Malmö - Husie

Husie Kyrkoväg 39

Visa på karta

GAVELHUS - BRA PLANLÖSNING - BARNVÄNLIGT

Välkommen till ett modernt & trivsamt boende i ett av Malmö populäraste områden, Husie. Här är natursköna Husie Mosse. Andra vackra områden här ute är Bulltofta rekreationsområde och Gyllins trädgård. Nära till flera bra skolor och förskolor. Huset ligger på gaveln vilket innebär fönster i tre väderstreck och att man har hela åtta fler fönster på gaveln än de som inte har ett gavelhus. De extra fönstren ger rikligt med dagsljus. Detta hus har också en större tomt och plats för ett flertal uteplatser. Tomten ligger i tre väderstreck. Utanför huset finns två privata parkeringsplatser som tillhör fastigheten. Den som vill ha ett större hus så är detta hus perfekt. På välplanerade 175 kvm kan man enkelt få till hela 6 sovrum! Det är möjligheterna hus, idag har man ett gigantiskt rum högst upp i huset, 3 sovrum på 2-plan varav det ena sovrummet är dubbelt så stort än de övriga. Naturligtvis finns lyxiga badrum på båda 1:a och 2:a våningen. På första våningen finns stora Sällskapsytor.

I korthet

Utgångspris 3 995 000 kr
Rum 6
Boarea 175 Kvm
Tomtarea 252 Kvm
Typ Radhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2008
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Peter Starck

Direkt:
Mobil: 070-886 01 13

Ansvarig mäklare: Peter Starck
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Huset

Gediget och modernt hus. Putsad fasad och takpannor. Huset är bra isolerat och energisnålt. Huset ligger på gaveln och man har hela åtta fönster extra här jämfört med dem som inte har gavelhus.   

Alla bilder

Uteplatser

Det finns idag uteplats både i söder och i väster. På den södra uteplatsen finns markis som drivs med motor och fjärrkontroll. Bredden av markisen är på imponerade sex meter och skänker svalkande skugga och skydd mot regn om så önskas.     

Alla bilder

Tomten

Tomten är en av de största i området. Här finns rabatter, träd buskar och gräsmatta. Lekstugan ingår. Tomten ligger i hela tre väderstreck. Trädgården flankeras av plank med infälld belysning. Det finns grindar i två väderstreck, den i söder leder till de två parkeringsplatserna och den i öster leder till den gemensamma innergården.

Alla bilder

Förråd

I trädgården finns naturligtvis ett förråd som är perfekt till bl.a. förvaring av cyklar och trädgårdsredskap .

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och inbjudande vardagsrum som ligger integrerat med matplatsen och köket, vilka tillsammans bildar en ljus och luftig gemensam yta för fest och umgänge. Fyra fönster i två väderstreck samt utgång till en av uteplatserna. Parkettgolv och infällda spotlights.

Alla bilder

Kök

Påkostat kök i ek med matchande granitskivor. Modern diskmaskin, inbyggd ugn, induktionshäll och inbyggd mikrovågsugn, köksfläkt samt kyl och frys i fullhöjd. Kaklade väggar och tålig klinkers på golvet. I köket finns fönster i två väderstreck, vilket skänker rikligt med dagsljus.  

Alla bilder

Köksbilder

Köket är ett s.k. parallellkök. Här når man snabbt och effektivt alla kökets skåp och nödvändigheter. Infällda spotlights.

Alla bilder

Matplats

Ljus och mycket rymlig matplats som ligger strategiskt mellan kök och vardagsrum. Dagsljuset kommer från tre håll, både indirekt ljus som direkt ljus. Parkettgolv och infällda spotlights.

Alla bilder

Badrum

Påkostat och rymlig badrum med fönster och golvvärme som ger extra komfort. Helkaklade väggar och klinkers på golvet. Rymlig duschhörna med glasdörrar. Vask, spegel med spegellampa, kommod och WC. I badrummet finns infällda spotlights.

Alla bilder

Grovkök

Rymligt grovkök med moderna maskiner (tvättmaskin och torktumlare). Bra med arbetsytor och förvaringsmöjligheter, det finns även en vask.  Här finns också husets värmepump av märket Ivt. Värmepumpen har ett s.k. återvinningssystem vilket ger lägre uppvärmningskostnader. Uppvärmningen i huset är vattenburet.

Alla bilder

Hall

Inbjudande och rymlig hall med goda avhängnings möjligheter. På golvet ligger slitstark klinker, perfekt underlag för en hall. Entrédörren har fönster vilket ger hallen extra dagsljus  Här finns även en rymlig klädkammare.

Alla bilder

Sovrum 1

Extra stort sovrum, här har man valt att slå ihop två vanliga sovrum till ett stort. Sovrummet har hela fyra fönsterpartier och en fransk balkong och ligger i två väderstreck. Parkettgolv och infällda spotlights. Man kan enkelt göra om detta sovrum till två sovrum om man så önskar.

Alla bilder

Sovrum 2

Bra sovrum med fönster i två väderstreck och inbyggd garderob. Parkettgolv och infällda spotlights.

Alla bilder

Sovrum 3

Sovrum med en bra storlek. Här finns ett stort fönsterparti som ger bra med dagsljus. Parkettgolv och infällda spotlights.

Alla bilder

Badrum – Över plan

Rymligt och lyxigt badrum med fönster som ger badrummet dagsljus. Här finns en väl tilltagen dusch hörna (eller gavel) med glasdörrar. Här finns även ett lyxigt bubbelbadkar som ger spa-känsla. Helkaklade väggar och klinkers på golvet. Naturligtvis finns golv värme.  

Alla bilder

Hall - Övre Plan

 Rymlig hall med en praktisk klädkammare. Parkettgolv och infällda spotlights.

Alla bilder

Allrum/Sovrum

Allrummet är husets största utrymme. Idag använder man det som kombinerat allrum och sovrum. Här finns också en rymlig klädkammare. Detta är ett utrymme med många möjligheter. Här kan man t ex bygga två extra sovrum och ett mindre allrum, någon i området har även satt in ett extra badrum. Stora fönsterpartier ger rummet dagsljus, det är även möjligt att sätta in takfönster om så önskas. Laminat och infällda spotlights.

 

Alla bilder

Kvällsbilder

Här är det mysigt även på kvällen

Alla bilder

Område

Här bor man på ett barnvänligt område nära natursköna Husie Mosse. Andra vackra områden här ute är Bulltofta rekreationsområde och Gyllins trädgård. Nära till flera bra skolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Här bor man granne med andra populära områden som Virentofta, Videdal, Stenkällan och Riseberga. På bara någon minut är man ute på Yttre Ringvägen och för dig som åker buss ligger busshållplatsen ca 100 meter bort. Ca 800 meter till Kvarnby Golfklubb med sina öppna, fina och gröna omgivningar. Nära till Toftanäs och dess affärer, såsom t. ex. välsorterade Ica Maxi och Citygross. Kort och gott är Husie ett område för dig som gillar att bo tryggt med naturen inpå knuten. Välkommen du också!

Alla bilder

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, värde: 2 484 000 kr
Mark, värde: 767 000 kr
Summavärde: 3 251 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 2008
Värdeår: 2010

Alla bilder

Botten vån

Med reservation för avvikelser

2:a våningen

Med reservation för avvikelser

Alternativ planlösning

Med reservation för avvikelser

3:e våmingen

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 995 000 kr
Adress Husie Kyrkoväg 39
Kommun Malmö
Område Husie
Typ Radhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 175 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 252 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2008
Grundläggning Gjuten betongplatta
Stomme Trä
Fasad Puts
Tak Takpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekanisk
Uppvärmning Vattenburen el, med återvinning.
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Telia
Driftskostnad 42 400 kr/år varav:
El: 23 600 kr
Vatten/Avlopp: 2 832 kr
Samfällighet: 2 000 kr
Renhållning: 1 968 kr
Försäkring: 6 000 kr
Övrigt: 6 000 kr
Beräknat på 4 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 251 000 kr
Summa pantbrev 3 458 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning MALMÖ HUSIE GA:50
Samfällighet MALMÖ VANNAGÅRDEN S:2
Samfällighet MALMÖ VANNAKARET S:1

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.