Burlöv - Arlöv

Dikesvägen 40

Visa på karta

Uterum - Barnvänligt - Garage

Gavelradhus om 4 rum och kök i mycket fint skick! Renoverat, hemtrevligt kök, vardagsrum med utgång till uterum samt stort, insynsskyddad trädäck. 3 bra sovrum, 2 badrum samt separat tvättstuga. Mycket barnvänligt område. Garage ingår! Välkommen att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 1 745 000 kr
Månadsavg. 5 767 kr
Rum 4
Boarea 93 Kvm
Våning 1
Balkong Uterum samt uteplatser på både fram- och baksida
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1982
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
 • Lördag 4 april 15:00 - 15:30
  • Observera bokad visning för ett sällskap/tid! Boka direkt på mäklarens hemsida. Välkommen!
  • 15:00 Boka den här tiden
Visa alla

Välkommen

Välkommen till detta trevliga och fräscha radhus i finfint skick som är beläget på lugnt, bilfritt område. Förutom uterum finns det ett stort, insynsskyddat trädäck på baksidan och en mysig uteplats med plats för en cafégrupp på framsidan. Till huset hör garage med fjärrstyrd garageport samt förråd som ingår i månadsavgiften. 

Klicka på "ALLA BILDER" för att se alla bilder!

Alla bilder

Hall

Ljus, välkomnande hall med klinkergolv och vitmålad trappa till ovanvåning.

Hall - ov: Nätt hall med laminatgolv.

Alla bilder

Kök

Snyggt, renoverat kök med klinkergolv. Utrusning: Spis med häll, spisfläkt, kyl, frys, skafferi och diskmaskin. 

Alla bilder

Matplats

Matplats i köket för 4-6 pers med halvt burspråk som ger ett fint ljusinsläpp. 

Alla bilder

Vardagsrum

Mycket fräscht vardagsrum med parkettgolv och utgång till stort uterum. Från uterummet finns utgången till det stora, insynsskyddade trädäcket, i soligt söderläge!

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna bostad!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via: 
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Sovrum 1

Stort sovrum med laminatgolv och garderobsvägg. 

Alla bilder

Sovrum 2

Det andra sovrummet har laminatgolv och är också stort, ca 11,5 kvm. 

Alla bilder

Sovrum 3

Sovrum nr 3 är det mindre, ca 8,5 kvm, och har halvt burspråk och laminatgolv.

Alla bilder

Badrum

Helkaklat badrum (2011) - bv: Utrustning: Badkar, WC och handfat med kommod.
Badrum med våtrumsmatta - ov: Kaklad dusch, WC och handfat med kommod.

Alla bilder

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga. Utrustning: Tvättmaskin (2016), torktumlare (2019), torkskåp, tvättho och överskåp. 

Alla bilder

Uterum

Stort, trivsamt uterum med snyggt golv och skjutbara fönster samt utgång till det stora, insynsskydade trädäcket. Läge: Söder! Uterummet är stort och här finns gott om plats för en stor loungegrupp, om så önskas. Här kan du njuta från tidiga våren till sena hösten. 

Alla bilder

Trädäck

Stort, inghägnat och insynsskyddat trädäck i soligt söderläge på baksidan av huset. Entrésidan är stenlagd och här finns plats för en cafégrupp. Beroende på väder och vind har du här stor valfrihet att välja om du vill sitta i solen, skuggan eller under tak! 

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Innergården

Bilfritt område med goa grannar och innergården är mycket barnvänlig med sittgrupper och lekplats för de små. 

Alla bilder

Område

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg och dessutom är det en jättefin cykelbana till Malmö/Lund och Lomma. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Arlöv. Till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum är det gångavstånd och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frisör mm. Gång-/cykelavstånd är det också till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet även ett omtyckt gym. 

Alla bilder

Månadskostnad

Om priset är 1.745.000 kr och vi utgår från att köparen har 15 % i egen insats och att räntan är 2 %, så betyder det en kostnad på 1.730 kr/månad efter ränteavdraget på 30 % (och exklusive amortering). Lägg därtill lägenhetens driftskostnad (ca 450 kr/mån) och månadsavgiften (5.767 kr/mån) så får ni fram er nettoboendekostnad per månad: 7.947 kr.

Alla bilder

Riksbyggen Brf Burlövshus nr 4

Genomgående nya fönster och ytterdörrar (2009).
Nya tak 2014.

Föreningen äger fastigheten Tågarp 15:21 i Burlövs kommun. Byggnaderna är uppförda 1982. Fastighetens adress är Dikesvägen i Arlöv. Totalt finns 70 st lägenheter, varav 33 st 3:or och 37st 4:or. Total bostadsarea är 6.808 kvm.
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna. Bostadsrättstillägg för medlemmar ingår dock i föreningens försäkring.

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Planskiss ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 745 000 kr
Månadsavg. 5 767 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, Garage och bostadsrättstillägg
Adress Dikesvägen 40
Kommun Burlöv
Område Arlöv
Typ Bostadsrättsradhus
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 4
Boarea 93 Kvm (Föreningens information)
Obs! Enligt förenings lägenhetsförteckning har radhuset 3 rum och kök, men disponeras som 4 r.o.k. enligt nuvarande planlösning.
Våning 1
Balkong Uterum samt uteplatser på både fram- och baksida
Byggår 1982
Förening Riksbyggen Brf Burlövshus nr 4
Pantsatt Ja
Förråd Fristående förråd på framsidan
Byggnadssätt
Ventilation Mekanisk frånluft
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas (2009)
TV/Internet Comhem
Driftskostnad 8 496 kr/år varav:
El: 8 496 kr
Driftskostnaden avser hushållsel.
Beräknat på 3 person(er)

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

 • Lördag 4 april 15:00 - 15:30
  • Observera bokad visning för ett sällskap/tid! Boka direkt på mäklarens hemsida. Välkommen!
  • 15:00 Boka den här tiden
  • 15:10 FULLBOKAD!
  • 15:20 FULLBOKAD!