med arbetsytor. Utrustat med kyl (frysbox finns i förrådet), diskmaskin -14, fläkt och spis med häll. Rymlig och inbjudande matplats som är belägen intill vardagsrummet. 

Alla bilder

Sovrum 1

Rymligt sovrum med parkettgolv, ljusa väggar och utgång till uterummet. 

Alla bilder

Uterum

Trevligt och inglasat uterum där man gärna kopplar av och njuter av den härliga grönskan i trädgården. Extra mysigt med uterum när det regnar. 

Alla bilder

Sovrum 2

Parkettgolv, ljusa väggar, tre garderober och fönster mot baksidan. 

Alla bilder

Sovrum 3

Parkettgolv, ljusa väggar, klädkammare och fönster mot trädgården.

Alla bilder

Gästtoalett

Gästtoalett med våtrumsmatta på golv och väggar. Wc och handfat. 

Alla bilder

Badrum

Badrum med halvkaklade väggar och klinker på golvet. Badkar, wc, bidé, handfat, panoramaspegel, badrumsskåp och frostat fönster som ger behagligt ljusinsläpp. 

Alla bilder

Grovkök

Grovkök med klinker på golvet. Tvättmaskin -19, vask och arbetsbänk med skåp under. Här finns även praktisk utgång mot uppfarten och garaget vilket är smidigt när man varit och handlat. 

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall med bra plats för avhängning. Klinker på golvet, garderober och vackra originaldörrar i glas som öppnar upp mot vardagsrummet. 

Alla bilder

Garage

Garage med fjärrstyrd garageport. Framför finns det plats för flera bilar. Från garaget når man även det rymliga förrådet.

Alla bilder

Övrigt

Garage och rymligt förråd.

Tvättmaskin 2019.

Cirkulationspump från 2018.

Diskmaskin 2014.

Pappen på garagetaket byttes 2012.

3-glas Elitfönster från 2009.

Elpanna från 2003. I samband med bytet togs oljetanken bort.

Fjärrstyrd garageport från 1997.

Alla bilder

Område

Här bor man i barnvänlig miljö, på lugn gata, nära natursköna Bulltofta Rekreationsområde som har vacker natur, minigolfbana, motionsslingor, sjöar, skog, grillplatser och bra pulkabackar på vintrarna. I området finns det skolor, förskolor och många fina lekplatser. Busshållsplatsen med 6:ans linje ligger ca 200 meter bort och välsorterade Ica-Maxi, Öb, Dollarstore och tre olika gym promenerar man snabbt till.  För den som gillar golf finns Kvarnby Golfklubb i närheten som även har restaurang. Såväl Yttre som Inre Ringvägen nås snabbt vilket gör det enkelt och snabbt att ta sig till exempelvis Danmark. Kort och gott ett väldigt trevligt och lugnt område med mycket grönområden - En idyll för barnfamiljerna!

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 795 000 kr
Adress Medhällagatan 19
Kommun Malmö
Område Kungshälla - Riseberga
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 109 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 16 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 1001 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1965
Grundläggning Krypgrund
Stomme Trä
Fasad Tegel och eternit
Tak Eternit
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Vattenburen el
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas från 2009
TV/Internet Fiber finns i gatan men är ej anslutet till fastigheten.
Driftskostnad 31 006 kr/år varav:
El: 25 976 kr
Vatten/Avlopp: 3 080 kr
Renhållning: 1 950 kr
Fastighetsskatt på 8349:-/år tillkommer samt försäkring.
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 367 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 057 000 kr
Summa pantbrev 112 600 kr
Servitut/GA Samfällighet MALMÖ HUSIE S:67
Samfällighet MALMÖ HUSIE S:118
Samfällighet MALMÖ HUSIE S:122

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning