Malmö - Kirseberg - Nära Värnhem

Lundavägen 41

Visa på karta

Modernt boende från 2014 - Balkong- Sovalkov

Mycket fin lägenhet från 2014 med rymlig balkong där man njuter av ett fritt läge. Öppen planlösning mellan det fina köket och vardagsrummet vilket ger ett oslagbart ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv och vita väggar. Badrummet är helkaklat, rymligt och funktionellt. Här finns tillgång till kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Sovalkov med möjlighet till avskildhet, här sover man ostört! Ett stenkast från knytpunkten Värnhemstorget med dess goda busskommunikationer, livsmedelsbutiker och restauranger. Perfekt för studenten eller pendlaren. Varmt välkomna på visning!

I korthet

Utgångspris 1 095 000 kr
Månadsavg. 2 392 kr
Rum 1.5
Boarea 36 Kvm
Våning 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2014
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Love Fält
Bitr. mäklare

Visning

Nästa visning hålls om:

2 dagar
Visa alla

Vardagsrum

Välplanerat vardagsrum med stora fönster mot innergården -  Fantastiskt ljusinsläpp. Vita fräscha väggar och fin ekparkett.

Alla bilder

Balkong

Stor balkong vänd mot innergården med soltimmar under större delen av dagen. En trivsam plats att koppla av på!

Alla bilder

Kök

Snyggt kök med inredning i klassiskt vitt. Utrustat med kyl/frys, spis, mikrovågsugn och fläkt. Matplats intill med skönt ljusinsläpp och härifrån har man direkt access till den härliga balkongen.

Alla bilder

Sovalkov

Sovalkoven är inbjudande och enkel att skärma av från resten av bostaden för att skapa ett avskilt litet krypin. En plats att kunna slappna av på och sova ostört. Här finns även flera praktiska garderober.

Alla bilder

Badrum

Snyggt och rymligt badrum med helkaklade väggar i vitt som kontrasterar fint mot den gråa klinkern. Utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, dusch, wc, belyst spegel, handfat med kommod och två vägghängda skåp.

Alla bilder

Övrigt

Tvättmaskin och torktumlare finns i bostaden.

Inga planerade avgiftshöjningar.

Förrådsutrymme i byggnad på den gemensamma innergården.

Alla bilder

Förening

Brf Backahusen har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Föreningen, som bildades 2014, består av 31 st lägenheter. Marken ägs av Brf Backahusen. Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen. En överlåtelseavgift debiteras köparen med 1183 kr och en pantsättningsavgift debiteras köparen med 473 kr/pant om inget annat avtalats mellan Bredablick och föreningen.

AVGIFT
Finns inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget (2020-04-08).

TV & INTERNET
Föreningen har ett gruppanslutningsavtal med bredbandsbolaget för Tv och internet.

RENOVERINGAR & UNDERHÅLL
Inga gjorda eller planerade renoveringar.

PARKERING
I föreningen finns det 19 parkeringsplatser på gården med möjlighet att hyra.

GEMENSAMT
Möblerad uteplats/innergård.

Föreningens hemsida är väl värd ett besök; http://www.brfbackahusen.se/.

Alla bilder

Område

På en höjd ligger Kirsebergsstaden som en egen liten stad i staden, området kallas också för "Backarna" i folkmun. I Kirseberg finns mysiga gator, gränder, småhus och en mängd vackra parker, såsom Beijers Park, utspritt över stadsdelen. Här ligger höghus från 60-talet granne med gamla gatuhus och helt nya flerbostadshus. Speciella byggnader, som det gamla vattentornet, Kirsebergsmöllan, tillsammans med livsmedelsbutiker och restauranger bidrar ytterligare till att ge området mångfald och kontrastrikedom. Närheten till Värhemstorget, som är en knutpunkt för busstrafiken, gör också att pendling till andra orter går smidigt samtidigt som motorvägen nås snabbt för den bilburne. Ett stenkast bort finns även en bilpool, Sunfleet.com.

Angränsande Bulltofta bjuder på den vackra Bulltoftaparken på en del av det gamla flygfältet. Här finns stora möjligheter till rekreation och friluftsliv. Malmö strävar efter att Bulltofta ska bli en så kallad miljöskuldfri park. Bland annat genom att bedriva en ekologiskt uthållig parkskötsel. Varje år släpps till exempel ett antal kor ut på grönbete i parken. Att hela området präglas av grönområden är lätt att se. På nära håll finns Sperlings hage och Garnisonsplanteringen, även kallad ”Tjyvaparken”, samt Gröningen i Segevång.

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 095 000 kr
Månadsavg. 2 392 kr
Ingår i avgift Internet, Kabel-TV, Värme, Vatten. Tillkommer en kostnad på Bredband med 225:-/mån
Adress Lundavägen 41
Kommun Malmö
Område Kirseberg - Nära Värnhem
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 1.5
Boarea 36 Kvm (Fastighetsregistret)
Våning 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggår 2014
Förening Brf Backahusen
Pantsatt Ja
Förråd Ja
Byggnadssätt
Driftskostnad 4 656 kr/år varav:
El: 2 892 kr
Försäkring: 1 764 kr
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 113 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning