Lund - Gunnesbo

Gunnesbovägen 30

Visa på karta

VÄLSKÖTT FÖRENING - BRA PLANLÖSNING - TVÅ UTEPLATSER

Välkommen till denna fräscha markplans-2:a med välplanerad boyta och dubbla uteplatser. Den genomgående planlösningen gör lägenheten ljus och trivsam. I månadsavgiften till föreningen är värme, vatten, el, bredband, tv och parkering inkluderat vilket gör boendekostnaden väldigt förmånlig. Bostaden ligger i ett populärt område som passar alla. Närhet till både naturområden och Lunds stadskärna. Varmt välkomna på visning!

I korthet

Utgångspris 1 595 000 kr
Månadsavg. 4 056 kr
Rum 2
Boarea 56.5 Kvm
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1987
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Nilsson

Rebecca Bernspång
Bitr. mäklare

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till rofyllda Gunnesbo! Ett trivsamt bostadsområde väster om Lunds stadskärna som har närhet till naturen men samtidigt erbjuder all service man behöver i vardagen. Denna fina markplanslägenhet har uteplatser både på husets fram- och baksida vilket sätter extra guldkant på tillvaron. Uteplatsen på framsidan har utrymme för matgrupp och mindre plantering. Här skiner solen under eftermiddag/kväll och man blickar ut över den trevliga innergården.

Alla bilder

Hall

Stilren hall med mörkt klinkergolv och vita väggar. Plats för sko-/hatthylla direkt till vänster och här står även en garderob som kan användas till ytterplagg eller som städskåp. Längre in i hallen finns en rymlig klädkammare.

Alla bilder

Kök

Mysigt kök med samma svarta klinkergolv som i hallen vilket är både lätt att rengöra och slitstarkt. Väggarna har mönstrad tapet i svartvitt och det sitter turkosblå kakel ovanför diskbänken. Köket har utrymme för matplats vid fönstret mot framsidan av huset och här är vit inredning med goda förvaringsmöjligheter.

Köket är utrustat med: Kyl/frys från Beko. Diskmaskin, spis och ugn från Bosch.

Alla bilder

Vardagsrum

Stort och bra vardagsrum med fint ljusinsläpp. Ljust trämönstrat golv och vita väggar. Här finns utrymme för större soffgrupp, arbetsplats m.m.

Från vardagsrummet nås den trevliga uteplatsen på husets baksida.

Alla bilder

Uteplats

Lägenheten har en större uteplats på baksidan som med lite arbete kan bli hur fin som helst! Uteplatsen ligger i östläge och är fri från insyn då den vetter mot ett grönområde. Här finns utrymme för möblemang, grill, plantering och vad man önskar för att få ut så mycket som möjligt av denna rofyllda oas.

Alla bilder

Sovrum

Rymligt sovrum med trämönstrat golv och vita väggar. Här får man enkelt plats med dubbelsäng och förvaring om så önskas. Fönstret vätter mot lägenhetens uteplats.

Alla bilder

Badrum

Större badrum med våtrumstapet, kakel i duschsektion och plastmatta på golv. Tonerna går i ljusblått. Här finns wc, handfat, badrumsskåp och dusch. Badrummet är färdigställt för tvättmaskin om man önskar installera det.

Alla bilder

Övrigt

En numrerad parkeringsplats ingår i månadsavgiften.
Kabel-tv via ComHem, grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband levereras av Riksnet, kapacitet 100 Mbit/s. Ingår i månadsavgiften!

Föreningen har gemensam el:
"Vi köper gemensamt in el till samtliga lägenheter i föreningen. Varje lägenhet debiteras för sin förbrukning. Avläsning sker en gång per år och baserat på årsförbrukningen beräknas månadsavgiften för det kommande året. Efter avläsningen korrigeras också debiteringen för det gång året genom återbetalning eller extra inbetalning. El köper vi av Nordic Green Energy"
https://fornfyndet.se/

 Till lägenheten hör ett källarförråd.

Det finns två tvättstugor i intilliggande hus.

Fritidslokalen ligger på Rudeboksvägen 66 och kan bokas av medlemmar för t.ex. barnkalas, studier eller övernattning, kostnad av 100 kr/dag. Cykelkällare finns på Rudeboksvägen 50 och 80 samt Gunnesbovägen 24.

Alla bilder

Förening

Brf Fornfyndet omfattar 176 lägenheter, varav fyra utgör förskola. Lägenheterna ligger i 2- respektive 4-planshus. Inom området finns lekplats, förrådsbyggnader, parkeringsplatser, gångvägar, rabatter, gräsmattor med mera.

Kabel-tv via ComHem, grundutbudet ingår i månadsavgiften.

Bredband levereras av Riksnet, kapacitet 100 Mbit/s. Ingår i månadsavgiften.

Föreningen har gemensam el för att ge billigare el till medlemmarna och detta debiteras separat på hyresavin. Elmätarna läses av en gång om året, vanligen i slutet av året. Den avlästa förbrukningen delas då upp i tolftedelar och debiteras som preliminär förbrukning nästkommande period tills nästa faktiska avläsning. När den faktiska avläsningen görs, görs en jämförelse med de preliminära inbetalningar medlemmen gjort hitintills under perioden och den faktiska kostnad medlemmen ska betala för elförbrukningen.

Föreningen har ett övernattningsrum som kan hyras av medlemmarna för ca 100 kr/natt. Det finns även tillgång till en fritidslokal, bastu, solarium och pingisbord.

Cykelkällare samt mc- och mopedgarage finns inom föreningen.

I varje kvarter finns två tvättstugor.

En överlåtelseavgift om 1162,50 kr betalas av köparen. Föreningen tar även ut en pantsättningsavgift om 465 kr/pant.

Intresenter uppmanas att gärna hämta mer information på föreningens utmärkta hemsida: www.fornfyndet.se

Alla bilder

Område

Gunnesbo är ett lugnt och grönt område i Lunds nordvästra del. Här finns den trevliga stadsdelsparken Fornängen som inbjuder till rekreation, och härifrån går cykelstråk till närliggande stadsdelar och centrum.

Närhet till Citygross, Ica Malmborgs, Coop samt köpcentrat Nova Lund med ett stort utbud av butiker.

Gunnesbo har en egen pågatågsstation med avgångar till bl a Malmö, Landskrona och Helsingborg. Perfekt för den som vill pendla enkelt till sitt jobb.

Alla bilder

Försäljningsinformation - Bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad.

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Handelsbanken Ideon för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Ring dem på 046-159590.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Alla bilder

Planritning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 595 000 kr
Månadsavg. 4 056 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, fast El, Parkeringsplats, Internet
Adress Gunnesbovägen 30
Kommun Lund
Område Gunnesbo
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 56.5 Kvm (Föreningens information)
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Byggår 1987
Förening Brf Fornfyndet
Pantsatt Ja
Förråd Källare
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
TV/Internet Kabel-tv från Com Hem , Bredband 100mbit från Riksnet

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.