Vellinge - Vellinge

Mobilgatan 24

Visa på karta

Fina lokaler för företagare i nybyggd fastighet

Endast 1 lokal återstår. Fin lokal för företagare i nybyggd industrifastighet med utmärkt läge. I fastigheten finns 12 st bostadsrättslokaler. Lokalarea ca 115 kvm plus mellanvåning om ytterligare 30 kvm. Perfekt för för olika typer av verksamhet såsom dataföretag, lager, elektriker, måleri, mekanik, snickeri, hantverk, bilförvaring, föreningslokal, utställning osv. Flera som redan har köpt har sett det som en investeringsmöjlighet eftersom man får lov att hyra ut lokalerna i andra hand. Varje lokal är försedd med entrédörr och en stor 4-delad vikport 4000*4000 mm. Vatten och avlopp är förberett, förberett för toalett, dusch och pentry. Fiberuttag i varje lokal. 1 parkeringsplats finns till varje lokal, samt 17 st gemensamma platser. Fastigheten ligger lättillgängligt och man tar sig snabbt och smidigt ut på motorvägen till Malmö, Köpenhamn, Lund eller Trelleborg. Välkommen att kontakta oss för mer information!

I korthet

Utgångspris 1 195 000 kr
Månadsavg. 5 566 kr
Rum 1
Golvarea 115 Kvm
Golvarea 30 Kvm
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2020
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Christoffer Carlström

Andreas Bülow
Bitr. mäklare

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Lokalerna upplåtes med bostadsrätt och är momspliktiga. Innehavarna blir medlemmar i Bostadsrättsföreningen Vellinge 68:24x. Föreningen vänder sig enbart till företag/juridisk person och är således en oäkta bostadsrättsförening - ej för privat bruk eller bostadsändamål. 

Tillträde är planerat till 1/11-2020.

För måttsatt plan- och sektionsritning se bilagda pdf-filer längst ned i beskrivningen. 

BESKRIVNING LOKAL:

Golv: 
Glättat betonggolv som dammbindes.

Väggar: 
Ytterväggar och innerväggar av sandwichtyp med kärna av mineralull, kulör vit invändigt.

Entresol/mellanvåning: 
Entresolbjälklag ca 30 kvm med takhöjd ca 3 meter, dimensionerat för ett träbjälklag med kontorslast 2,5 kN/kvm, trappa av gallerdurk och räcke. 

Värme/ventilation: 
Varje lokal har mekanisk frånluftsventilation och egen luft/luft-värmepump för uppvärmning.

Kök: 
Varje lokal är förberedd för kök/pentry. Förberett med vatten och avlopp.

WC/Dusch: 
Varje lokal har ett färdigställt och handikappanpassat badrum med wc, handfat samt dusch.

Alla bilder

Fastighet

Total lokalarea (LOA): 1380 kvm. (Totalt med entresol 1740 kvm)

Grundläggning: Plintgrund med kantbalk och gjuten betongbottenplatta.

Stomme: Stålstomme enligt europeisk konstruktionsstandard.

Väggar: Yttervägg; Sandwichpanel med mineralullsfyllning 200 mm EI60, kulör antrazit RAL7016. Innervägg; Sandwichpanel med mineralullsfyllning 200 mm EI60, kulör vita RAL9010.

Bjälklag: Träbjälklag med stålstomme.

Yttertak: Högprofilplåt TP 128, 1 mm diffusionsspärr, 120 mm PIR-isolering, 2 mm papptak.

Fönster: Foderbildande aluminiumfönster antrazitfärgad RAL7016 med gråtonat glas.

Belysning: Allmän takbelysning ingår (LED)

Portar/dörrar: Vikportar isolerade, inåtgående handdrivna med en rad siktfönster. Dragmått 4000 mm * 4000 mm. Färg antrazit RAL 7016. Portarna är försedda med slätgummilist i underkant, observera att detta inte ger någon fullständig täthet. Ståldörrar antrazit RAL 7016. 

INSTALLATIONER:

Vatten/Avlopp: 
Fastigheten kommer att anslutas till det kommunala nätet.

El: 
Varje lokal har egen elcentral som respektive lokal ansvarar för och betalar abonnemangskostnad för.

Uppvärmning:
Varje lokal har egen värmepump luft/luft som respektive lokal ansvarar för och betalar elförbrukning för.

Ventilation: 
Varje lokal har eget ventilationsaggregat som respektive lokal ansvarar för och betalar elförbrukning för.

Fiber/Internet:
Kommer vara förberett med 2 uttag i varje lokal samt tillgång till lokalt wifi. Kostnad upphandlas gemensamt för föreningen och delas av innehavarna.

 ALLMÄNNA UTRYMMEN

Sophantering: Återvinningskärl utomhus.

Teknikrum: Mindre teknikrum för anslutningar i fastighetsgemensamma installationer.

1 parkeringsplatser finns till varje lokal, plus 17 st gemensamma parkeringsplatser. 

Alla bilder

Lägenhetsförteckning

Lokal 1 - 115 kvm - Såld 

Lokal 2 - 115 kvm - Såld  

Lokal 3 - 115 kvm - Såld 

Lokal 4 - 115 kvm - Såld 

Lokal 5 - 115 kvm - Såld 

Lokal 6 - 115 kvm - Såld 

Lokal 7 - 115 kvm - Såld 

Lokal 8 - 115 kvm - Såld

Lokal 9 - 115 kvm - Såld

Lokal 10 - 115 kvm. Avgift: 5.566 kr/mån. Pris 1.195.000 kr.

Lokal 11 - 115 kvm - Såld 

Lokal 12 - 115 kvm - Såld   

Alla bilder

Förening

Bostadsrättsföreningen Vellinge 68:24x, org nr: 769637-9085, registrerades hos Bolagsverket den 2019-09-29 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens byggnad upplåta lägenheter i förekommande fall mark och lokaler, åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Vidare i förekommande fall uthyra kommersiella lokaler. Medlems rätt i föreningen på grund av upplåtelse utan begränsing i tiden kallas bostadsrätt, medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare. 

Fastighetens totala areal är 4205 kvm - marken innehas med äganderätt, ej tomträtt.

Tillträde beräknas ske 1/11-2020.

Föreningens stadgar finns att läsa som bilagd pdf-fil.

Alla bilder

Område

Fastigheten ligger mycket lättillgängligt precis vid Vellinges södra avfart och man tar sig snabbt och smidigt ut på motorvägen för vidare transport till Malmö, Köpenhamn, Lund eller Trelleborg. Även busshållplats finns inom kort gångavstånd.

Alla bilder

Försäljnings­information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planlösning lokal 10

Med reservation för avvikelser

Alternativ planlösning lokal 10

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 195 000 kr
Månadsavg. 5 566 kr
Adress Mobilgatan 24
Kommun Vellinge
Område Vellinge
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 1
Golvarea 115 Kvm (Ritning)
Golvarea 30 Kvm (Ritning)
Byggår 2020
Pantsatt Ja
Byggnadssätt
Ventilation Varje lokal har egen värmepump luft/luft som respektive lokal ansvarar för och betalar elförbrukning för.
Uppvärmning Varje lokal har egen värmepump luft/luft som respektive lokal ansvarar för och betalar elförbrukning för.
Fönster Foderbildande aluminiumfönster antrazitfärgad RAL7016 med gråtonat glas.
TV/Internet Fiber är indraget till fastigheten.

Boka en kostnadsfri värdering här!