Lund - Kobjer

Slåttervägen 9A

Visa på karta

Balkong i sydväst - Gavelläge - Hög standard

I en mysig gata omgiven av vackra tegelbyggnader finner ni denna välplanerade lägenhet på andra våningen. Tack vare gavelläge är den väldigt ljus och luftig. Här har ni ett boende för den som gillar tidsenliga detaljer och ett hem med hög standard. Ni kommer in i en hall med vacker kalksten på golvet och har tillgång till en rymlig klädkammare. Köket har renoverats varsamt där originalinredningen har bevarats. Badrummet är helkaklat och renoverades av föreningen i samband med stambyte. Även sovrummet är ljust och luftigt. I vardagsrummet lägger man direkt märke till den vackra fiskbensparketten och det härliga ljusflödet. Balkongen ligger i underbart sydvästläge med utsikt över föreningens innergård. I Kobjer bor ni i ett lugnt och grönskande område och når centrum på ca 10 minuter med cykel. Ni har gångavstånd till Nova Lund med stort utbud av shopping. Precis i närområdet går även stadsbussen och finns ett litet bageri. Ett boende och område att trivas i! Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 2 100 000 kr
Månadsavg. 3 836 kr
Rum 2
Boarea 59 Kvm
Våning 2 av 4
Hiss Nej
Balkong Balkong i sydväst
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1955
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Lind

Direkt:
Mobil: 070-626 73 13

Ansvarig mäklare: Magnus Lind
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

3 dagar
  • Söndag 24 november 13:00 - 13:30
    • Välkommen på öppen visning!
Visa alla

Hall

Upp för trappan till andra våningen når ni denna välplanerade gavellägenhet. När ni kommer in i hallen kan ni hänga av ytterplagg till vänster och ni har även gott om förvaringsutrymme i klädkammaren. På golvet ligger det vacker borstad kalksten från Borghamn och matchas av grå väggar.

Alla bilder

Kök

Till vänster i hallen når ni köket. Det har renoverats varsamt där man behållit originalinredning och harmoniserar med de kompletterande nyare köksskåpen. Samtliga luckor är målade i en ljusgrön nyans. Det finns gott om både skåpsförvaring och arbetsytor. Bänkskivorna är av rostfritt stål och massiv ek och på väggen ovanför finns det vitt kakel. Köket är utrustat med spis (2017), kyl/frys (2017), diskmaskin (2016) och kolfilterfläkt. Det finns ett uttag för mikro i skafferiskåpet. Vid fönstret har ni matplats till 4–6 personer. Väggarna är målade vita och på golvet det ekparkett.

Alla bilder

Sovrum

Rofyllt sovrum med gott om plats till dubbelsäng och förvaringsmöbler. Det ligger ekparkett på golvet och väggarna är målade vita.

Alla bilder

Vardagsrum

Tack vare gavelläget får ni in underbart ljusinsläpp från tre fönster. Rummet känns ljust och luftigt. Rummet har plats till både större soffgrupp och matmöbler. På golvet ligger det vacker fiskbensparkett som är oljad. Väggarna är målade i vitt. Från vardagsrummet har ni utgång till balkongen.

Alla bilder

Balkong

I underbart sydvästläge kan ni sitta ute och njuta av många soltimmar. Ni har utsikt över föreningens grönskande innergård. Här finns bra plats till utemöbler och blomsterkrukor.

Alla bilder

Badrum

Badrummet är helkakalet i vitt och mörkgrått. Det renoverades i samband med föreningens stambyte 2015. Badrummet är utrustat med WC, dusch med vikbara glasdörrar, handdukstork, kommod och spegelskåp. Det finns behaglig golvvärme och i taket effektfulla spotlights.

Alla bilder

Detalj

I lägenheten finns det flera välbevarade och tidsenliga attribut. Här finns detaljer så som fiskbensparkett, kök med originalinredning, dörrblad och dörrhandtag från byggåret samt äldre fönsterbeslag.

Alla bilder

Förening

Brf Slåtterns fastigheter uppfördes 1955 och föreningen består av 44 lägenheter.

Föreningen har hand om både den tekniska och ekonomiska förvaltningen.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, el, kabel-TV och bredband. Obligatoriskt tillägg för el på 125 kr/mån är inkluderat i avgiften. Elmätarställningen läses av en gång om året du debiteras om förbrukningen överstiger schablonbeloppet på 125 kr/mån. Obligatoriskt tillägg för TV och bredband är inkluderat i avgiften på 100kr/mån.

TV och bredband levereras via ComHem där det ingår basutbud med TV-kanaler och bredband med en hastighet på 50/10.

Föreningen har 4 st garageplater till uthyrning och kostar 350 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

Föreningen har även 12 st parkeringsplatser till en kostnad på 150 kr/mån. Det finns inga lediga platser i dagsläget.

I området finns det även gott om gratis parkeringsplatser.

Föreningen har inte planerat någon kommande avgiftshöjning.

Föreningen har två tvättstugor i källaren till hus 9C. En tvättstuga har 2 tvättmaskiner och 1 torktumlare. Den andra tvättstugan har 1 tvättmaskin och 1 torktumlare. Det finns även 3 st torkrum.

Det finns ett nybyggt miljöhus och cykelförråd.

Föreningen arbetar med en underhållsplan och sträcker sig 10 år framåt i tiden. Styrelsen ska under hösten uppdatera underhållsplanen för de kommande 10 åren.

Läs gärna mer om föreningen i den senaste årsredovisningen.

Alla bilder

Försäljningsinformation - Bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad.

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Handelsbanken Ideon för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Ring dem på 046-159590.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 2 100 000 kr
Månadsavg. 3 836 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, El, Kabel-TV, Internet
Adress Slåttervägen 9A
Kommun Lund
Område Kobjer
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 59 Kvm (Föreningens information)
Våning 2 av 4
Hiss Nej
Balkong Balkong i sydväst
Byggår 1955
Förening Brf Slåttern
Pantsatt Ja
Förråd Källarförråd & vindsförråd
Byggnadssätt
TV/Internet Com Hem
Driftskostnad 2 316 kr/år varav:
Försäkring: 2 316 kr
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 175 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

  • Söndag 24 november 13:00 - 13:30
    • Välkommen på öppen visning!