Malmö - Husie - Virentofta

Solhagegatan 33

Visa på karta

Modernt och fint hus från 2009 - Garage - Luftig planlösning

Mycket fint parhus från 2009 med luftig planlösning mellan det stilrena köket och det trivsamma vardagsrummet, två smakfulla helkaklade badrum och tre rymliga sovrum varav 2 har balkong. Garage med förråd. Lättskött och friköpt tomt i söderläge med trädäck. Fasaden byttes 2012 till en ventilerad fasad. Här bor man i en barnvänlig idyll nära flera skolor och förskolor. Man promenerar enkelt till den vackra naturen på Husie mosse, Gyllins trädgård och Bulltofta rekreationsområde. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 3 995 000 kr
Rum 4
Boarea 128 Kvm
Biarea 35 Kvm
Tomtarea 232 Kvm
Typ Parhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2009
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Välkommen på visning till detta mycket välplanerade, fina och lättskötta parhus.

Alla bilder

Entré

Välkomnande och ljus entré tack vare ljusinsläpp från både fönster i dörren och sidofönster. Praktiskt och tåligt klinkergolv precis innanför dörren som sedan går över i ekparkett som löper vidare in i både kök och vardagsrum. Plats för avhängning direkt innanför dörren.

Alla bilder

Kök

Stilrent kök i klassiskt vitt med bra arbetsytor på bänkskivorna i ek. Köket ligger luftigt mot vardagsrummet och de centralt placerade spotlightsen i taket ger trevlig effekt på kvällarna. Integrerad diskmaskin -09, ugn -09, spishäll -09, fläkt -09, fristående kyl -09 och fristående frys -09 - maskinerna är rostfria. Parkettgolv och väggar i vitt.

Alla bilder

Matplats

Inbjudande och luftig matplats där man gärna umgås.

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och fint vardagsrum med flera stora fönster som släpper in härligt ljus. Dubbeldörrar öppnar härifrån upp mot den inbjudande uteplatsen och trädgården. Ekparkett på golvet och vita väggar.

Alla bilder

Badrum - nedre plan

Snyggt helkaklat badrum med vit kakel på väggarna som kontrasterar fint mot den mörkgråa klinkern med härlig vattenburen golvvärme. Wc, handfat med kommod, handdukstork, spegel med fräck belysning ovanför och duschhörna med vikbara dörrar som ger en luftigare känsla. Frostat fönster som släpper in behagligt ljus.

Alla bilder

Grovkök

Vid entrén är grovköket strategiskt placerat. Här finns tvättmaskin, torktumlare, vask med rostfri bänkskiva samt skåp och lådor för förvaring. Mörkgrå klinker på golvet och vit kakel på väggarna.

Alla bilder

Arbetsdel

På ovanvåningen finns en hall med enhetligt parkettgolv och klädkammare. Här finns även en utmärkt arbetshörna med fönster.

Alla bilder

Sovrum 1

Det första sovrummet är stort och har fint ljusinsläpp tack vare ett stort dubbelfönster mot framsidan samt en balkongdörr som öppnar upp mot en av balkongerna. Här ryms med lätthet både säng, garderober och annat möblemang. Ekparkett på golvet och vita väggar.

Alla bilder

Sovrum 2

Trevligt sovrum som är lagom till storleken och lämpar sig perfekt som barnrum. Ekparkett på golvet och vita väggar även här.

Alla bilder

Sovrum 3

Stort och ljust sovrum med dubbelfönster samt dubbla dörrar som öppnar upp mot den andra balkongen där man med fördel vädrar sängkläder mm. Sovrummet erbjuder gott om plats för både dubbelsäng sängmöbler och annat möblemang. Dessutom finns här flera garderober för klädförvaring. Vita väggar med fondvägg och ekparkett.

Alla bilder

Badrum - övre plan

Mycket fint, smakfullt och helkaklat badrum i sobra färger. Här har man lyxen att kunna välja mellan att ta värmande och avkopplande bad i det snygga badkaret eller en snabb dusch bakom de vikbara dörrarna. Wc, handfat med kommod, belyst spegel och vägghängt skåp för smidig förvaring. Ett frostat fönster släpper in dagsljus och elslingor i golvet ger behaglig värme.

Alla bilder

Trädgård

Lättskött trädgård i soligt söderläge med rymligt trädäck där man gärna sitter och myser med vännerna medan barnen leker på gräsmattan intill. De varmare dagarna ger den eldrivna markisen skön skugga. Trädgården ramas in av ett staket så här har man barnen i tryggt förvar.

Alla bilder

Garage

Garage med fjärrstyrd garageport och praktiskt förråd där man även har utgång till trädgården. Framför garaget finns även stenlagd biluppställningsplats.

Alla bilder

Övrigt

Fasaden byttes 2012 till en ventilerad 2-stegstätad fasad.

Fiber via Telia för 399:-/månaden. Köparen tar över säljarens fiberavtal.

Larmabonnemang kan övertas

Alla bilder

Samfälligheter

Samfällighet Malmö Soltofta S:1. Gemensamhetsanläggning Malmö Soltofta GA:1. Avser Väg, kommunikationsytor, gästparkering, teknikhus, belysning, va-och dräneringsledning samt tomrör. Gemensamt soprum. Årsavgiften på 7676:- är förhöjd i 2 år till på grund av tidigare asfalteringsarbeten och kommer därefter att sänkas. Snöskottning sköts gemensamt. Vattnet debiteras genom samfälligheten med 9,8 per kubik.

Alla bilder

Område

Här bor man endast någon minuts promenad bort från den populära Husieskolan. Bäckagårdsskolan (F-9) och Videdalsskolan (F-9) ligger också nära. I närområdet finns det dessutom många bra förskolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Bra kommunikationer. På bara någon minuter är man ute på antingen Yttre eller inre Ringvägen och för dig som åker buss ligger busshållplatsen på bekvämt gångavstånd. Även närhet till Kvarnby Golfklubb med sina öppna, fina och gröna omgivningar där man även kan stanna till på Kvarny Byakrog. Nära till Toftanäs och dess affärer, såsom t. ex. välsorterade Ica Maxi. Även Citygross på Stora Bernstorp ligger nära. Man promenerar snabbt till natursköna Husie Mosse, Gyllins trädgård och Bulltofta rekreationsområde. Kort och gott är Husie ett område för dig som gillar att bo lugnt och tryggt med både kommunikation och natur inpå knuten. Välkommen du också!

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning bottenvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 995 000 kr
Adress Solhagegatan 33
Kommun Malmö
Område Husie - Virentofta
Typ Parhus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 128 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 35 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 232 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2009
Grundläggning Betongplatta
Stomme Tr
Fasad Puts. Fasaden byttes 2012 till en ventilerad 2-stegsfasad.
Tak Plåt
Plåtarbete Lackerad plåt
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Uppvärmning Frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme på bottenvåning och direktverkande el på ovanvåningen.
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas
TV/Internet Fiber via Telia
Driftskostnad 28 946 kr/år varav:
El: 19 800 kr
Vatten/Avlopp: 1 470 kr
Samfällighet: 7 676 kr
Fastighetsskatt med 8049:-/år tillkommer samt försäkring
Beräknat på 4 person(er)
Energiprestanda 55 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 009 000 kr
Summa pantbrev 3 060 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning Malmö SOLTOFTA GA:1
Samfällighet Malmö SOLTOFTA S:1

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.