Burlöv - Burlövs egnahem

Egnahemsvägen 8C

Visa på karta

Familjevilla - Carport - Barnvänligt

På mycket barnvänligt område finns detta friköpta parhus om 4-5 rum och kök, stort vardagsrum med utgång till uteplats/trädgård och 2 badrum med dusch resp badkar. Carport, förråd samt uppfart med plats för 2 bilar. Mycket låg driftskostnad, tack vare ny värmepanna med värmeåtervinning! Välkommen att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 2 950 000 kr
Rum 4
Boarea 120 Kvm
Tomtarea 357 Kvm
Typ Parhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1987
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

2 dagar
Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 2 800 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Otroligt välplanerat, friköpt parhus i 1½ plan. Här bjuds på hemtrevligt kök, vardagsrum med utgång till stort trädäck i soligt västerläge, 3-4 sovrum och 2 badrum med dusch resp badkar samt separat tvättstuga. Lättskött, uppväxt trädgårdstäppa med bl.a. syrénbuskar. Carport, förråd samt uppfart med plats för 2 bilar.  

Klicka på "ALLA BILDER" för att se samtliga bilder!

Alla bilder

Hall

Rymlig, välkomnande hall med garderob och städskåp. Trappa - med högt fönster - till ovanvåning. På ovanvåningen finns en möblerbar hall/litet allrum med parkettgolv och garderob.  

 

Alla bilder

Kök

Hemtrevligt kök med vita köksluckor och matplats för 4-6 personer. Utrustning: Kyl, frys, spis, spisfläkt och diskmaskin. Köksluckorna sprutlackerades 2018 och diskmaskinen är från 2017.

Alla bilder

Månadskostnad

Om priset är 2.950.000 kr och vi utgår från att köparen har 15 % i egen insats och att räntan är 2 %, så betyder det en kostnad på 2.925 kr/månad efter ränteavdraget på 30 % (och exklusive amortering). Lägg därtill fastighetens driftskostnad (ca 1.626 kr/mån) och fastighetsavgiften (696 kr/mån) så får ni fram er nettoboendekostnad per månad: 5.247 kr. 

Alla bilder

Vardagsrum

Stort vardagsrum med parkettgolv och utgång till trädäck och den lättskötta trädgårdstäppan i soligt västerläge. Här finns plats för både soff- och matsalsgrupp. Vi behov av 4 riktiga sovrum finns möjligheten att dela av vardagsrummet. 

Alla bilder

Uteplats

Stort, härligt trädäck med eftermiddags-/kvällssol! Här finns gott och väl plats för en stor loungegrupp På framsidan finns en mindre stenlagd uteplats med plats för en cafégrupp - perfekt för dig som vill avnjuta kaffet i morgon-/förmiddagssolen!

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna bostad!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via: 
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Sovrummen

Det finns 3 rejäla sovrum på ovanvåningen: 
Sovrum 1 med takkupa - 14,4 kvm: Nyare parkettgolv och 3 garderober samt ett linneskåp. Fönster mot baksidan, läge väster. 
Sovrum 2 - 10,4 kvm: Nyare parkettgolv och fönster i norrläge. 
Sovrum 3 med takkupa 10,0 kvm: Nyare parkettgolv och 2 garderober. Fönster mot framsidan, läge öster. 
Vid behov av 4 sovrum, finns här möjlighet att dela av vardagsrummet. 

Alla bilder

Badrum

Halvkaklat badrum med frostat fönster- bv: Rymligt badrum med våtrumsmatta på golv och halv-/helkaklade väggar. Utrusning: Dusch, WC och handfat. 
Halvkaklat badrum med fönster - ov: Badrum med våtrumsmatta på golv och halv-/helkaklade väggar. Utrustning: Badkar, WC och handfat. 

Alla bilder

Tvättstuga

Stor, praktisk tvättstuga. Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare, tvättho samt panna. Pannan är från 2018 och har värmeåtervinning. 

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Renoveringar

2018: Ny värmepanna med värmeåtervinning
2018: Lackerade köksluckor
2017: Nytt tak carport
2017: Alla fönster samt altandörr målade

Alla bilder

Område

Välkommen till Burlövs egnahem - ett lugnt och mycket barnvänligt område. Vid Sockerbitstorget finns uttagsautomat, frisör, mataffär, restauranger mm. Dessutom är det nära till Burlövs center - ett mycket fräscht och populärt köpcentrum.

Arlöv bjuder på riktigt bra kommunikationer med såväl buss som tåg. Direkt utanför Burlövs egnahem stannar bussen två ggr/timme. Burlövs tågstation finns vid Burlöv Center och på Lundavägen stannar buss 130 var 10:e minut. Om du arbetar i Malmö eller Lund och vill cykelpendla går det alldeles utmärkt på cykelbanan som går hela vägen mellan Malmö och Lund. 

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss bottenvåning, Egnahemsv 8 C - OK

Med reservation för avvikelser

Planskiss ovanvåning, Egnahemsv 8 C - OK

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 2 950 000 kr
Adress Egnahemsvägen 8C
Kommun Burlöv
Område Burlövs egnahem
Typ Parhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 120 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 357 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1987
Grundläggning Platta på mark
Stomme Trä
Fasad Tegel
Tak Takpannor
Plåtarbete Lackerad plåt
Ventilation Mekanisk till och frånluft
Uppvärmning Vattenburen el med värmeåtervinning (20
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas och 2+1-glasfönster
TV/Internet Fiber via Burlövs Öppna Stadsnät
Driftskostnad 19 505 kr/år varav:
El: 12 715 kr
Vatten/Avlopp: 4 800 kr
Renhållning: 1 990 kr
I kostnaden för el ingår även värme.
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 98 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 968 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning BURLÖV BURLÖV GA:5

Boka en kostnadsfri värdering här!

Budgivning pågår

Högsta bud: 2 800 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
2 800 000 kr Budgivare 3 2020-05-26 18:40