Lund - Södra Sandby

Assarhusavägen 258

Visa på karta

Gaveltomt - Familjevänligt - 4 sovrum

På familjevänliga Assarhusavägen bor ni i ett lugnt område och har troligtvis en av de bästa tomterna i området. Radhuset är placerat på gaveln vilket gör att ni har rymlig trädgårdsyta med sol från morgon till kväll. Husets 130 kvm är fördelade på två plan. På entréplan har ni rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning där det finns gott om plats till familj och vänner att samlas. Det finns ett av fyra sovrum, helkaklat badrum samt en tvättstuga. Tre av sovrummen finns rofyllt placerade på övre plan tillsammans badrum och en klädkammare. Området är barnvänligt med bland annat en lekplats i närheten. Ni har nära busskommunikationer och Södra Sandbys centrum med utbud av bland annat omtyckt matbutik, vårdcentral, skola och förskola. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 2 995 000 kr
Rum 5
Boarea 130 Kvm
Tomtarea 349 Kvm
Typ Radhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1984
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Lind

Direkt:
Mobil: 070-626 73 13

Ansvarig mäklare: Magnus Lind
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Idag!
 • Söndag 9 augusti 11:00 - 12:30
  • Vänligen boka tid för visningen!
Visa alla

Välkommen

Huset på Assarhusavägen 258 har förmodligen en av de bästa tomterna i området. Radhuset är placerat på längans gavel och har härlig gräsyta som löper från framsidan till baksidan av huset. Tomten är om 349 kvm och upplevs som rymlig då huset är placerat vid kanten. Tomten är inhägnad och omges även av en tät, vintergrön häck (2018). Ni har nära till garage och parkering. Entrén är stensatt och har gott om yta till matgrupp, grill och odlingslådor. Vid ingången finns det ett förråd med gott om plats till redskap och vinterförvaring av utemöblerna.

Alla bilder

Trädgård

Solens först strålar börja lysa vid husets baksida för att under dagen skifta till framsidan där ni kan njuta av kvällssolen i västerläge.

Huset har härlig gräsyta med gott om yta till barnens pool, studsmatta och uteaktiviteter. Det växer äppleträd på tomten och finns gott om yta till rabatter för den trädgårdsintresserade.

Till baksidan av huset finns det stensättning och plats till utemöblemang under tak. Ni har en ingång via vardagsrummet vilket gör att köket finns nära till hands.

Alla bilder

Hall

Hallen är ljus och rymligt med gott om plats till både garderob och förvaringsmöbler. Väggarna är vita och golvet av trämönstrad laminat. Från hallen kommer ni till tvättstuga, badrum, sovrum samt kök och vardagsrum.

Alla bilder

Badrum - entréplan

Helkaklat badrum där väggarna har vitt kakel och golvet har klinker i grå kulör. Badrummet är utrustat med kommod, spegelskåp, handdukstork, WC samt en ångdusch/badkar. Golvet är utrustat med golvvärme.

Alla bilder

Sovrum 1

På entréplan finner ni ett av husets fyra sovrum. Här finns gott om yta till både säng och förvaringsmöbler. Väggarna är vita och golvet är av laminat. Genom fönstret har ni utsikt över trädgården och uteplatsen.

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrummet och köket har härlig öppen planlösning vilket är optimalt både till vardags och fest för att samla familjen. I vardagsrummet kan ni möblera med större soffa och TV-möbel. De stora fönsterpartierna ut mot trädgården släpper in fint ljusflöde till rummet. Ni kommer ut till trädgården via vardagsrummet. Golvet är av parkett, väggarna är vita och bryts av med en mörkgrå fondvägg.

Alla bilder

Kök

Köket upplevs som ljust och luftigt tack vare genomgående ljusinsläpp och generös köksyta. Inredningen kommer från Kvick där luckor och lådfronter är vita med minimalistisk design som matchas av bänkskiva av massiv ev. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggnad ugn, inbyggnadsmikro samt kyl och frys. Genom fönstret har ni utsikt över husets framsida. Köket har vita väggar och vackert skeppsgolv. Golvet är försett med vattenburen golvvärme.

Alla bilder

Tvättstuga

Ni når tvättstugan från hallen. Här finns tvättmaskin, torktumlare (2018), gaspanna och varmvattenberedare. Det finns förvaringsskåp, praktisk arbetsbänk samt tvättho. Väggarna är ljusa och golvet är av plastmatta.

Alla bilder

Övre plan

På övre plan kommer ni upp till en luftig, möblerbar hall. Här finns badrum, klädkammare samt tre sovrum. Från hallen kommer ni upp till vinden där det finns extra utrymme till förvaring. Hallens väggar är tapetserade gula och golvet är av trämönstrad laminat.

Alla bilder

Sovrum 2

Till vänster i hallen kommer ni till det första sovrummet. Ni kan möblera med säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Väggarna är vita och golvet av laminat. Från rummet finns det en utgång till den väl tilltagna balkongen där ni rofyllt kan starta morgonen.

Alla bilder

Sovrum 3

Här har ni kommit till husets största sovrum. Den rymliga golvytan kan enkelt möbleras med större säng och förvaringsmöbler. Vid ena väggen finns det dessutom två inbyggda garderober. Golvet är av laminat, väggarna är vita samt en grå fondvägg.

Alla bilder

Sovrum 4

Även detta sovrum är rymligt till ytan och får plats med säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Ena väggen har tre inbyggda garderober. Väggarna är vita och golvet är av laminat. Genom fönstret har ni utsikt över framsidan av tomten.

Alla bilder

Badrum - övre plan

Ljust och rymligt badrum där naturligt ljus flödar in genom det lilla fönstret. Väggarna är kaklade med stora, ljusa plattor och golvet är av grå klinker. Badrummet är utrustat med förvaringsskåp, spegelskåp, kommod, dusch, WC och handdukstork. Det finns spotlights i taket och golvet är försett med golvvärme.

Alla bilder

Övrigt

Huset är en del av en samfällighet. Avgiften är 1700 kr/kvartal. I avgiften ingår det en garageplats, snöröjning, TV (basutbud från Com Hem) och renhållning. Parkeringen i området är fri. Det hålls gemensamma städdagar två gånger om året.

Internetabonnemang tecknas själv och går att teckna hos Com Hem.

Huset är försett med larm och rökdetektorer och går att överta av köparen.

Alla bilder

Område

Södra Sandby är en tätort ca en mil öster om Lund och det finns ca 6000 invånare i samhället. För naturälskaren finns naturreservatet Fågelsångsdalen och inom cykelavstånd finns populära Skryllegården och Rögledammar. I orten finns ett brett idrottsliv där du kan utöva bland annat fotboll, innebandy, tennis, cykel och jujitsu.

Kommunikationer

Väldigt bra bussförbindelser för den som arbetar i Lund eller Malmö. Med Lundalänken, som går var 10:e minut under rusningtid, når du enkelt Ericsson, Ideon, Lunds Universitet och Tekniska Högskola samt Lunds tågstation. Det finns även bussförbindelser till orter som Flyinge, Revinge, Harlösa och Eslöv.

Förr gick det en järnväg mellan Lund till Revingeby, genom Södra Sandby. Numera kallas sträckan för Hardebergaspåret och är idag en cykelväg mellan Lund och Södra Sandby.

Skolor och förskolor

Det finns flera skolor i Södra Sandby: Österskolan (Åk F-3), Killebäckskolan (Åk 4-9), Byskolan (Åk F-6) och Uggleskolan (Åk F-6). Det finns även flertalet olika förskolor att välja mellan. Se kommunens hemsida för mer information.

Närservice

I Södra Sandby finns bland annat välsorterad ICA-butik med eget hemcharkuteri, bageri, pizzeria, Sandbybadet, bibliotek, vårdcentral och tandläkare. Det finns även Byahuset, vilket är en ideell förening som tillhandahåller aktiviteter för alla åldrar.

I orten finns det ett sprudlande företags- och föreningsliv. I Södra Sandby arbetar man aktivt för att skapa samarbete med föreningarna, kommunen och företagen. Detta för att kunna skapa ett socialt företagande som vitaliserar bygden mer.

Mer information om bygdens arbete: www.södrasandby.com

Alla bilder

Försäljningsinformation - Fastighet

ALLMÄN INFORMATION
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Handelsbanken Ideon för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning.Handelsbanken Ideon hjälper dig/er gärna, ring dem på 046-15 95 90.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till
fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Alla bilder

Planlösning entréplan

Med reservation för avvikelser

Planlösning övre plan

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 2 995 000 kr
Adress Assarhusavägen 258
Kommun Lund
Område Södra Sandby
Typ Radhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 130 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 349 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1984
Grundläggning Betongplatta
Stomme Trä
Fasad Tegel & trä
Tak Betongpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekanisk
Uppvärmning Gas
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas (2005 & 2019 - fönster och balkongdörr övre plan)
TV/Internet Com Hem
Driftskostnad 38 542 kr/år varav:
Värme: 8 005 kr
El: 15 104 kr
Vatten/Avlopp: 8 633 kr
Samfällighet: 6 800 kr
Driftkostnaden är kostnad för gas, el, vatten/avlopp och samfällighet. Driftkostnaden anpassas individuellt efter val av leverantör och efter förbrukning. Årsförbrukning gas: 8 685 kWh. Årsförbrukning el: 10 868 kWh. Årsförbrukning vatten: 290 kbm (nuvarande ägare har förbrukat en del vatten till bevattning av ny häck samt till pool) Fastighetsskatt år 2020: 8 349 kr.
Beräknat på 4 person(er)
Energiprestanda 74 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 821 000 kr
Summa pantbrev 1 925 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning LUND STACKMYRAN GA:2
Gemensamhetsanläggning LUND STACKMYRAN GA:3
Gemensamhetsanläggning LUND STACKMYRAN GA:4

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

 • Söndag 9 augusti 11:00 - 12:30
  • Vänligen boka tid för visningen!
  • 12:15 FULLBOKAD!
 • Måndag 10 augusti 17:00 - 17:45
  • Vänligen boka tid för visningen!
  • 17:30 FULLBOKAD!