Malmö - Husie - Stenkällan

Styvergatan 12

Visa på karta

Fina sällskapsytor - Inredd källare - Garage - Friköpt tomt

Mycket trevligt och gediget hus med härliga sällskapsytor och möjlighet att få många sovrum. Ljust vardagsrum, sällskapsrum med kamin, allrum, kök med stor matplats, helkaklat badrum från 2019 samt ny toalett på ovanvåningen. Källaren renoverades 2019 och har bra takhöjd samt möjlighet till ytterligare två sovrum. Rymligt garage. Fin och friköpt tomt med härlig grönska. Lugnt och bra läge med närhet till rekreationsområden, skolor, förskolor, affärer och kommunikationer. Välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 3 995 000 kr
Rum 6
Boarea 142 Kvm
Biarea 80 Kvm
Tomtarea 555 Kvm
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1963
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Direkt:
Mobil: 070-830 13 05

Ansvarig mäklare: Andreas Bülow
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Budgivning pågår

Högsta bud: 4 100 000 kr – Visa budhistorik

Välkommen

Välkommen till Styvergatan 12. Här bor man på lugnt trafikerad gata i en barnvänlig idyll.

Alla bilder

Trädgård

Baksida med grönskande och härlig trädgård. Här finns välskötta rabatter med fin och blandad växtlighet och en gräsmatta med gott om plats för lek och spel. Mot grannarna skärmar en vintergrön ligusterhäck av. Framsidan har en stenlagd gång som leder till entrén. Båda sidor om gången består av välvårdade rabatter med trevlig grönska.

Alla bilder

Mäklaren i Husie

Alla bilder

Instagram

Följ mig gärna på Instagram: <a href="https://www.instagram.com/maklaren_i_husie/">https://www.instagram.com/maklaren_i_husie/</a>

Alla bilder

Uteplats

På skyddat och härligt söderläge finns en stenlagd uteplats som nås från köket.

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och trivsamt vardagsrum som ligger luftigt mot det tillbyggda sällskapsrummet. Ny ekparkett och nytapetserade väggar.

Alla bilder

Sällskapsrum

Trevligt sällskapsrum med flera stora fönster samt utgång till trädgården. Här sitter man gärna och njuter med den välskötta och grönskande trädgården som utsikt. Vintertid myser man gärna framför kaminen.

Alla bilder

Kök

Ljust och fräscht kök med gott om skåp för förvaring och fina arbetsytor på bänkskivorna i massiv ek. Utrustat med spis med häll, fläkt, diskmaskin och kyl. Frys finns i källaren. Stor och inbjudande matplats som avskärmas från arbetsköket med en bardisk. Härifrån finns utgång till den stenlagda uteplatsen.

Alla bilder

Sovrum 1

Rejält och bra sovrum med ny ekparkett och nymålade väggar i vitt. Här finns förvaring i både klädkammare och garderob. Fönster mot den lugna Styvergatan.

Alla bilder

Sovrum 2

Idag ligger detta rum öppet mot vardagsrummet men kan enkelt delas av till ett sovrum igen.

Alla bilder

Badrum

Fint badrum från 2019 med helkaklade väggar och klinker på golvet. Badkar, wc, handfat med kommod, spegelskåp och vädringsfönster.

Alla bilder

Entré

Luftig och välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Nytt golv i ljusgrått och nymålade väggar i vitt. Från hallen finns trappa till både källaren och ovanvåningen.

Alla bilder

Allrum

Mycket trevligt allrum med behagligt ljusinsläpp från två takfönster. Perfekt rum för barnen där de kan husera med sina kompisar. Här finns helt ny ekparkett, nytapetserade väggar och en klädkammare. Önskar man ytterligare sovrum går rummet att dela av.

Alla bilder

Sovrum 3

Rymligt och bra sovrum med nytt parkettgolv, nytapetserade väggar och gott om förvaring i klädkammare.

Alla bilder

Toalett

Ny och fin toalett med klinker på golvet. Wc, handfat med kommod och spegelskåp ovanför.

Alla bilder

Källare

Fräsch och mycket användbar källare med bra takhöjd. Stor del av källaren renoverades 2019 med putsning av väggar och ny klinker. Här finns två rejäla rum som tidigare fungerat som sovrum för tonåringar. Alternativt har man en bra gillestuga och ett hobbyrum. Det ena rummet har en egen ingång från trädgården, vilket tonåringen tycker är alldeles utmärkt. Dessutom finns här pannrum och ett stort och praktiskt förråd som löser förvaringen.

Alla bilder

Duschrum

I ena delen av pannrummet finns det en praktisk dusch.

Alla bilder

Tvättstuga

I källaren finns även husets tvättstuga. Stor och rymlig med våtrumsmatta på golvet. Här finns tvättmaskin, grovvask samt utrymme för mer om man t ex vill sätta in torkskåp, torktumlare eller bara ha en torkställning här.

Alla bilder

Garage

Bostaden har också ett rejält garage där man kan förvara bilen torrt och tryggt. Här finns även ett förråd som nås både utifrån och inifrån garaget.

Alla bilder

Övrigt

2020 Elen byttes och det installerades jordfelsbrytare.

2020 Byggnation av toalett på ovanvåningen.

2020 Nya parkettgolv i vardagsrum, sovrummen och hela ovanvåningen.

2020 Omtapetsering av stora delar.

2019 Helrenovering av badrummet.

2019 Byte av innertak i kök och hall samt nytt golv i hallen.

2019 Renoverades hela källaren förutom tvättstuga och pannrum. Väggarna putsades och målades och det lades ny klinker.

2019 Byttes en stor del av vattenledningarna.

2011 Byttes pappen på tillbyggnaden.

1997 Byttes de flesta fönsterna.

1978 Byggdes huset till.

Alla bilder

Område

Här bor man på ett barnvänligt område nära natursköna Husie Mosse. Andra vackra områden här ute är Bulltofta rekreationsområde och Gyllins trädgård och man har även nära till till Jägersro köpcentrum. Nära till flera skolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Här bor man granne med andra populära områden som Virentofta och Videdal. På bara någon minut är man ute på inre Ringvägen och för dig som åker buss ligger busshållplatsen nära. Kort och gott är Husie ett område för dig som gillar att bo tryggt med naturen inpå knuten. Välkommen du också!

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planritning bottenplan

Med reservation för avvikelser

Planritning ovanvåning

Med reservation för avvikelser

Planritning källare

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 995 000 kr
Adress Styvergatan 12
Kommun Malmö
Område Husie - Stenkällan
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 142 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 80 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 555 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1963
Grundläggning Källare
Stomme Lättbetong. Tillbyggnad med trästomme.
Fasad Tegel
Tak Tegel
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Fjärrvärme. Värmeväxlare från 2008
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas från -97
TV/Internet Ej anslutet men finns i gatan.
Driftskostnad 39 374 kr/år varav:
Värme: 21 593 kr
El: 12 640 kr
Vatten/Avlopp: 3 151 kr
Renhållning: 1 990 kr
Fastighetsskatt på 8349:-/år samt försäkring tillkommer.
Beräknat på 1 person(er)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 816 000 kr
Summa pantbrev 1 195 400 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning.

Budgivning pågår

Högsta bud: 4 100 000 kr

Bud Budgivare Datum Tid
4 100 000 kr Budgivare 5 2020-05-25 08:57
4 000 000 kr Budgivare 3 2020-05-18 11:26
3 995 000 kr Budgivare 2 2020-05-17 13:50