Malmö - Husie - Virentofta

Klågerupsvägen 291

Visa på karta

Fint friliggande 1-planshus - Luftig planlösning - Härligt ljusinsläpp

Fint 1-planshus i vinkel med trivsamt vardagsrum med kamin, stora fönsterpartier och öppen planlösning mot det nya och snygga köket. Nyrenoverat grovkök, tre sovrum och smakfullt helkaklat badrum. Fönster och el från 2010. Friköpt tomt på 720 kvm. Nära skolor och Bulltofta rekreationsområde. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 3 695 000 kr
Rum 4
Boarea 110 Kvm
Tomtarea 720 Kvm
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1923, tillbyggt 1964
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen på visning till detta fina och renoverade hus på Klågerupsvägen 291.

Alla bilder

Vardagsrum

Trivsamt vardagsrum med luftig och öppen planlösning mot matplatsen och köket. Stora fönsterpartier i två väderstreck skänker fantastiskt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man trädgården. Nytt parkettgolv och sobra väggar. Kaminen är en riktig stämningshöjare som sprider härlig värme.

Alla bilder

Matplats

Rymlig och inbjudande matplats där alla glada vänner får plats. Matplatsen ligger luftigt mot både kök och vardagsrum.

Alla bilder

Kök

Mycket snyggt och stilrent kök från 2019 med inredning i klassiskt vitt. Gedigna och lättskötta bänkskivor i sten (kvartskomposit) med underlimmad vask. Lagom med skåp och bra arbetsytor. Stort fönster mot trädgården. Utrustat med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt, integrerad diskmaskin, fristående kyl och fristående frys - påkostade maskiner från Siemens i rostfritt utförande. Ny enhetlig ekparkett och väggar i vitt.

Alla bilder

Badrum

Smakfullt badrum från 2008 med helkaklade väggar i vitt som kontrasterar fint mot det mörkare klinkergolvet som även har behaglig komfortvärme. Badrummet är utrustat med: badkar med glasvägg, nytt handfat med kommod, spotlights i taket, vägghängd wc och ny spegel med ledbelysning.

Alla bilder

Grovkök

Fint grovkök som renoverats 2019. Klinker på golvet och delvis kaklade väggar. Tvättmaskin 2019 och torktumlare 2019. Praktisk arbetsbänk med vask och fina förvaringsmöjligheter i skåpen under.

Alla bilder

Sovrum 1

Stort sovrum med nytt parkettgolv, garderober och nymålade väggar. Sovrummet får härligt ljus från två väderstreck. Plats både för dubbelsängen och annan möblering om så önskas. Lucka ner till pelletspannan.

Alla bilder

Sovrum 2

Mysigt sovrum med inbyggd garderob för förvaring och utrymme för dubbelsängen. Nytt parkettgolv och nymålade väggar.

Alla bilder

Sovrum / Kontor

Sovrum/kontor med egen ingång från framsidan. Nytt parkettgolv och nymålade väggar.

Alla bilder

Hall

Välkomnande och luftig hall med gott om plats för avhängning.

Alla bilder

Trädgård

Framsida med stenlagd uppfart med plats för flera bilar. Förråd för trädgårdsredskap och vinterförvaring. Baksida med trädäck.

Alla bilder

Övrigt

2019 nytt kök med stenbänkskivor och påkostade Siemensmaskiner.

2019 byttes alla golven till parkettgolv från Kährs.

2019 målades alla invändiga väggar och tak.

2019 renoverades grovköket.

2019 målades plåttaket.

2019 byttes hängrännor, stuprör och vindskivor.

2019 sotades kaminen.

2010 byttes fönsterna.

2010 byttes ytterdörrarna.

2010-2017 byttes samtliga radiatorer förutom två. 

2010 el samt byte av elcentral med jordfelsbrytare. 2019 byttes brytare och kontakter.

2008 renoverades badrummet.

1993 Plåttak.

Larm kan övertas.

Fiber från Sydantenn för 385:-/månaden. Köparen tar över säljarens fiberavtal.

Tomten är avstyckad och är 720 kvm.

I fastighetsregistret är boarean registrerad som 84 kvm. Mätning har därför utförts 2020-03-11 enligt Svensk Standard SS 21054:2009 där resultatet blev 110 kvm. Mätningen finns under bilagor.

Alla bilder

Område

Här bor man med närhet till natursköna Bulltofta Rekreationsområde som har vacker natur, minigolfbana, motionsslingor, sjöar, skog, grillplatser och bra pulkabackar på vintrarna. I området finns det skolor, förskolor och många fina lekplatser. Busshållsplatsen med 6:ans linje ligger inte långt bort och välsorterade Ica-Maxi och 2 olika Coop kan man promenera till. För den som gillar golf finns Kvarnby Golfklubb i närheten som även har restaurang. Såväl Yttre som Inre Ringvägen nås snabbt vilket gör det enkelt och snabbt att ta sig till exempelvis Danmark. Kort och gott ett väldigt trevligt och lugnt område med mycket grönområden - En idyll för barnfamiljerna!

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 695 000 kr
Adress Klågerupsvägen 291
Kommun Malmö
Område Husie - Virentofta
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 110 Kvm (Uppmätning enligt SS 21054:2009)
Tomtarea 720 Kvm (Säljarens information)
Byggår 1923, tillbyggt 1964
Grundläggning Krypgrund, betongplatta och liten källardel
Stomme Lättbetong och trä
Fasad Tegel och puts
Tak Plåt
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Pellets
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas från 2010
TV/Internet Fiber via Sydantenn
Driftskostnad 34 642 kr/år varav:
Värme: 18 500 kr
El: 11 292 kr
Vatten/Avlopp: 2 700 kr
Sotning: 200 kr
Renhållning: 1 950 kr
Fastighetsskatt på 8349:-/år tillkommer samt försäkring.
Beräknat på 3 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 989 000 kr
Summa pantbrev 3 145 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.