Malmö - Lindeborg

Lindeborgsgatan 122

Visa på karta

Mycket fint - Hörntomt - Väldigt bra och grönskande läge

Mycket fint gavelradhus med stort vardagsrum, två mycket fina helkaklade badrum från 2011 och 2015, snyggt kök från 2011, tre bra sovrum med möjlighet till fler samt fräsch källare med bra takhöjd och utmärkt tonårsavdelning. Hörntomt (tomträtt) omgärdad av härlig grönska, stenlagd och överbyggd uteplats samt utmärkta lekytor för barnen. Nära skola, grönområden, Emporia och Hyllie station. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 3 495 000 kr
Rum 5
Boarea 128 Kvm
Biarea 64 Kvm
Tomtarea 351 Kvm
Typ Radhus
Ägandeform Tomträtt - Småhus
Byggår 1979
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

2 dagar
Visa alla

Vardagsrum

Stort och trivsamt vardagsrum med flera stora fönster som skänker härligt ljus. Här finns gott om plats för soffgrupp och mer därtill samt en perfekt matsalsdel. Matsalsdelen går även att dela av ifall man behöver fler sovrum. Nytt och tåligt golv och väggar i ljusgrått. Från vardagsrummet har man access till den fina trädgården.

Alla bilder

Kök

Snyggt och stilrent kök från 2011 med inredning i klassiskt vitt som kontrasterar snyggt mot den gråa bänkskivan och den gråa klinkern. Utrustat med induktionshäll, integrerad diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, kyl och frys i fullhöjd - maskinerna är rostfria och från 2011. Rymlig och inbjudande matplats med fönster mot framsidan.

Alla bilder

Badrum - Nedre plan

Så här lyxigt och fint badrum blir det när kakelsättare renoverar till sig själva. Varför blir det inte så här i vanliga fall? Detta badrum är oerhört smakfullt renoverat 2015 och fullt med praktiska detaljer som exempelvis belysta nischer. Helkaklade väggar i riktigt behagliga toner och klinker på golvet med behaglig komfortvärme. Rymlig dusch med både handdusch och takdusch och givetvis nischer för schampo och dylikt. Vägghängd wc, handfat med kommod, handdukstorkar, belyst spegel och spotlights i taket som ger trevligt ljus.

 

Alla bilder

Entré

Luftig hall där det står välkommen och det känner man sig direkt. Man möts av ett fräscht och modernt intryck. På golvet ligger stor fin klinker som flyter vidare till köket och väggarna är målade i sobert ljusgrått. 

Alla bilder

Grovkök

Grovköket ligger intill entrén och har praktiskt nog en egen ingång bredvid huvudentrén. Här finns tvättmaskin, torktumlare och torkskåp samt plats för förvaring.

Alla bilder

Hall - Övre plan

På ovanvåningen möts man av en hall från vilken sovrummen nås. På golvet ligger ekparkett som enhetligt löper vidare in i de tre sovrummen. Väggarna är målade i grått. Här finns även en praktisk klädkammare som underlättar förvaringen.

Alla bilder

Sovrum 1

Trevligt sovrum med fönster som vetter mot trädgården. Vitmålade väggar med en grå fondvägg och på golvet ligger samma ekparkett som i hallen.

Alla bilder

Sovrum 2

Sovrum 2 är lika stort som sovrum 1 och även detta sovrum har fönster mot trädgården. Väggarna är vitmålade med en fräck fondvägg i vitt och grått. Samma ekparkett löper vidare in i detta rum.

Alla bilder

Sovrum 3

Det tredje sovrummet har dubbla fönster mot framsidan. Vitmålade väggar med en ljus fondvägg som ramar in sängen. På golvet ligger samma enhetliga ekparkett som övriga sovrum och hallen på ovanvåningen. 

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Snyggt badrum som renoverats 2011. Helkaklade väggar i vitt som kontrasterar fint mot den mörka klinkern. Förutom badkaret finns här wc, handfat med kommod, spegel med belysning och skåp för förvaring. Fönster som skänker dagsljus samt infällda spotlights som ger behagligt ljus.

