Burlöv - Arlöv

Elisetorpsvägen 17 D

Visa på karta

Stor 3:a - Hiss från markplan - Inglasad balkong

Äntligen - är en av de stora 3:orna om 78 kvm med klädkammare/extra rum nu till salu. Ljust kök med matplats och stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong i soligt västerläge. 2 bra sovrum samt helkaklat badrum med badkar. I Arlöv bor du med otroligt bra kommunikationer med såväl buss som tåg till Malmö/Lund. Välkommen att boka tid till visning!

I korthet

Utgångspris 1 050 000 kr
Månadsavg. 4 132 kr
Rum 3
Boarea 78 Kvm
Våning 2/9
Hiss Ja
Balkong Inglasad balkong
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1966
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 065 000 kr – Visa budhistorik

Hall

Ljus, välkomnande hall med laminatgolv. Här bjuds på goda avhängningsmöjligheter och en riktigt stor klädkammare som vid behov kan användas som extrarum. Golvet i såväl hall som klädkammare är enhetligt med köksgolvet. 

Alla bilder

Kök

Ljust, hemtrevligt kök med laminatgolv (golvet är samma typ som i hallen). Köket har gott om skåp och lådor samt bra arbetsytor. Utrustning: Spis med häll, spisfläkt, kyl och frys. Matplats för 4-5 personer. 

Alla bilder

Matplats

I köket finns matplatsen med plats för 4-5 personer. Placeringen är perfekt intill fönstret som ger ett fint ljusinsläpp.

Alla bilder

Vardagsrum

Stort vardagsrum med vackert parkettgolv och utgång till stor, inglasad balkong med klinkergolv. I vardagsrummet finns plats för både soff- och matsalsgrupp. Glasdörrar till vardagsrummet ingår och finns i vindsförrådet. 

Alla bilder

Balkong

Stor, inglasad balkong med klinkergolv, läge väster. På balkongen finns gott om plats för möblering med stolar och bord eller kanske en loungesoffa. 

Alla bilder

Sovrummen

Det finns 2 bra sovrum i lägenheten. Båda är stora och har vackert stavparkettgolv och dessutom finns garderobsskåp som ingår. 

Alla bilder

Månadskostnad

Om priset är 1.150.000 kr och vi utgår från att köparen har 15 % i egen insats och att räntan är 2 %, så betyder det en kostnad på 1.140 kr/månad efter ränteavdraget på 30 % (och exklusive amortering). Lägg därtill lägenhetens driftskostnad (ca 129 kr/mån) och månadsavgiften (4.132 kr/mån) så får ni fram er nettoboendekostnad per månad: 5.401 kr. 

Alla bilder

Badrum

Helkaklat badrum som helrenoverades av föreningen 2005/2006. Utrustning: Badkar, vägghängd WC, handfat samt handdukstork.

Alla bilder

Välkommen

Välkommen till denna fräscha och ljusa lägenhet med stor, inglasad balkong i soligt västerläge. Lägenheten ligger på bra läge med toppenutsikt över 2 lekplatser - perfekt om du har småbarn som vill gå ut och leka själva och då har du ändå koll - hälsar säljaren. Dessutom gångavstånd till Humlemadskolan F-6. Att lägenheten ligger på andra våningen är perfekt, du behöver aldrig stå och vänta på hissen, ta trapporna istället och få lite vardagsmotion på köpet.

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna bostad!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via: 
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Förening

Bostadsrättsföreningen HSB Brf Elisetorp bildades 1966 i samband med byggnationen (1964-1967). Föreningen består av 390 st lägenheter på adresserna Elisetorpsvägen 15 A-E, 17 A-E, 19 A-E. HSB sköter den ekonomiska förvaltningen. En överlåtelseavgift på fn 1.162:50 samt en pantsättningsavgift på fn 465 kr/pant debiteras köparen.

 • Styrelsen beräknar kommande avgiftsförändringar:

  • 2018/2019 = 0 %
  • 2019/2020 = 0 %
  • 2020/2021 = 0 %
  • 2021/2022 = 0 %
  • 2022/2023 = 0 %

Genomförda renoveringar:
2019 - Installation av bergvärme som ska komplettera fjärrvärmen tillsammans med solenergin.
2017 - 30 st ladduttag för el-fordon
2016/2017 - Samtliga tvättstugor och torkrum helrenoverades. Varmgaraget renoverades med målning, ny belysning och nya övervaktningskameror.
2016/2017 - Montering av solceller på hustaken - totalt ca 3.000 kvm.
2014 - Hissrenovering
2006 - Bytt elskåp, från 240 volt till 400 volt.
2005/2006 - Vatten- och avloppsstamsbyte i kök och badrum, samtliga badrum renoverades i samband med stambytet.
1994 - Tak.
1994 - Fasad, tilläggsisolerades.
1994 - Inglasning av balkonger.
1994 - Fönster.

Gemensamt elabonnemang:
Elen distribueras via föreningen och förbrukningskostnaden, som läses av kvartalsvis, läggs på månadsavgiften.

Bostadsrättstillägg:
Föreningen tecknar gemensamt bostadsrättstillägg. Detta ersätter inte ordinarie hemförsäkring vilken fortsatt måste tecknas.

Tvättstuga:
I källare finns tillgång till moderna tvättstugor med tvättmaskiner, torktumlare, torkrum och mangel.

TV-/Bredband:
Kabel-tv ingår i månadsavgiften via ComHem.
Bredband 100/100 finns via Bredband2 och ingår i månadsavgiften.

Parkering:
Det finns 217 garageplatser och 133 p-platser, kösystem tillämpas. Cykelförråd finns också att hyra. 2 st tvättplatser för bil finns att tillgå.

Övrigt:
Det finns i föreningen även tillgång till: Tennisbana, Fotbollsplan, Biljardrum, Bordtennisrum, Solarie, Gym, Motionsrum, Vävstuga, Träffpunkt och 3 stora grillar bakom hus 19, fritt Internet (100/100) i bredbandsuttaget i hallen. Till respektive aktiviteter kan man antingen få nyckel (mot deposition), access via magnetnyckel eller bli hänvisad till rätt person via fastighetskontoret. På de 3 husens tak, har monterats solceller på en yta av ca 3.000kvm. All el som produceras, dras av mot den el som förbrukas i föreningen.

Föreningens hemsida: http://www.elisetorp.se/

Alla bilder

Område

Det finns i föreningen tillgång till bl.a. 3 stora grillar bakom hus 19. Läs mer om föreningen under rubriken "Förening".

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg och dessutom är det en jättefin cykelbana hela vägen mellan Malmö och Lund. Man promenerar snabbt och lätt till både busshållplatser och tågstationen i Arlöv. Till Sockerbitstorget som är Arlöv centrum är det gångavstånd och här finns jourbutik, bibliotek, restauranger, frisör mm. Gångavstånd är det också till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövsbadet finns förutom badet även ett omtyckt gym. 

Alla bilder

Försäljningsformation, bostadsrätt

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.  

 

BUDGIVNING
Vid köp av bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

 

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

 

ÖVRIGT

När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss - Elisetorpsvägen 17 D

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 050 000 kr
Månadsavg. 4 132 kr
Ingår i avgift Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet
Adress Elisetorpsvägen 17 D
Kommun Burlöv
Område Arlöv
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 3
Boarea 78 Kvm (Föreningens information)
Våning 2/9
Hiss Ja
Balkong Inglasad balkong
Byggår 1966
Förening HSB Brf Elisetorp
Pantsatt Ja
Förråd Vindsförråd
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme (Bergvärme håller på att installeras och kommer att komplettera fjärrvärmen tillsammans med solenergin).
Fönster 3-glas
TV/Internet Kabel-TV via Comhem ingår och Bredband 100/100 via Bredband2 ingår.
Driftskostnad 1 548 kr/år varav:
El: 1 548 kr
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 99 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 1 065 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
1 065 000 kr Budgivare 2 2019-10-28 10:43
1 060 000 kr Budgivare 3 2019-10-28 10:08
1 055 000 kr Budgivare 2 2019-10-27 16:40
1 050 000 kr Budgivare 1 2019-10-20 16:15