Lund - Dalby

Mäldvägen 6

Visa på karta

FAMILJEBOENDE - BRA OMRÅDE - GENERÖSA YTOR

Välkommen till denna trivsamma 1-plans villa i rofyllda Dalby. 148 kvadratmeter fördelat på fyra sovrum, kök, vardagsrum, gästtoalett, badrum och tvättstuga. Garaget är inrett som förrådd och har ett extra rum med utgång till trädgården vilket kan nyttjas som gästrum, kontor, ateljé eller vad helst man kan tänkas behöva. Vardagsrum och kök har stora ytor som passar familjen. Trädgården löper runt huset med gräsmatta, stenlagd uteplats på baksidan, fruktträd, rabatter och buskage som skyddar från insyn. Huset ligger längst nere på den lilla sidogatan vilket gör att det inte är någon genomfartstrafik. Dalby är beläget på pendlingsavstånd till både Malmö och Lund. Varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 4 350 000 kr
Rum 5
Boarea 148 Kvm
Biarea 35 Kvm
Tomtarea 662 Kvm
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1989
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Magnus Lind

Direkt:
Mobil: 070-626 73 13

Ansvarig mäklare: Magnus Lind
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls om:

2 dagar
  • Söndag 25 augusti 15:00 - 15:45
    • Välkommen på öppen visning!
Visa alla

Välkommen

Längst ner på den lilla gatan hittar vi den fina tegelvillan med handslaget tegel från Östra Grevie. På husets stenlagda framsida finns uppställningsplats med utrymme för två bilar. Här är både en groventré vid garaget och huvudentré. Ytan rymmer även mindre möblemang om man så önskar.

Alla bilder

Hall

Hallen är ljus och trevlig med fri sikt till vardagsrummet. Här finns plats för avhängning och skohylla. Det finns även garderober som ger bra förvaring. Golvet har slitstarka och lättskötta klinkers med golvvärme som installerades 2007 och väggarna är ljusa.

Alla bilder

Kök

Smedstorpköket från 2007 är utrustat med fullsize kyl/frys, ugn och mikro i bekväm arbetshöjd, spishäll med köksfläkt ovan och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är i rostfritt stål och kommer från Siemens. Inredningen är vit med bänkskiva i mörkt massivt trä. Det finns plats för matgrupp i det trevliga burspråket som ger fint ljusinsläpp. Golvet har klinkers med golvvärme och väggarna är ljusa med mörkgrått kakel och spotlights ovan arbetsytorna.

Alla bilder

Vardagsrum

Det stora vardagsrummet har gott om plats för matgrupp tv-hörna och soffgrupp. Ett socialt rum som med fördel kan delas in i mindre sektioner. Här är parkettgolv, fönsterbänkar marmor och ljusa väggar. Dagsljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna med burspråk och här är en altandörr som leder till uteplatsen på husets baksida.

Alla bilder

Sovrum 1

Rummet har plats för enkelsäng och skrivbord och här finns en inbyggd garderob. Väggarna har ljus tapet och golvet är plastmatta.

Alla bilder

Sovrum 2

Sovrummet har utgång till trädgården och här är fyra garderober tarkettgolv och ljus tapet.

Alla bilder

Badrum

Badrummet renoverades 2007 och är utrustat med wc, handfat och spegelskåp med förvaring, dushkabin och handdukstork. Här är klinkers med golvvärme och helkaklade väggar med vita och grå plattor. Det tonade fönstret har en liten avsats som bidrar med extra karaktär till rummet.

Alla bilder

Sovrum 3

Rummet har plats för enkelsäng och mindre förvaring alt skrivbord. Här finns en garderob. Väggarna har mönstrad tapet och golvet är plastmatta.

Alla bilder

Sovrum 4

Rummet har plats för dubbelsäng och förvaring. Här finns en garderob. Väggarna har ljus tapet och golvet är plastmatta.

Alla bilder

Gästtoalett

Den helkaklade gästtoaletten är utrustad med wc och handfat.

Alla bilder

Sovrum 5

Inre delen av garaget har inretts som ett extra sovrum/arbetsrum/gästrum. Här finns altandörr som leder ut till trädgården.

Alla bilder

Uteplats

Den stenlagda uteplatsen på husets baksida har söderläge vilket ger många fina soltimmar. Här är gott om plats för möblemang, grill och krukväxter. Uteplatsen är delvis under tak vilket gör att den kan nyttjas även de dagar då det är sämre väder. Uteplatsen sträcker sig runt hörnet mot husets västra gavel.

Alla bilder

Trädgård

Den välskötta trädgården löper runt huset och har gräsmatta, rabatter, buskage och fruktträd. Här hittar vi både päron och körsbär. Trädgården är insynsskyddad tack vare att den är längst ner på gatan och är plank/häck som ramar in den.

Alla bilder

Övrigt

Bostaden har tvättstuga i anslutning till köket och groventrén via garaget. Här finns tvättmaskin som är ca 5 år gammal från Bosch + torkskåp, bänk med diskho och värmepanna.

Det finns även en klädkammare som bidrar med önskvärd förvaringsyta.

Alla bilder

Område

Dalby är en tätort i Lunds kommun belägen drygt en mil öster om Lund. En bra plats att bo om man önskar ett lugnt och trvisamt område med närhet till både Malmö och Lund. Här finns förskolor och grundskola, parkområden och livsmedelsbutik. Busslinje 161 går direkt in till Lund.

Omgivningarna har fina friluftsområden som Skrylle naturreservat.

Alla bilder

Planlösningar

Med reservation för avvikelser

Fakta

Utgångspris 4 350 000 kr
Adress Mäldvägen 6
Kommun Lund
Område Dalby
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 148 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 35 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 662 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1989
Grundläggning Torpargrund
Stomme Trä
Fasad Tegel
Tak Tegelpannor
Plåtarbete Svart plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Gas
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 34 400 kr/år varav:
El: 14 000 kr
Vatten/Avlopp: 2 400 kr
Renhållning: 3 000 kr
Gas: 15 000 kr
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 120 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 477 000 kr
Summa pantbrev 2 703 000 kr
Servitut/GA Officialservitut väg,ledningar
Avtalsservitut naturgasledning

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning

  • Söndag 25 augusti 15:00 - 15:45
    • Välkommen på öppen visning!