Alla bilder

Källare

Mycket trevlig och fräsch källare med bra takhöjd. Ena delen används som sovrum och allrum. Detta rum är stort och rymligt samt har egen ingång och klädkammare, vilket gör att det passar utmärkt som ungdomsavdelning. Vill man så går det enkelt att dela upp i två rum. Här ligger ljus och slitstark laminat på golvet och väggar och tak är vitmålade. Dessutom finns här ett rymligt förråd samt bastu.

Alla bilder

Bastu

Bastun är belägen i källaren och nås från förrådsrummet. Här värmer man gärna upp sig en ruggig och kall dag.

Alla bilder

Uteplats

Stor och stenlagd uteplats i härligt västerläge. Matgruppen placeras med fördel under det skyddande takutsprånget invid huset. Dessutom är ytterligare en del av uteplatsen överbyggd och lämpar sig perfekt för loungegruppen. Uteplatsen är med andra ord som gjord för midsommarfirande. 

Alla bilder

Trädgård

Stor, härlig och lättskött hörntomt i söderläge dit solens strålar når hela dagen. Tomten är omgärdad av härlig grönska och detta borde vara det bästa läget i området och troligtvis även den största tomten bland dessa husen. Här finns fin gräsmatta som bjuder in till lek och spring. Här finns även flaggstång och förråd för trädgårdsredskapen. Robotgräsklipparen Sigge trivs så bra och stannar kvar till den nya lyckliga ägaren.

Alla bilder

Framsida

Stenlagd framsida som skyddas av ett högre staket. Här sitter man gärna och tar en kopp kaffe i förmiddagssolen.

Alla bilder

Övrigt

Nuvarande ägare gick länge och spanande in just detta hus eftersom de tyckte att det låg bäst av alla husen och de ville verkligen bo här men så en dag 2011 blev det äntligen till salu och då slog de till direkt. Efter det så hände mycket. Trädgården ändrades om med staket och stenmur, stenläggning, man byggde överbyggd och skyddande uteplats, det mesta invändigt renoverades som ytskikt, golv, byte av kök, renovering av 2 badrum målning av fasaden mm. Grovköket var nästa projekt men allt kan inte vara perfekt. Nu är det dags för nästa lyckliga ägare. Det är verkligen ett trevligt gavelradhus på bra läge och ovanligt med så stor tomt på ett radhus. Välkomna!

Alla bilder

Samfällighet

Gemensamhetsanläggning Malmö Dirigenten GA:1. Genom Kördirigentens samfällighetsförening får man vatten enligt sin egna förbrukning, fiber, avbetalning av fiberinstallation (1000:-/kvartalet), garageplats med fjärrstyrd port samt parkeringsplats. Samfällighetsavgiften med nuvarande vattenförbrukning är ca 5400:-/kvartalet och då ingår även områdesskötsel, lekplats och snöröjning. Man brukar även ha gemensamma städ och röjardagar.

Alla bilder

Område

Här bor man granne med Emporia och Hyllie station, har snabb access till ringvägen samt goda bussförbindelser. Perfekt för den som pendlar. Gångavstånd till så väl shoppingen på Emporia som evenemang på Malmö Arena. Lindeborg och närområdet erbjuder alla bekvämligheter som trevliga grönområden, vårdcentral, gym, simhall, affärer, skola, förskolor och en väldigt trevlig kvatreskrog med supergoda pizzor och plankstek. Ett perfekt område för den som vill bo på ett lugnt och omtyckt område med många gröningar men ändå ha närhet till alla bekvämligheter och butiker.

Alla bilder

Planritning bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning källare

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 495 000 kr
Adress Lindeborgsgatan 122
Kommun Malmö
Område Lindeborg
Typ Radhus
Ägandeform Tomträtt - Småhus
Rum 5
Boarea 128 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 64 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 351 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1979
Grundläggning Källare
Stomme Trä
Fasad Tegel och fasadpanel
Tak Betongpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekanisk frånluft
Uppvärmning Fjärrvärme. Värmeväxlare från -07
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 50 181 kr/år varav:
Värme: 15 909 kr
El: 10 272 kr
Samfällighet: 21 200 kr
Renhållning: 2 800 kr
Fastighetsskatt på 8 349:-/år, tomträttsavgäld på 13 946:-/år samt försäkring tillkommer.
Beräknat på 5 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 798 000 kr
Summa pantbrev 2 870 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning MALMÖ DIRIGENTEN GA:1

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning