Trelleborg

Lillevägen 25

Visa på karta

Utmärkt läge - Välplanerat och i bra skick - 64 kvm boyta plus 64 kvm i fräscht uppvärmt källarplan

Här bor man lugnt och trevligt på återvändsgata i mycket bra område nära Vångavallen och fina park- och fritidsområden. Huset är i bra skick och en hel del är renoverat under senare år. Fräscht, uppvärmt och inrett källarplan under hela huset som har bra takhöjd och ordentligt dagsljusinsläpp via fönster runt om. Planeringen är bra och mycket yteffektiv och tack vare det inredda källarplanet med den stora gillestugan så erbjuds riktigt bra utrymmen. Huset kräver heller inte mycket underhåll - tegelfasad och nya underhållsfria isolerglasfönster. Luft/luft-värmepump bidrar till låga driftskostnader. Säljes med friskrivningsklausul.

I korthet

Utgångspris 1 995 000 kr
Rum 4
Boarea 64 Kvm
Biarea 64 Kvm
Tomtarea 531 Kvm
Typ 1-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1943
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Andreas Bülow

Fredrik Engwall
Bitr. mäklare

Visning

Nästa visning hålls:

Idag!
 • Söndag 8 september 11:30 - 12:15
  • Välkommen att välja och boka din visningstid!
Visa alla

Välkommen

Den här trevliga och gedigna villan ligger på återvändsgata i omtyckta Knäckekärr som är ett av Trelleborgs mest populära områden. Här bor man lugnt, bra och trafikostört ett stenkast från Vångavallen, Söderslättshallen och fina parkområden. Ett lättskött och bekvämt boende, huset är i bra skick och en hel del är renoverat under senare år. 

Alla bilder

Entré

Entré från framsidan till ljus och luftig hall med nymålade väggar i vitt och laminatgolv. Köket direkt på höger hand. 

Alla bilder

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum med parkettgolv och vita väggar. Hela huset känns välplanerat och är mycket yteffektivt, i vardagsrummet finns plats för både matsalsgrupp, soffgrupp och övrigt möblemang. 

Alla bilder

Kök

Väldisponerat och smakfullt kök med nyare köksinredning i vitt. Köket känns genomtänkt och praktiskt med dubbla fönster vid köksvasken - väldigt trevligt. Bänkskiva i laminat, mosaik som stänkskydd, parkettgolv. 

Utrustning:

Glaskeramikhäll, spisfläkt, diskmaskin, inbyggnadsugn och micro i bekväm arbetshöjd, kombinerad kyl och frys.

Alla bilder

Badrum

Snyggt helkaklat badrum med grått klinkergolv på entréplan.

Utrustning:

Wc, badrumskommod med tvättställ, duschhörna med vikbara glasdörrar.

Alla bilder

Sovrum 1

Sovrum 1 med parkettgolv och fönster mot baksidan.

Alla bilder

Sovrum 2

Sovrum 2 på entréplanet med fönster mot gaveln är rymligt och har också utgång till terrassen och trädgården på baksidan. Parkettgolv och nymålade väggar i vitt.

Alla bilder

Terrass

Terrass med nytt trädäck som har utgång från sovrum 2 på entrépan. Här sitter man skyddad i soligt söderläge och njuter av trädgårdens baksida som blir en härlig oas som gränsar till fotbollsplanerna och parken i söder. 

Alla bilder

Källare

Uppvärmt källarplan med klinkergolv under hela huset. Källarplanet känns fräscht och ombonat, har bra takhöjd och ljusinläpp från flera fönster runt om så här trivs man alldeles förträffligt. Separat utgång från källarplanet till trädgården. 

Stor gillestuga som funkar perfekt som ett andra vardagsrum, biorum eller kanske ett stor extra sovrum för gäster eller tonåringen. 

I källaren finns förutom den stora gillestugan även badrum/tvättstuga, förrådsutrymmen och pannrummet där varmvattenbredare/värmepanna är placerad. 

 

 

Alla bilder

Badrum/Tvättstuga

Riktigt rymligt och fräscht helkaklat badrum/tvättstuga med klinkergolv i det inredda källarplanet. 

Utrustning:

Wc, tvättställ, rymlig duchhörna samt arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare.

Alla bilder

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Trelleborg VÄSTANVINDEN 5

Taxeringsuppgifter:

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 689 000 kr
Mark, värde: 430 000 kr
Summavärde: 1 119 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1943
Värdeår: 1943

Uttagna pantbrev:

1 100 000 kr

Alla bilder

Trädgård

Trädgård med gräsmatta runt om huset, grusad biluppställningsplats med plats för flera bilar. Ny sten på uppfarten, gräsmattan håller på att färdigställas. 

Alla bilder

Område

Trelleborg är centralort i Trelleborgs kommun, här bor man nära havet och den tre mil långa kusten är fantastiskt vacker med vyer som nästan får dig att tappa andan. Utmärkta kommunikationer med buss och tåg till Malmö och Köpenhamn. I norra Trelleborg finns många vackra grönområden och parker. Östervångsparken anlades 1938 och har såväl alléer av vackra träd som långa fina rosenrabatter. I en del av parken finns en bassäng för barnen, och runtom finns gott om plats att koppla av eller kanske njuta av en medhavd picknick på sommaren.

För en aktiv fritid erbjuder Trelleborg mycket. Här har du nära till bland annat Söderslättshallen och Vångavallen. Vångavallen är en stor fotbollsanläggning som även är hemmaplan för Trelleborgs FF och IFK Trelleborg. Söderslättshallen är medelpunkt för inomhussporterna i staden. I norra delarna av Trelleborg finns gott om skolor och bra kommunikationer till andra orter i området. Du tar dig snabbt till centrum där du kan besöka museum, bibliotek och hitta all tänkbar service och shopping. I närheten finns också den vackra Albäcksskogen och Dalabadet. På
Lillevång brukar man arrangera en vårfest med en massa lekar för barnen. Knäckekärr är ett lugnt område i utkanten av staden, perfekt för familjer med nära till skolor och till centrum. 

Alla bilder

Tomtkarta

Alla bilder

Försäljnings­information

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten.

Läs gärna igenom alla bilagor till denna beskrivning, där återfinns även kvalitetsdokument för badrummen, konstruktionsritning och övrig teknisk information kring huset samt allmän information om husaffären.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 875 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Sparbanken Syd för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Sparbanken Syd på Malmö Arena hjälper dig/er gärna, ring dem på 040-37 40 00.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss Entréplan

Med reservation för avvikelser

Planskiss Källarplan

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 1 995 000 kr
Adress Lillevägen 25
Kommun Trelleborg
Typ 1-plansvilla med källare
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 4
Boarea 64 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 64 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 531 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1943
Grundläggning Källargrund
Stomme Trä
Fasad Tegel
Tak Tegelpannor
Plåtarbete Plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Luft/luft-värmepump (Fuji) samt vattenburet värmesystem med radiatorer. Elpanna från Nibe, varmvattenberedare från Nibe.
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 2-glas isolerglasfönster 2017
Driftskostnad 29 000 kr/år varav:
El: 23 000 kr
Vatten/Avlopp: 3 500 kr
Renhållning: 2 500 kr
Driftskostnaden är uppskattad, faktiska uppgifter finns ej.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 119 000 kr
Summa pantbrev 1 100 000 kr

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

 • Söndag 8 september 11:30 - 12:15
  • Välkommen att välja och boka din visningstid!
  • 11:30 FULLBOKAD!
  • 11:45 FULLBOKAD!
  • 12:00 FULLBOKAD!