Svedala - Svedala

Polismästaregatan 2

Visa på karta

Fantastiskt boende med härliga ytor på barnvänligt område

Tillfälle att förvärva ett boende med både ytor och väl genomtänkt planlösning. Här bjuds på fyra sovrum vilket gör att även den större familjen får plats. Entréplan är en härligt öppen yta med access det ljusa och stiliga uterummet. På köpet får man en lättskött och fin trädgård samt carport och uppfart till bilarna. Ett underbart hus på ett lugnt och tryggt läge. Här trivs både stora och små ...

I korthet

Utgångspris 4 695 000 kr
Rum 6
Boarea 150 Kvm
Biarea 36 Kvm
Tomtarea 648 Kvm
Typ 2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2007
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Paul Eriksson

Direkt: 073-152 54 34
Mobil: 073-152 54 34

Ansvarig mäklare: Paul Eriksson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen till detta fina boende som är byggt 2007. Genomtänkt planlösning med generösa ytor samt lättskött trädgård. Fint läge på Barnvänliga och trygga Tegelbruket Svedala.

Alla bilder

Entré

Välkomnande och stilig entré som öppnar upp mot det övriga  boendet.

Alla bilder

Vardagsrum

Härligt rum med ljusa fina ytor. Här är plats för både stora soffgruppen samt tv - möblemang. En perfekt samlingsplats för hela familjen. Centralt placerat har man en braskamin som både värmer och skänker trevnad. Från detta rum har man även ingång till det fina uterummet.

Alla bilder

Uterum

Ett underbart extra rum som kan nyttjas stora delar av året. Här har man verkligen gott om plats, helt perfekt om sommaren då man njuter av grillat och håller fest med vänner och bekanta. Väl genomtänkt vid uppbyggnad då man även satte fönster under så kallade gavelspets

Alla bilder

Kök

Här har man ett riktigt fint kök som även är praktiskt, man har gott om förvaring samt goda arbetsytor. Här är även en bardisk vilket är en trevlig detalj. Köket ligger helt öppet mot den fina matplatsen vilket gör det till en trevlig och social umgängesyta.

Alla bilder

Matplats

Perfekt med en rejäl matplats. här ryms lätt och ledigt sex personer.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Riktigt stiligt med helkaklade väggar och klinkergolv. Fina färgval då badrummet går i vitt och beige. Här har man kommod samt överskåp med spegel. Snyggt och prydligt och känslan av nytt är kvar.

Alla bilder

Grovkök

Tvättstuga med tvättmaskin (2016) och torktumlare. Här finns även frånluftsvärmepumpen sköter husets uppvärmning. Ett fräscht och trevligt utrymme där man även har grovingång.

Alla bilder

Allrum

Allrummet är en underbar extra yta, ljusinsläppet är enastående och platsen bjuder in till både lek och spel som barnens egna yta. Eller varför inte en plats där hela familjen kan samlas och umgås, bara låt fantasin flöda ... 

Alla bilder

Sovrum

Perfekt då alla sovrum är belägna på övre plan. Fyra av dem gör att även den större familjen får plats i detta hus. Tre av rummen bjuder på generösa ytor medan ett är lite mindre, alla är lika ljusa och fina.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Här är lika stiligt som badrum på nedre plan, kaklade väggar samt klinkergolv och färger går i vitt och grått. Även här vask med kommod samt överskåp med spegel. Perfekt med badrum på båda plan.

Alla bilder

Trädgård

Mysig och lättskött trädgård med gott om plats för barnens lek o stoj. Snyggt och prydligt samt välskött. Här är det lätt att trivas.

Alla bilder

Område

Tegelbruksområdet är ett av de nybyggda villaområdena. Här är lugnt och tryggt och man har närhet till det mesta. Både centrum och skola samt barnomsorg.

Alla bilder

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, värde: 2 482 000 kr
Mark, värde: 638 000 kr
Summavärde: 3 120 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 2007
Värdeår: 2007

Alla bilder

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning SVEDALA SVEDALA GA:40
GA1

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Polismästareg 2 - övre

Med reservation för avvikelser

Polismästareg 2 - nedre

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 4 695 000 kr
Adress Polismästaregatan 2
Kommun Svedala
Område Svedala
Typ 2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 150 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 36 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 648 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2007
Grundläggning Platta på mark
Stomme Trä
Fasad Tegel
Tak Beongpannor
Plåtarbete Lackerad plåt
Ventilation Frånluft
Uppvärmning Vattenburen, frånluftsvärmepump, golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan.
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Via Com Hem
Driftskostnad 36 463 kr/år varav:
El: 27 088 kr
Vatten/Avlopp: 6 380 kr
Samfällighet: 700 kr
Renhållning: 2 295 kr
Avgift för försäkring och fastighetsavgift är ej medtagna i driftskostnad. I kostnad för samfällighet ingår Skötsel av området samt snöröjning och grundutbud tv.
Energiprestanda 113 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 120 000 kr
Summa pantbrev 2 806 370 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning SVEDALA SVEDALA GA:40

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.