Malmö - Kvarnby

Klågerupsvägen 398A

Visa på karta

Fint boende på ett fantastiskt läge

Tillfälle att köpa ett riktigt fint och näst intill underhållsfritt boende. Fint läge i lugna och grönskande Kvarnby. Här får även den större familjen plats då man har 6 rum varav 4 är sovrum. På köpet får man en lättskött och solig trädgård. Bra skolor och barnomsorg har man runt knuten så här trivs både stora och små. Perfekt boende för familjen. Bra kommunikationer samt närhet till stora köpcentra är såklart även det en fördel.

I korthet

Utgångspris 3 795 000 kr
Rum 6
Boarea 142 Kvm
Tomtarea 256 Kvm
Typ 2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2008
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Paul Eriksson

Direkt: 073-152 54 34
Mobil: 073-152 54 34

Ansvarig mäklare: Paul Eriksson
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Imorgon
Visa alla

Välkommen

Välkommen till detta fina boende med byggår 2008. Lättskött och trevligt och på ett riktigt fint läge. Här kan hela familjen trivas...

Alla bilder

Kök

Riktigt fint kök med gott om förvaring samt goda arbetsytor. Maskiner i rostfritt samt en stilig granitskiva som både är praktisk samt stilig så det förslår. Bra yta även för matplatsen samt utsikt mot trådgård på framsidan.

Alla bilder

Vardagsrum

Ett härligt och lättmöblerat rum med ett stort fönsterparti som skänker bra med ljus. Härifrån har man även utgång till den fina trädgården.

Alla bilder

Badrum - Entréplan

Här har man ett badrum med dusch samt generösa ytor. Modernt och stiligt med grått golv samt vita väggar, såklart klinker och kakel. Här bjuds på en känsla av nytt...

Alla bilder

Allrum

På övre plan har man förutom tre sovrum och badrum, ett härligt allrum. Perfekt yta för barnen där de kan samlas och umgås med varandra och sina vänner

Alla bilder

Sovrum

En av många fördelar i detta boende är de fyra sovrummen. Dessutom bjuder de på generösa ytor, perfekt även för den stora familjen. Här har man ett sovrum på entréplan samt tre på ovanplan.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Här har vi badrummet med ytor, riktigt stort. Likt det på entréplan så har man klinkergolv samt kakel på väggarna men här har man badkar.. Tvättmaskin samt torktumlare finns även här.

Alla bilder

Hall

Välkomnande hall som på ett trevligt sätt öppnar upp mot övriga bostaden. Här finns även bra med plats för kläder och skor.

Alla bilder

Trädgård

Riktigt mysig och trevlig trädgård. Lättskött samt skyddad, en perfekt plats för både solbad och härliga grillkvällar. Här finns även ett isolerat förrådsutrymme där man även har el. Då detta är en gaveltomt så har man även trädgård på gavelsidan.

Alla bilder

Område

Fantastiskt boende i ett barnvänligt område med modern och varierad bebyggelse. Bra cykelväg till den populära Bäckagårdsskolan (F-9). I stadsdelen finns det dessutom många bra förskolor. Även fina cykelvägar både in till stan och ut till bokskogen. Bra kommunikationer. På bara 1 minut är man ute på Yttre Ringvägen och för dig som åker buss ligger busshållplatsen ca 100 meter bort. Ca 200 meter till Kvarnby Golfklubb med sina öppna, fina och gröna omgivningar där man även kan stanna till på Kvarny Byakrog. Nära till Toftanäs och dess affärer, såsom t. ex. välsorterade Ica Maxi. Även Citygross på Stora Bernstorp ligger nära. Man promenerar också till natursköna Husie Mosse och lite längre bort finns Bulltofta rekreationsområde. Kort och gott är Kvarnby ett område för dig som gillar att bo lugnt och tryggt med naturen inpå knuten. Välkommen du också!

Alla bilder

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Malmö BRISEN GA:3
fnr_121075909

Gemensamhetsanläggning Malmö BRISEN GA:2
fnr_121075908

Alla bilder

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 2 316 000 kr
Mark, värde: 702 000 kr
Summavärde: 3 018 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 2008
Värdeår: 2008

Alla bilder

Försäljnings­information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se
 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad
 
BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

planlösning - Entréplan

Med reservation för avvikelser

planlösning - Övre plan

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 3 795 000 kr
Adress Klågerupsvägen 398A
Kommun Malmö
Område Kvarnby
Typ 2-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 6
Boarea 142 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 256 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2008
Grundläggning Platta på mark
Stomme Trä
Fasad Puts
Tak Papp
Plåtarbete Lackerad plåt
Ventilation Frånluft
Uppvärmning Frånlufts värmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 33 897 kr/år varav:
El: 19 993 kr
Vatten/Avlopp: 1 800 kr
Samfällighet: 10 824 kr
Renhållning: 1 280 kr
I kostnad för samfällighet som är inräknad i driftskostnad ingår, fiber samt skötsel av gemensamma ytor samt gata, lån av redskap. Kostnad för försäkring samt fastighetsavgift är ej medräknad.
Energiprestanda 50 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 018 000 kr
Summa pantbrev 2 541 500 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning Malmö BRISEN GA:2
Gemensamhetsanläggning Malmö BRISEN GA:3

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning