Malmö - Videdal - Ulricedal

Apelgatan 3

Visa på karta

Friliggande och friköpt tomt - Gediget stenhus - Fem sovrum

Tillfälle att förvärva ett friliggande och gediget stenhus med friköpt tomt. Här har man hela fem sovrum så även den större familjen får plats. Utöver boarean så har man en källare med generösa ytor, förutom gott om förvaringsytor så har man även ett perfekt allrum samt en rejäl tvättstuga och garage. På köpet får man det härliga vardagsrummet där man även har en trivsam och värmande eldstad. Här bor man lugnt och tryggt i mysiga Videdal/Ulricedal. Perfekt för både de stora och små. Huset säljes med en så kallad friskrivning gentemot dolda fel.Välkommen på visning.

I korthet

Utgångspris 3 195 000 kr
Rum 6
Boarea 113 Kvm
Biarea 55 Kvm
Tomtarea 451 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1956
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 410 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Välkommen till detta gedigna boende.Här har du tillfälle att köpa ett friköpt hus på ett barnvänligt område nära lekplats. På köpet får du en friköpt tomt, mysig trädgård samt gott om plats då man här har hela fem sovrum. Mysigt och lugnt läge med närhet till Bulltofta rekreationsområde.

Alla bilder

Vardagsrum

Ett helt underbart rum med generösa ytor. Här kan man enkelt möblera upp med både den stora soffgruppen samt det rejäla matsalsmöblemanget i andra änden av detta fina rum. I hörnet längst in i rummet har man den mysiga eldstaden. Här är ju bara så mysigt ... Detta rum bjuder garanterat in till samkväm i goda vänners lag. men blir även en fin samlingsplats till vardags för hela familjen. 

Alla bilder

Hall

På entréplan möts man av en rymlig och ljus hall som på ett trevligt sätt öppnar upp mot övriga ytorna.

Alla bilder

Sovrum 1

Närmst ingången på entréplan har man detta rum, det ligger vid sidan om kök och är ljust och trevligt. Idag används det som matrum.

Alla bilder

Sovrum 2

Med ingång från vardagsrummet så har man detta härliga rum, fantastiska ytor och ett härligt ljusflöde. Här är plats för den stora sängen och mycket mer därtill. Denna del är en tillbyggnad som enligt säljarna uppfördes 1989.

Alla bilder

Kök

Här har man ett kök med härligt ljusinsläpp och gott om plats för ett rejält matbord. Idag är inredningen av äldre modell men väl fungerande. Perfekt då man här har utgång till den mysiga trädgården.

Alla bilder

Gästtoalett

Precis vid entrén finns gästtoalett med wc, handfat och spegel.

Alla bilder

Sovrum 3

De övriga tre sovrummen ligger på övre plan. Detta rum som ligger vid sidan om badrum har gott om plats men även egen balkong, lyxigt då man om sommaren kan öppna upp och vakna till fågelkvitter.

Alla bilder

Sovrum 4

Mot andra gaveln räknat från badrum och sovrum 3 så har vi här två rum med rätt likvärdig storlek. I ett av dessa har man även garderob. Just detta rum är ett perfekt rum för ett av barnen. Ett eget rum som är ljust och fint och har gott om plats för säng och övrigt man vill ha.

Alla bilder

Sovrum 5

Även här är ljust och fint, plats för både säng och möblemang så klart. Perfekta barn eller tonårsrummet helt enkelt.

Alla bilder

Badrum

På övre plan har vi badrummet. Här är kakel på väggar och klinker på golv. Förutom wc så finns här badkar samt handfat med överskåp.

Alla bilder

Källare

Källare med bra takhöjd som verkligen bjuder på mängder av extra ytor. Här har man en rejäl hall just när man kommer ner.. Ett härligt allrum med gott om plats. Perfekt då man har tvättstugan i källaren, då frigörs ju ytor från boarean i de övriga planen, här är gott om plats både för tvätt och förvaring. Utöver dessa utrymmen så har man även ett separat utrymme, en så kallad matkällare. Sist men inte minst så har man i källaren ett rejält garage, perfekt för bilen eller varför inte förvaring, eller gör fina träningsrummet här. Låt fantasin flöda helt enkelt ...

Alla bilder

Trädgård

Här har man en riktigt mysig trädgård som till större delen är belägen på framsidan (baksidan av fastigheten är avstyckad och följer inte med i detta köp, se gärna sattelitbild och tomtkarta för att få en uppfattning). Här är hur mysigt som helst och bjuder verkligen in till solbad och härliga grillkvällar om sommaren. Även barnen kommer att trivas då här finns gott om plats för deras lek och stoj.

Alla bilder

Område

Trevligt hus beläget ca 100 meter från vackert grönområde med både lekplats och fotbollsplan omgärdad av grönska. En idyll som uppskattas av barnfamiljerna. Nära till förskolor och och skolan. Kort promenadavstånd till välsorterad Coop butik,kinarestaurang och pizzeria. Ca 10 minuters promenad bort finns natursköna Bulltofta rekreationsområde med motionsslingor, gym, dammar, minigolfbanor, pulkabackar och fantastisk natur. Här bor man i Husie stadsdel med Videdal, Virentofta, Stenkällan och Riseberga som grannområden. Bra kommunikationmöjligheter. Man cyklar enkelt till stan på bra cykelvägar. 6:ans buss promenerar man snabbt till. Med bil tar man sig snabbt ut på både yttre och inre Ringvägen och Öresundsbron nås på ca 12-15 minuter. Andra naturmiljöer som Bokskogen ute vid Torup är endast 10 minuter bort.

Alla bilder

Försäljnings­information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning källare

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 195 000 kr
Adress Apelgatan 3
Kommun Malmö
Område Videdal - Ulricedal
Typ 1 1/2-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 113 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 55 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 451 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1956
Grundläggning Källare
Stomme Lättbetong
Fasad Tegel
Tak Tegel
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Fjärrvärme
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Öppen fiber via Telia
Driftskostnad 25 250 kr/år varav:
Värme: 15 500 kr
El: 4 500 kr
Vatten/Avlopp: 3 100 kr
Sotning: 200 kr
Renhållning: 1 950 kr
Fastighetsskatt på 8349:-/år tillkommer samt försäkring.
Beräknat på 2 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 266 000 kr
Servitut/GA Avtalsservitut
Avtalsservitut

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 3 410 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
3 410 000 kr Budgivare 2 2020-04-02 17:41
3 400 000 kr Budgivare 5 2020-04-02 17:31
3 360 000 kr Budgivare 2 2020-04-01 21:23
3 355 000 kr Budgivare 3 2020-04-01 21:06
3 350 000 kr Budgivare 2 2020-03-30 17:55
3 300 000 kr Budgivare 4 2020-03-30 17:44
3 210 000 kr Budgivare 1 2020-03-30 09:26
3 200 000 kr Budgivare 2 2020-03-29 21:27
3 160 000 kr Budgivare 4 2020-03-29 21:22
3 150 000 kr Budgivare 2 2020-03-29 19:40
3 100 000 kr Budgivare 3 2020-03-29 19:09
3 060 000 kr Budgivare 1 2020-03-29 19:02
3 050 000 kr Budgivare 2 2020-03-29 18:55
3 000 000 kr Budgivare 1 2020-03-29 16:05