Burlöv - Burlövs Egnahem

Astervägen 24

Visa på karta

Hörntomt - Renoverat 2018 - Generationsboende

1½-plans friliggande villa samt gäststuga; till-/ombyggda och renoverade 2018. Villan består av allrum och kök i öppen planlösning, möblerbar hall, 3 sovrum och 2 helkaklade badrum. Gästhuset är en komplett bostad: Allrum med kök samt badrum. Perfekt som generationsboende eller till uthyrning. Välkommen att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 3 350 000 kr
Rum 6
Boarea 125 Kvm
Biarea 12 Kvm
Tomtarea 600 Kvm
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1910, 2018
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Rebecca Bernspång
Bitr. mäklare

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Längst ner på den stillsamma gatan hittar vi 1,5-plans villan som har generös hörntomt. Ljust målad, putsad fasad med plåttak ger ett modernt och stilrent intryck. Boytan har utökats via en tillbyggnad mellan huvudbyggnad och gästhus. Tomten har utrymme för uteplats, pool, studsmatta eller vad man annars kan behöva för att sätta guldkant på vardagen. Här är stenlagt framför entrén och tomten är inramad av staket.

Alla bilder

Kök

Köket är utrustat med spishäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Blått kakel ovanför diskbänk och grå klinkers på golvet. Köket har öppen planlösning mot allrummet. Infällda spotlights i taket. Hela entréplan har vattenburen golvvärme.

Alla bilder

Allrum

Köket är öppet ut mot allrummet som kan möbleras med både matplats och soffgrupp utan problem. Här är vitmålade väggar, infällda spotlights i tak och trämönstrat laminatgolv.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Det helkalkade badrummet från 2018 är utrustat med badkar, duschblandare, wc och handfat med kommod. Ytan är generös och här kommer det in fint dagsljus från fönstret som vetter mot husets baksida.

Alla bilder

Sovrum 1 & 2

De två sovrummen på entréplan är lika stora och rymmer säng, skrivbord eller extra förvaring. Fönstren vetter mot husets baksida och trädgård. Här är väggarna vitmålade och golven är samma trämönstrade laminat som i allrummet.

Alla bilder

Tvättstuga

Tvättstugan från 2018 har klinkersgolv och vitmålade väggar. Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare och handfat. Här hittar vi även värmepanna och reglage till golvvärme.

Alla bilder

Hall - Övre plan

Hallen på övre plan kan fungera som tv-rum, lekrum eller kontor. Här är vitmålade väggar och trämönstrat laminatgolv.

Alla bilder

Sovrum 3

Sovrummet på övre plan ha plats för dubbelsäng och extra förvaring. Snedtaket ökar mysfaktorn i rummet. Här är det vita väggar/tak och trämönstrat laminatgolv.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, badkar med duschblandare och handfat med kommod. Härligt dagsljus kommer in via fönstret som vetter mot husets baksida/trädgård.

Alla bilder

Gästhus

Fullt utrustat gästhus som fungerar bra för uthyrning, tonårsboende eller generationsboende.

Alla bilder

Månadskostnad

Om priset är 3.350.000 kr och vi utgår från att köparen har 15 % i egen insats och att räntan är 2 %, så betyder det en kostnad på 3.322 kr/månad efter ränteavdraget på 30 % (och exklusive amortering). Lägg därtill fastighetens driftskostnad (ca 2.408 kr/mån) och fastighetsavgiften (696 kr/mån) så får ni fram er nettoboendekostnad per månad:  6.426 kr. 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna bostad!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via: 
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Område

Välkommen till Burlövs egnahem - ett lugnt och barnvänligt område. Vid Sockerbitstorget finns uttagsautomat, frissör, mataffär, restauranger mm. Dessutom är det nära till Burlövs center - ett mycket fräscht och populärt köpcentrum.

Arlöv bjuder på riktigt bra kommunikationer med såväl buss som tåg. Direkt utanför Burlövs egnahem stannar bussen två ggr/timme. Burlövs tågstation finns vid Burlöv Center och på Lundavägen stannar buss 130 som går var 10:e minut. Om du arbetar i Malmö eller Lund och vill cykelpendla går det alldeles utmärkt på cykelbanan som går mellan Malmö och Lund. 

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad


ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Entréplan

Med reservation för avvikelser

Övre plan

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 350 000 kr
Adress Astervägen 24
Kommun Burlöv
Område Burlövs Egnahem
Typ 1 1/2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 125 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 12 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 600 Kvm (Fastighetsregistret)
Ovanstånede boarea skiljer sig från fastighetsregistret. Enl fastighetsregistret är boarean 100+25 kvm - fördelat på 2 byggnader.
Byggår 1910, 2018
Grundläggning Betongplatta (och mindre jordkällare)
Stomme Huvudbyggnad: Siporex; Gäststuga: Lättbetong/Lecablock
Fasad Puts
Tak Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Luft/vatten värmepump resp luft/luft värmepump i gästhuset
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas aluminiumfönster
TV/Internet Fiber via Burlövs öppna stadsnät
Driftskostnad 28 888 kr/år varav:
El: 22 338 kr
Vatten/Avlopp: 4 600 kr
Renhållning: 1 950 kr
Uppvärmning ingår i kostnaden för el.
Beräknat på 5 person(er)
Energiprestanda 69 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 362 000 kr
Summa pantbrev 1 272 900 kr
Servitut/GA Samfällighet BURLÖV BURLÖV S:6

Boka en kostnadsfri värdering här!